Dimi bir de o kısmı var bebek nasıl söylesin ben sigara yoksunluğu çekiyorum diye ağlayıp durucak sabah akşam bak şimdi daha çok sinirlendim insanlar nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorumSorun şu ki bebeğiniz sigara bağımlısı olarak doğacak. Tabi baska bir gelisim geriligi veya hastaligi da olabilir. Sigara yeni riskler olusturuyor sonuçta. Neyse bunları konu dışı bırakalım.
Siz ne kadar bagimliysaniz o da o kadar bağımlı olacak. Sizin şimdi birden bire kesemediginiz bağımlılığınızı o dogumu ile birlikte kesmek zorunda. Sizin şu anda dayanamadığınız yoksunluğu o doğduğu andan itibaren yaşayacak.
Kburdainseni yargılamaya sert konuşmaya hakkı yok çok sakince karşılamışsın ben olsam daha kötü konusurdum heralde bi bebeği evladı annesinden daha çok düşünen olamaz herhalde benim teyzemde 28 yaşına kadar ağzına sürmediği sigarayı hamilelikte aşerdi şimdi 20 yıldır içiyo tabikide azaltman hatta bırakman gerekiyo sende farkındasın zaten elinden geleni yapmaya çalış ben 1 paket içerken günde 2 ye düşürdüm
Sorun şu ki bebeğiniz sigara bağımlısı olarak doğacak. Tabi baska bir gelisim geriligi veya hastaligi da olabilir. Sigara yeni riskler olusturuyor sonuçta. Neyse bunları konu dışı bırakalım.
Siz ne kadar bagimliysaniz o da o kadar bağımlı olacak. Sizin şimdi birden bire kesemediginiz bağımlılığınızı o dogumu ile birlikte kesmek zorunda. Sizin şu anda dayanamadığınız yoksunluğu o doğduğu andan itibaren yaşayacak.
Herkese merhabalar.21 haftalık hamileyim ama sigarayı bir türlü bırakamadım.Çok denedim ama kendimi tutamıyorumBenim durumumda olan arkadaşlar var mı?
Linkteki videoyu lütfen izleyin2 yıl olmuş konu açılalı yaa çok zor bi durum şuan içmemek için kendimi zor tutuyorum başım agrıyor saçma gelebilir içmeyene ama içenler anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?