Hamileyim okb yim çok zor durumdayım

Tam bunu diycektim... Benim tanidigim ck kisi ilaci birakti bu adami dnledkce bende okuyom arada muthis bir insan izzet gullu okb yaz bak tum makaleleri oku

Allah razı olsun sürekli dusunceler geçiyor aklımdan içimden bi ses karşımdaki sıkıntılı olay yasamis kisiyi ayıplıyor kınıyor ben de cok tedirgin oluyorum benim basima da sıkıntılı olay gelirse diye surekli tovbe ediyorum ve artik cok yoruldum içimden surekli ya gunah islersem Allah gunah yazarsa turu seyler geçiyor

Canım bence Rabbim i yanlış tanıdığımızdan oluyor sıkıntılarımız ..RabbimIn merhametini düşünelim sürekli rahman ve Rahim isimlerini.. Rabbim kullarına ceza vermek günahlarını yüzüne vurmak için fırsat kollamiyor haşa.. insanız günah kaçınılmaz bizim için nefis taşıyoruz ve Rabbim bizi affetmek için hep hazır ve bizleri çok seviyor (bunları kendi nefisimë söylüyorum çünkü bende Allahtan çok korkan biriydim ya günah işlersem bana ceza verir başıma kötü birsey gelirse diye eşimle bir tartışma yasasak korkuyordum Rabbim in istemediği birsey diye hemen kapatıyordum konuyu ve bu beni çok yoruyordu) Hasa Allah ı Gaddar biri olarak görüyordugörüyordum içimde ve bunu kendime bile itiraf edemiyordum Allah kızar ve bana ceza verir diye... Sonra Allahü teâlâyi tekrar sıfırdan tanımak istedim sıfatlarını araştırdm ne kadar merhametli olduğunu bizler gibi kinci olmadığını sabırlı olduğunu biz hata yapsak dahi tövbe etmemiz beklediğini öğrendim

O an ne de biliyormusun? En kötüsünü dusun enn hep bu dusunceler gelince hadi daha kotulerini soyle de hadi de kacma ustune git bak beynin afalliyacak. Nasilda susacak.

Allah razı olsun siz beni çok guzel anladınız aynen eski haliniz gibiyim bunlari beynime anlatıyorum bilincindeyim ama idrak edemiyorum biliyor musunuz elimde değil Rabbim insallah brni de sizin gibi geraga ulastirir

O an ne de biliyormusun? En kötüsünü dusun enn hep bu dusunceler gelince hadi daha kotulerini soyle de hadi de kacma ustune git bak beynin afalliyacak. Nasilda susacak.
Sizden de Allah razı olsun uzerine gittikce cok korkuyorum Allah beni cezalandirir. Diye odum kopuyor seytanin vesveselerine de uyduğumu biliyorum ama cok zor iste isin icinden çıkamıyorum oyle bunaliyorum ki bu kargasa da kafayi yiyecek gibj oluyorum

Kardesim bi zamanlar bende oyleydim ama inan ki geciyor hemde ilaçsız. Psikologa ben boyle kafayi yiycem demistim kafa boyle yenmiyor demişti. Emin ol bu sekilde deli olunmuyor
Bak resulullaha bir sahabe ne demiş? Ya Resulullah aklıma öyle şeyler geliyor ki kendimi gökten atip paramparça etsem yeridir.
Resulullah da ona "hah işte gercek iman bu " demis
Seytan bos eve girmez hirsiz misali,kalbin temiz seni kullaniyor unutma seyytan bagli bir kopek ona laf atma havlar havlar gider

Allah razı olsun siz beni çok guzel anladınız aynen eski haliniz gibiyim bunlari beynime anlatıyorum bilincindeyim ama idrak edemiyorum biliyor musunuz elimde değil Rabbim insallah brni de sizin gibi geraga ulastirir
Numan ali khan in bir sohbetini dinlenmiştim o bana çok iyi geldi canım.. diyorki: sabah namazını kılmadiniz bugün ve iş görüşmeniz var ..berbat geçti.. hemen namaz kalmadıim için berbat geçti diye düşünmeyın Allah elinde sopa sizi cezalandırmak için beklemiyor.. O iş sizin için hayırlı değildi ve Rabbim merhamet etti olmadı diye düşünun diyor..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hayatım Allah ile arami iyi tutaym onu kızdırmayaym ki bana ceza vermesin gibi yanlış düşünceler le geçti..ve cok yıpratti beni trafik kazası görsem yada ambulans sesi haşa içimden Allahın ne kadar merhametsiz olduğunu insanlara acı verdiğini hissediyodum ama bu hissin bile Rabbim i kızdırmasindan çok korkuyordum.. geçecek inşaallah sizinki de dua dan başka çare yok. Rabbim bugün kaldırmak isterse sıkıntınız saniyeler bile sürmez kalbiniz e ferahlık gelir

Peki nasıl dua ettiniz ne dediniz neden ben de olmuyor

Peki nasıl dua ettiniz ne dediniz neden ben de olmuyor
Canım gece gündüz yatarken uyandığımda yürürken yemek yaparken her an içimden Allahım gönlüme ferahlık ver şeytanın vesveselerne uydurma .. before zihinsel sağlık sıhhat afiyet ver Rabbim . Her daim pozitif olumlu enerjik olabilmemi nasip eyle diye dua ettim canım.. eşimle muhabbet ederken bile içimden yalvardim Rabbim e.. yoksa hayat öyle zor geliyordu ki yaşam ölmek istesem ölümden sonrası içinde korkuyordum.. Yaşam da ölüm de benim için çekilmez bir şeydi.. Bu dünya da da diğer Dünya dada acı çekmekten cezalandirilmaktan çok korkuyordum..

Canim telkin ck onemli, ilkten duaylada gitmiyor sonra ben kotu br kulum diye dusunuyon sen lütfen izzet gullunun okb makalelerini hergun oku
Evet canım izzet Güllü yu de bayagi dinledim.. Nurettin yıldız Numan ali khan dinliyordum sürekli de dua ediyordum canım emin ol geçecek... bende ömür boyu bu çekilmez hayattan tad alamayacam olumsuz düşüncelerle zehir olacak yaşamm diye düşünüyodum ama geçiyor tekrar hayat dolu oluyorsun.. Rabbim dilerse neden olmasın dua dua dua tek çare Rabbim de... bide hamilelikte hormonal olarak bu düşünceler artıyor... nas süresini oku bol bol... bazen öyle daralıyordum ki ne dua etmek ne süre okumak nede allah ı düşünmek istemiyordum ama aram kötü olmasın Allah a yaranmak için sürekli kuran okuyor iyi şeyler yapmaya çalışıyordum kimse ile haklı dahi olsam tartışmaya girmiyodum allah bana ceza vermesin diye.. öyle yorucu şeyler ki bunlar içimden gelerek değil zorunlu olarak kılıyordm namazları ... biraz Rabbim in sıfatlarını araştırdım özellikle rahman ve Rahim bunlar üzerine video dinledim çok iyi geldi

Öyle çaresiz öyle âciz hissediyordum ki kendimi yaşamak için yaşıyordm bide benim hamilelikte biyolojik sıkıntılar oldu başım dönüyo tansiyon düşüklüğü halsizlik öylece ızdırap gibi idi Elhamdulillah geçti

O kadar beni anlatıyorsunuz içimdekileri yazmış gibisiniz Allah affetsin Rabbimden razıyım ama hayatı sürükleye sürükleye yaşıyorum zorla ittiriyorum çok yoruldum o kadar çok yoruldum ki anlatamam

Allah'a hamd olsun ne güzel:) Ben de şahsen o hocaları dinlerim ve ferahlik bulurum.

O kadar beni anlatıyorsunuz içimdekileri yazmış gibisiniz Allah affetsin Rabbimden razıyım ama hayatı sürükleye sürükleye yaşıyorum zorla ittiriyorum çok yoruldum o kadar çok yoruldum ki anlatamam
Çok iyi anlıyorum sizi çok dua edeceğim inşaallah ... lohusaliğım bitsin inşaallah haftalik size yasin hatmi yapalım şifa niyetine 41yasin okuyalım yarı yarıya cuma günü de duasını yapalım.. bide canım ben dua ya çok fazla inanırım cuma ezan ile sela arası dualar kaçta olur mus.. O vakti değerlendirmeyi kaçırmamaya çalışırım sela okunurken abdest alıp salavat çekerim dua dan önce sonra ezan a kadar Rabbim e yalvaririm sıkıntılarımın geçmesi için.. işim olsa dahi içimden ederim duamı.. Rabbim mutlaka cevap verecektir yoğun isteklerimıze emin ol geçecek canım... dua edeceğiz heran

Okb hastasıyım hamileyim delircek gibi takıntılarım var ne zırluklarla hamile kaldım tüp bebek mucizesi 4. Aydayım ama inanılmaz takıntılarım var ilacımı bıraktım ama bu mutsuz korkunç ruh hali bebeğe daha fazla zarar vermez mi varmı benim gibi ilaçsız dayanmaya çalışan

Kizlar merhaba ben de 27 yasindayim yillardir aea ara ilac kullanirim okb anksiyete sorunu yuzunden bi turlu tam duzelemedim kendimi iyi hissettigim bi anda bebege karar verdim ama su an cok zor durumdayim ise gitmiyorum evden cikmiyorum kimseyle konusmak istemiyorum sacma sapan dusuncelerle bogusuyorum saclarimin yuzde 50 si beyaz su a boyatamiyorum herkes bunu yuzume dicekmis gibi esim beni artik begenmicekmis gibi hissediyorum sanki bu hastalik beni cokturdu bazen yasamakla olmek arasinda arafta bi yerde kalayim diyorum 10 +3 gunluk hamileyim ve bebege zarar vermekten de inanilmaz korkuyorum nolur bana yardim edin esim psikolojik sikintilarimi anlamiyor ona anlatamiyorum cunku sacma geliyor benim ddusuncelerim biraz icimi dokup benim gibj
Olan biri varsa diye yazmak istedim her sey cok agir ve zor lutfen destek olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…