- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.033
- 83
- 31
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Bana göre iki cümle bile çocuğu doğurmamak için yeterli nedenler. Ama hayat sizin hayatınız, siz karar verip sonuçlarını üstlenmelisiniz.beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim
Napacan doguracan tabi kendi cocugunu öldürecek değilsin ya hadi yiyon bi halt bari dikkat edeydiniz nasıl hamile kaldin Allah tan ki sevgilin evlenmek istiyor şimdi sevgilini ariyorsun hamile oldugunu söylüyorsun sonra gidip evleniyorsunuz sonrada evlenmemissiniz gibi aileleri tanistiriyorsunuz hoş karsilarlarsa biz bi çılgınlık yaptik evlendik diyin düğün sizin istediginiz gibi olsun gönlünuz olsun diyin karşı cikarlarsa biz zaten evlendik kabullenin diyin ve bi ev tutup beraber yasayin o çocuk için bundan daha bi yolunuz yok kucaklarina torunlarini verdin mi affederler zaten al sana çıkış yoluMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Anlarlarsa anlasınlar , bir arkadasım da Eylül’de evlendi , Mart başında doğurdu tosun gibi , kem küm erken Doğum falan dedi ama kimse yemedi tabi , eeee konuştuk bitti , dünyanın sonu olmadı yaniAcele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Bnce yıldırım nikahı kıyın olsun bitsin size darılsalar bile zamanla geçer vallahMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Ne intiharı. Ne demekmiş o. Aklınızdan bile geçirmeyin. Bence hızla aileleri ikna edip evlenin sonrası Allah kerimMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Her şey geçer gider mazide bir anı olarak hatırlarsınız yapmayın böyle. Çocuk az ele avuca gelsin onunla tatile gidersiniz. TasalanmayınHer şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Sanane insanlardan? Birak ne derse desinler. Onlar her zaman söyleyecek birseyler bulurlar. Anlarlarsa da anlarlar. Ayrıca seni korkutmayim ama diyelim ki herşey icine sinerek yaptin evlendin ve cocugu aldırdın. Ya sonra cocuk istediğinde çocuğun olmazsa? Bunu hic düşünmüş muydun?lütfen aklını basina topla güzelim sevgilinde evlenelim diyormus. EvleninAcele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Aynen yaaaTatile çıkmışlığınız yok ama maşallah beta hcg tavan?? Hazır değilseniz korunacaktınız, madem korunmadınız o zaman sonuçlarına katlanacaksınız. Evlat sahibi olabilmek için geçirdiğim tedavileri, harcadığım efor ve parayı şuraya yazsam kendinizi bırakır benim halime ağlarsınız. Bizler evlat sahibi olabilmek adına bu kadar uğraşırken sizin bu şekilde elde etmeniz de Rabbim’in imtihanı işte, ne gelirse eyvallah diyor dua etmeye devam ediyoruz. Size tek diyeceğim sakın o cana kıymayın, o kalbin atması bile nasıl bir mucize anlayamazsınız.
Aminnn arkadaşım sağlıkla inşallahAynen yaaainsallah sizinde benimde olur. Rabbim nasip etsin inşallah
He canım valla korkun var ya yapma yada önlemi al yani.Eh bee ne diye evlenmeden böyle islere kalkisirsin ki ve ayrica önlem almadan ..
O günahsiz yavruya yazik degil mi simdi ?
Bence hemen evlenmeye bakin bunun baska caresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?