- 13 Nisan 2025
- 74
- 34
- 3
- 26
- Konu Sahibi yenianneaday
-
Tebrik ederim sağlıkla gelsin fakat 2-3 aylık deneme süresi çok kısa. Boşuna stres yapmışsınızKızlar bu yazıyı hepimiz adına yazıyorum hiçbir zaman ümidimizi kesmeyelim ve her zaman dua edelim. 2 -3 aydan beri denemeler yapıyordum ve hamile kalamıyordum yalancı testler yüzünden hep ümit edip daha sonra evde kendimi ağlarken buluyordum bu ay her şeyi akışına bırakıp ovülasyon teslime takip ettim ve şu an bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük ama o mucizevi varlık benimle
Tabii ki öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin bendeki sorun pcos başlangıcı ve şeker hastası olmamdı korkum bundan kaynaklıydı. İnşallah Rabbim isteyen herkesin anne olmasını nasip ederTebrik ederim sağlıkla gelsin fakat 2-3 aylık deneme süresi çok kısa. Boşuna stres yapmışsınız
Yani ümit kesmelik bir durum yok çok şanslısınız hattayıllarca bekleyenler var
Darısı onlara olsun inşaAllah
Allah hayırlı mübarek etsin ama gerçekten dalga gecer gibi iki üç ayda hamile kalıp ümidinizi kesmeyin demeniz saçma olmuş. Ben de dahil çoğu insan dört beş sene büyük mücadelelerle hamile kalamıyor iki üç ay size çok uzun mu geldi gerçekten anlamadımKızlar bu yazıyı hepimiz adına yazıyorum hiçbir zaman ümidimizi kesmeyelim ve her zaman dua edelim. 2 -3 aydan beri denemeler yapıyordum ve hamile kalamıyordum yalancı testler yüzünden hep ümit edip daha sonra evde kendimi ağlarken buluyordum bu ay her şeyi akışına bırakıp ovülasyon teslime takip ettim ve şu an bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük ama o mucizevi varlık benimle
Eğer mesajım yanlış anlama olduysa kimse kusura bakmasın ben 26 yaşındayım ve şeker hastaydım ondan dolayı bebeğim olmayacak korkusu hep içimde olmuştu. Bunu da sevinçle yazdım rabbim isteyen herkese nasip etsin fakat dalga geçmek aklına nasıl geldi anlamış değilim. Öyle anladıysanız kimseye böyle birşey yapmak haddime düşmez ben sadece mutluluğumu paylaştım fakat yorumuz beni çok üzdü açıkçasıAllah hayırlı mübarek etsin ama gerçekten dalga gecer gibi iki üç ayda hamile kalıp ümidinizi kesmeyin demeniz saçma olmuş. Ben de dahil çoğu insan dört beş sene büyük mücadelelerle hamile kalamıyor iki üç ay size çok uzun mu geldi gerçekten anlamadım
Kızlar bu yazıyı hepimiz adına yazıyorum hiçbir zaman ümidimizi kesmeyelim ve her zaman dua edelim. hamile kalamıyordum yalancı testler yüzünden hep ümit edip daha sonra evde kendimi ağlarken buluyordum bu ay her şeyi akışına bırakıp ovülasyon teslime takip ettim ve şu an bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük ama o mucizevi varlık benimle
Neye üzülüyorsun ki bazı insanlar öfkesini kusacak yer arıyor bu çok belli gayet nazik konusmussun kimseyi incitecek bişi dememissin olay sadece kaç ay denedigin değil . Hiç denemezsin evli bile değilsindir ama ailende erken menapoz sıkıntılar vardır yine korkarsın umutsuz olursun. İnsanların bu dar bakış açıları için kendini de bebişini de üzme Allah sağlıkla kucağına aldirsinEğer mesajım yanlış anlama olduysa kimse kusura bakmasın ben 26 yaşındayım ve şeker hastaydım ondan dolayı bebeğim olmayacak korkusu hep içimde olmuştu. Bunu da sevinçle yazdım rabbim isteyen herkese nasip etsin fakat dalga geçmek aklına nasıl geldi anlamış değilim. Öyle anladıysanız kimseye böyle birşey yapmak haddime düşmez ben sadece mutluluğumu paylaştım fakat yorumuz beni çok üzdü açıkçası
Kusurabakmayın çok uzun yorucu ve yıpratıcı yollardan geçiyorum herkesin yolunun kendine zor olduğunu unutmuşum yaşadığım sürecin ruhuma etkisine verin mazur görün. Kırdıysam sizi hakkınızı helal edinEğer mesajım yanlış anlama olduysa kimse kusura bakmasın ben 26 yaşındayım ve şeker hastaydım ondan dolayı bebeğim olmayacak korkusu hep içimde olmuştu. Bunu da sevinçle yazdım rabbim isteyen herkese nasip etsin fakat dalga geçmek aklına nasıl geldi anlamış değilim. Öyle anladıysanız kimseye böyle birşey yapmak haddime düşmez ben sadece mutluluğumu paylaştım fakat yorumuz beni çok üzdü açıkçası
Estafurullah olur mu öyle şey siz de sakın üzmeyin kendinizi ilte ne biliyim burası ailemiz gibi paylaşıyoruz ya herşeyi tabi ki herkesin kendine göre imtihanı var tabim bekletiyorsa en güzeline hazırlıyor sizi sizin için de hep dua edeceğim ve bir gün inşallah burada uykusuz gecelerimizi konuşacağızKusurabakmayın çok uzun yorucu ve yıpratıcı yollardan geçiyorum herkesin yolunun kendine zor olduğunu unutmuşum yaşadığım sürecin ruhuma etkisine verin mazur görün. Kırdıysam sizi hakkınızı helal edin
Çok tatlısınızEstafurullah olur mu öyle şey siz de sakın üzmeyin kendinizi ilte ne biliyim burası ailemiz gibi paylaşıyoruz ya herşeyi tabi ki herkesin kendine göre imtihanı var tabim bekletiyorsa en güzeline hazırlıyor sizi sizin için de hep dua edeceğim ve bir gün inşallah burada uykusuz gecelerimizi konuşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?