Hamileyim sigarayı bırakamıyorum:(((

Evet 10-12 taneyi buluyor

Güzel sözleriniz ve tatlı diliniz için çok teşekkür ederim inşallah bırakırım ve bu sizlerin sayesinde olacak

Evet 10-12 taneyi buluyor
nette sigara bırakmak için videolar var izledin mi hiç. Allen carr ismi bi bakmanı isterim. Ben bunu izleyip bırakmıstım iki ay hiç içmedim sonra canım istemedi ama sıkıntılı bi anımda geri basladım bir dene cnm sende

Herkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorum Benim durumumda olan arkadaşlar var mı?
valla anlayabilmeyi çok isterdim canım seni.. çünkü ben 10 yıldır aktif olarak hiçbir günü sekmeden sigara içiyordum... hatta son zamanda da günde 1.5 pakete çıkmıştı... aralıksız iş stresi vs. yüzünden alkol, sigara, kahve, çay.... öyle bir şey düşün ki, bir nefes sigara için şuan dünyaları verebilirim.. hiç öyle kokusundan falan da tiksinmedim, köpek gibi sigara içesim var... bir yudum rakı için size dünyaları verebilirim. bir yudum şarap için... ki ben şarap sevmem, olsun ispirto gibi, hele bu saatte iyi giderdi sıcak şarap, yanında da sarımsaklı ekmek veriyorlar Victor Levi'de.. ya ben ne diyorum bilmiyorum, kendimi kaybettim ama... ben bunların hepsini çok özledim. karambole hamile kaldığım için de bebeğim maalesef adetimin geciktiği 3 güne kadar günde 1.5 paket sigara içti.. sırf ben bu kadar bağımlıyım diye.. ben farkında olsam içeride onu boğar mıydım? yapmayın lütfen. şimdi ben daha doğmadan sütten kesileceği günü bekliyorum.. kendi zaaflarımı kapatabilmek için.. ama sırf biz çok bağımlıyız diye neden bir bireye daha doğmadan sigara içirelim ? lütfen yapmayın.

doktorunuzla konuşun isterseniz. Bağımlılar için günde 5 taneye kadar izin veriyorlar. Zaten beden alışık olduğu için hamilelikte bedenin yokluk çekmesi, stress daha zararlı tabii.
Alkol de keza öyle bağımlılar için günde bir bardak kırmızı şarap demişti doktorum. Ama tabii bunlar bağımlılar için.
Hamileliğimden önce çok içki tüketirdim. Şansıma, hamilelikle midem bulandı içemez oldum.

ama bebişi sütten kestiğim gün, çılgın bir rakı sofrası hazırlayacağım. Çiğ çiğ sucuklarla rakıları gömeceğim anın hayaliyle yaşıyorum.

Herkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorum Benim durumumda olan arkadaşlar var mı?
Bi anda birakmak sana cok fazla stres yaptrir zaten suanda streslisn 2bucuk aylik oglum var marifet degl ama bende birakamadim cok sükür oglumun hicbiseyi yok bulantilarm cok oldu o arada tam 1ay icemedm sonra hic o deglmis gibi icmeye devam ettim birakmak nerdyse imkansz en azindan elinden geldgi kadar azalt derim bu konu yanlz deglsn sadece sen ve ben degliz hamileyken sigara icen emin ol

Ben bir tiryakiydim günde 1 paket sigara içiyordum canım. Öğretmenim her teneffüs koştur koştur sigaraya inerdim elim ayağım titrerdi yoksa. Hamile olduğumu öğrenince önce günde 3'e düşürdüm 2 aylıkken onu da bıraktım. Ben hiç zorlanmadım canım ama bir arkadaşım şunu demişti ben sigarayı bırakacağım demedim kendime sadece 9 ay sonra tekrar başlayacağım dedim çok rahat oldu dedi. Hakikaten de bebek doğdu tekrar başladı. Bırakma düşüncesi strese sokar ertelemeye çalış. Bu arada hayatında hiç sigara içmemiş olanlar bence yargılayıcı yorum yapmayın bilmediğiniz bir konu bu. Ben rahat bıraktım ama krize girip içen arkadaşlarım var vücut yoksunluk gösteriyor. Olay hamileyken içip içmemek değil hiç başlanmaması gerekiyordu bu merete. Doktor bana şimdi bıraksan da vücudunun temizlenmesi uzun sürecek demişti. Arkadaşım hamileyken içmemeye çalış beni en çok şu etkilemişti bildiğin bebeğin de sen içerken sigara içiyor içeride. Ve ne yazık ki o da ileride potansiyel içici oluyor yapma Ben yavrum sigara içsin istemiyorum . Güzel haberini bekliyorum sevgiler

Bebek rahime dustukten itibaren 2 yasina kadar yiyip icilen hersey cocukta olusacagi hastaligi kodluyor. Dunya saglik orgutunu acin okuyun. 2 tabe sigara birsey yapmaz uc tane yapmaz kendinizi kandirmayin. Bir paket iki paket icince dr artik bari az icsin diye yada ne amacla dedi bilmiyorum. Bir tanede icsen zehirdir heryerde yaziyor. Tamamen zevk icin iciyorsnuz yazik. Bende sigara icen biriydim hamile kalmadan bir kac ay once biraktim. Aklima geldi canimda cekti . Aserdim bilmem ne bahane bularak bebegimi zehirlemefim. Hamile kalmadan once birakin birakamiyorsaniz hamilelikte birakin . yetiskinlikte astim koah olmalari na zemin hazirliyorsunuz. Dogduktan sonra ne olacagida mechul. İnsallah zarar gormezler. Kendi ellerinle zarar veriyorsun. İcmeye bahane buluyorsun bir kac dk zevk ugruna. Bu konuda anlayis bekleme. Bebegini bilerek zehirlemektir. Az icmekle birsey olmaz kendini kandirmaktir. İnsan tirnagina zarar gelecek diye ôdü kopuyo. Saglikli baska ne yiyebilirim diye dusunuyor . Yazik ya bebegine yazik

Simdi bazen aklima da geliyor bebegim 11 aylik. Yaninda sigara icirmiyorum evde asla icilmez esimde icmiyor. Bir kere icsem bile kokusu bana icer rahatsiz olur . Annem cirkin kokuyor dusunur diye icmiyorum .

ya nolur bırakmaya çalışın kendinizi zorlayın daha ciğerleri minicik onun yazık günah ben hiç kullanmadım bilmiyorum tiryakilik nasıl bir durum ama bebeğiniz için bazı zorluklara katlanmaya değer bence

İçmeyen de haklı benim gibi içenler de kendine göre haklı.Önemli olan o küçücük masum bebek...Ama şunu bilsin ki herkes kimse bebeğine zarar vermek istemez.Şimdi en ufak bir problem olsa,sigarayla alakalı olmasa da ben kendimi suçlayacağım.Bunun vicdan azabı da paha biçilemez.Dün bu konuyu açtığımdan beri içmedim.Böyle devam eder umarım.

ayy hadi inşallah ya devamı gelsin

Duygularima tercuman olmussun. Ama sutten kesilmek gerekiyo mu ya. Emzirirken de mi bu kadar kati olucaz kendimize. Soyle soguk bi bira icemez miyiz dogurduktan sonra yani :)

Canım karnındaki bebeğini düşün her aklına geldiğinde icmezsin bence.sen zevk alarak iciyosun ama bebeğin istemeden etkileniyo yavrucak biseyde yapamiyo yazık günah .içme en azından meleğini kucağına alana kadar sık dişini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…