- 27 Ekim 2017
- 86
- 67
- 38
- Konu Sahibi PudraSekeri2017
Merhaba arkadaşlar. Hiç uzatmadan konuya gireyim. Çalıştığım iş yerinde yemek esnasında telefonda konuşurken üstlerimden biri arkamda oturuyordu. Bende telefonda abimin yeni kız arkadaşı ile 2 haftadır konuştuklarını söylemek için daha "2 haftalık çok yeni benimde yeni haberim oldu" gibi bi söylemde bulundum. Herşey o kelimeden doğdu diye düşünüyorum. Yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum. Oda yüksek ihtimalle gidip konuyu müdürüme açtı. Müdürüm bayan bu arada. Birkaç gündür griptim ilaç alıyordum. Kendiside rahatsız hatta ilaç istedi benden. Neyse konuyu dağıtmayayım. Telefon konuşmasının aynı günü odamda birlikte otururken sen hala ilacı kullanıyor musun dedi. Bende yok dedim çünkü iyilesmistim. Sonra ellerimde ufak ufak kabarcıklar çıktı muhtemelen deterjan alerjisi yada soğuklardan oldu. Eline ne oldu senin ya dedi. Bende bilmiyorum çatladı sonrada böyle oldu dedim. Sonra sessizlik oldu. Aynı gün ınstagramdan bebek fotoğrafı gösterip nasıl tatlı dimi dedi. Bide aksi gibi bu aralar diyet yapıyordum. Yumurta falan haşlayıp getirdim iş yerine süt falan almıştım. Yani herşey üst üste geldi resmen Bugün de sanki karnıma bakarken yakaladım gibi geldi. Durduk yerde ben hamile değilim diye konu açamam aramız o kadar ense tokat değil. Zaten ben ciddi duruyorum öyle konulara asla girmem. Şimdi hal ve hareketlerim ile nasıl belli edebilirim. Ne yapmam lazım. Hamileler hanımlar lütfen yardım edin hamileler ne yapmazsa ben onu yapayım yahu hahahaha Ben mi kuruntu yapıyorum allah aşkına nasıl sıyrılıcam bu işten. Heeelllpppp me ahahahaa