Ben 7 haftalık bi gebelik yaşadım sonlandırıldı sonra baska nedenlerden ötürü lakin o ara ben de içiyordum maalesef senin gibi. Bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hamilelik boyunca içti o da saglıklı oldı bebeği. Ama yine de azalt tabi madem bırakamıyorsun. Çok mu içiyosun[/QUOTE
Evet 10-12 taneyi buluyor
Evet 10-12 taneyi buluyorBen 7 haftalık bi gebelik yaşadım sonlandırıldı sonra baska nedenlerden ötürü lakin o ara ben de içiyordum maalesef senin gibi. Bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hamilelik boyunca içti o da saglıklı oldı bebeği. Ama yine de azalt tabi madem bırakamıyorsun. Çok mu içiyosun
Güzel sözleriniz ve tatlı diliniz için çok teşekkür ederim inşallah bırakırım ve bu sizlerin sayesinde olacakBilip bilmeden sert eleştiri yapan yargılayan insanlar senin buradaki amacını idrak edememiş olmalı. Kurtulmak istedin ki yardım istiyosun eleştirmek kolay olan yol göstermek makul olan. Öncelikle bu konuyu doktoruna mutlaka aç ve bırakamasan bile en aza indir sayıyı. Sigara bağımlılığı bağımlılıklar arasında en sıkıntılı olan. Ben de kullanıyordum gebelik haberi alır almaz pakedi attım ve on yıldır içiyordum. Azcık sabır tatlım bebişin minicik bedeni için azcık gayret eminim çok kısa süre sonra bırakmış olacaksın
nette sigara bırakmak için videolar var izledin mi hiç. Allen carr ismi bi bakmanı isterim. Ben bunu izleyip bırakmıstım iki ay hiç içmedim sonra canım istemedi ama sıkıntılı bi anımda geri basladım bir dene cnm sendeEvet 10-12 taneyi buluyor
valla anlayabilmeyi çok isterdim canım seni.. çünkü ben 10 yıldır aktif olarak hiçbir günü sekmeden sigara içiyordum... hatta son zamanda da günde 1.5 pakete çıkmıştı... aralıksız iş stresi vs. yüzünden alkol, sigara, kahve, çay.... öyle bir şey düşün ki, bir nefes sigara için şuan dünyaları verebilirim.. hiç öyle kokusundan falan da tiksinmedim, köpek gibi sigara içesim var... bir yudum rakı için size dünyaları verebilirim. bir yudum şarap için... ki ben şarap sevmem, olsun ispirto gibi, hele bu saatte iyi giderdi sıcak şarap, yanında da sarımsaklı ekmek veriyorlar Victor Levi'de.. ya ben ne diyorum bilmiyorum, kendimi kaybettim ama... ben bunların hepsini çok özledim. karambole hamile kaldığım için de bebeğim maalesef adetimin geciktiği 3 güne kadar günde 1.5 paket sigara içti.. sırf ben bu kadar bağımlıyım diye.. ben farkında olsam içeride onu boğar mıydım? yapmayın lütfen. şimdi ben daha doğmadan sütten kesileceği günü bekliyorum.. kendi zaaflarımı kapatabilmek için.. ama sırf biz çok bağımlıyız diye neden bir bireye daha doğmadan sigara içirelim ? lütfen yapmayın.Herkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?
Bi anda birakmak sana cok fazla stres yaptrir zaten suanda streslisn 2bucuk aylik oglum var marifet degl ama bende birakamadim cok sükür oglumun hicbiseyi yok bulantilarm cok oldu o arada tam 1ay icemedm sonra hic o deglmis gibi icmeye devam ettim birakmak nerdyse imkansz en azindan elinden geldgi kadar azalt derim bu konu yanlz deglsn sadece sen ve ben degliz hamileyken sigara icen emin olHerkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?
ama bebişi sütten kestiğim gün, çılgın bir rakı sofrası hazırlayacağım. Çiğ çiğ sucuklarla rakıları gömeceğim anın hayaliyle yaşıyorum.
ayy hadi inşallah ya devamı gelsinİçmeyen de haklı benim gibi içenler de kendine göre haklı.Önemli olan o küçücük masum bebek...Ama şunu bilsin ki herkes kimse bebeğine zarar vermek istemez.Şimdi en ufak bir problem olsa,sigarayla alakalı olmasa da ben kendimi suçlayacağım.Bunun vicdan azabı da paha biçilemez.Dün bu konuyu açtığımdan beri içmedim.Böyle devam eder umarım.
Duygularima tercuman olmussun. Ama sutten kesilmek gerekiyo mu ya. Emzirirken de mi bu kadar kati olucaz kendimize. Soyle soguk bi bira icemez miyiz dogurduktan sonra yani :)valla anlayabilmeyi çok isterdim canım seni.. çünkü ben 10 yıldır aktif olarak hiçbir günü sekmeden sigara içiyordum... hatta son zamanda da günde 1.5 pakete çıkmıştı... aralıksız iş stresi vs. yüzünden alkol, sigara, kahve, çay.... öyle bir şey düşün ki, bir nefes sigara için şuan dünyaları verebilirim.. hiç öyle kokusundan falan da tiksinmedim, köpek gibi sigara içesim var... bir yudum rakı için size dünyaları verebilirim. bir yudum şarap için... ki ben şarap sevmem, olsun ispirto gibi, hele bu saatte iyi giderdi sıcak şarap, yanında da sarımsaklı ekmek veriyorlar Victor Levi'de.. ya ben ne diyorum bilmiyorum, kendimi kaybettim ama... ben bunların hepsini çok özledim. karambole hamile kaldığım için de bebeğim maalesef adetimin geciktiği 3 güne kadar günde 1.5 paket sigara içti.. sırf ben bu kadar bağımlıyım diye.. ben farkında olsam içeride onu boğar mıydım? yapmayın lütfen. şimdi ben daha doğmadan sütten kesileceği günü bekliyorum.. kendi zaaflarımı kapatabilmek için.. ama sırf biz çok bağımlıyız diye neden bir bireye daha doğmadan sigara içirelim ? lütfen yapmayın.
Sutten kesmeden bi kez kiyak yaparim kendime galiba dogumdan sonrabende sadece o günün hayalini kuruyorum :)
Sutten kesmeden bi kez kiyak yaparim kendime galiba dogumdan sonra
Canım karnındaki bebeğini düşün her aklına geldiğinde icmezsin bence.sen zevk alarak iciyosun ama bebeğin istemeden etkileniyo yavrucak biseyde yapamiyo yazık günah .içme en azından meleğini kucağına alana kadar sık dişini bence.Herkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?