- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Şuan o kadar yanlış zamanki her şey için,zatwn evleneceksiniz bir kaç ay daha durun mantığında herkesailenize söylemeden direkt evlilik yoluna girin,depresyon ayağı yapın belki yumuşarlar
Eh bee ne diye evlenmeden böyle islere kalkisirsin ki ve ayrica önlem almadan ..Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Allah yardımcınız olsun.. Lütfen minicik bir can'a kıymayın onun hiç bir suçu günahı yok.Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorumDaha çok gençsin su akar yolunu bulur bence bebeğine yazık etme. Atanmışsın zaten kimseyede eyvallahın olmaz. Ne bu hemen öldüm bittim gibi şeyler yani. Ya başdan tedbirini alcaktın sonucları buraya gelmiyecekti. Madem geldi dik durup hayatını düzene sok. Evlen aceleye gelsin istemiyorumla artık olcak iş değil bence.
Korunuyorduk.Tatile bile cikmamissiniz olur mu hiç aldır tabi hersey için erken ama sevisirken korunmuyorsunuz bunun için geç mi kalmistiniz?
Bunların hiçbiri dünyanın sonu değil ki ne kadar çok anne olmak isteyen olamayan insan var. Bence bu kadar kendini yıpratma. Çocukla da çalışıp tatile gidebilirsin. Zaten doğum süreci izinlerin olacak sonrasında bakıcı bulursun bu kadar çalışan anne nasıl yapıyor. Hiç biri sorun değilHer şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Düğünü olabildigince erkene çekin yada evlenin gerekirse kaçın ama o bebege yazık etmeyin uzulursunuz sonraKorunuyorduk.
Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değilSevgiliniz bu duruma ne diyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?