Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumuz şu anda anne olmak isteyip de olamayan kadınlar mı? Başkası istiyor diye konu sahibi de istemek zorunda mı? Az mantıklı düşünün.
Her konuda sizin gibi bir tip çıkıyor zaten.
Sizin gibi tiplerde git aldır demeyi bilir doğru diyorsunuz. Kadın zaten zor durumda mantıklı olan aldır demek mi. Esas siz mantıklı olun isterseniz. Gerci o sizde ne gezer.

Benim arkadaşımın min arkadaşı hamileydi evlenecekti zaten karnını gizlemek için korse kullanmış bebek ölmüş. Ve şimdi kaç yıl oldu çocuğu olmuyor Allah işte sen istediğinde de vermeyecek olanda Allah. Tabi sizin karariniz kötü bir anne olurum kabullenemem derseniz aldirin mutsuz bir bireyi daha dünyaya getirip millete de kendinize de kötülük yapmayın.bide öldürim kendimi ailem öldürür beni herkes ne der kafası varya hah işte öyle kafada olanları cidden benim olduresim geliyor . İnsanlar neler yaşıyor neler. Sanki evlenip boşanmış 5 çocukla ortada kalmış . Allah sizin gibiler e sabırlı evlatlar nasip etsin zira ilerde en ufak sorunda annesi intahari düşünecek.

Son düzenleme:
Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Madem korkuyorsun ailen sana zarar verir ya da reddeder diye boyle bir aileye sahipsin ne diye birliktelik yasiyorsun hamile kalinca mi anliyorsun hata yaptigini hata bebekte mi simdi yoksa sizde mi.. bence siz bir an once evlenin cocuguda dogum yaklasana kadar kimseye soylemeyin. Burda yapmaniz gereken evlenemk hem iliskinize sahip cikin hemde dogmamis cocugunuza..

Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Daha dünyayı görmemiş hayatı tanımamışsın neden böyle işlere kalkışıyorsun ki ...
Ayrıca biz ne akıl verelim sevgilinle ve ailenle Konuş.

Allahım burda aylarca yıllarca çocuk çocuk diye yanıyoruz sen böylesine veriyorsun oda onu parçalayarak öldürmek istiyor ya sen daha iyisini bilirsin. Günahı sevabı senin kimse seninle mezara girmeyecek ama sen sırf zevkin için o çocuğun katili olacaksan yazık aldır tabi tatilde ikincisini yaparsınız sevgilinle

Allahım burda aylarca yıllarca çocuk çocuk diye yanıyoruz sen böylesine veriyorsun oda onu parçalayarak öldürmek istiyor ya sen daha iyisini bilirsin. Günahı sevabı senin kimse seninle mezara girmeyecek ama sen sırf zevkin için o çocuğun katili olacaksan yazık aldır tabi tatilde ikincisini yaparsınız sevgilinle
Ne diyosun sen ya? Adınıza üzüldüm umarım çocuğunuz olur.ama gebe olduğumu şuan sanki biraz kıskaniyor(?) gibisiniz? Kendi hayatınıza odaklanın mutsuzluğunuzun sebebi ben değilim.

Oncelikle gecmis olsun buraya sadece bunu yazmak İcin uye oldum. Yaklasık bir yil once bende boyle bir olay yasadim ve bir arkadas tavsiyesiyle buraya yazdim. Ama burada almadiğim beddua kalmadi. Hakaretler vicdansizligim yerden yere vuruldu. Allah bir daha insallah anne olmayi nasip etmesin diye beddualar edildi. Sonuc bir yili askin psikolojik tedavi gordum ve ancak duzeldim. Anne olamayan herkes icin uzuluyorum, Allah yardımcıları olsun. Buraya yazmakla iyi mi ettin bilmiyorum ancak taslanacaksin. İnsanlar acisini senden cikaracak. İnsanlar hic bu konularda anlayisli olamiyor. Katil deniliyor,vcidansız deniliyor. Ben burada bunlari yasadim. Ve hanımlar. Uzuntunuzu hepimiz anliyoruz. Kimse, konu sahibi ben ya da, bir baskasi aldirmak icin hamile kalmiyoruz. Kimse bu psikolojiyi yasamak icin hamile kalmaz. Kazayla tedbirsizlikle olur. Olmusla olmuse care yok demisler. Lutfen agzinizdan cikana dikkat edin. Bende agir izler biraktiniz, kurtaj sonrası tedaviler, intihar tesebbusleri ve hala o kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben hamileyken beni geceler boyunca aglatip uzen buradaki insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ustume gelip beni asagilayan insanlara hakkimi helal etmiyorum. Ama burasi kotu bir site degil iyi insanlarda var. Yoneticiler de iyi. Ama yapmayin. Ne olur yapmayin. Bu kiz canına kiydiginde siz mutlu mu olacaksiniz. İciniz acimayacak mı. Kendi yerinize koyun. Kiziniz ayni hatayi yapsa onu sokaga mi atacaksiniz. Siz ayni Hatayi yapsanız bu soylemleri kaldirabilecek misiniz. Yapmayin bunu kimseye. Konu sahibi arkadasim kararın ne olursa olsun Allah yardimcin olsun. Aldırmak da dogurmak kadar senin tercihin. Sen dogurdugunda buradaki aldırma diyip seni yerenler gelip bebegine bakmayacak. Dogum yaptiginda yaninda beklemeyecek. O yuzden kendi kararini kendin ver. Psikolojini bozma yeter. Aynı yollardan gecen biri olarak tek dilegim mutlu olman.
Bakın kendiniz yazmışsınız kimse çocuğunu sokakta bulmadı ki sokağa atsın ilk başta kızıp sonra yanında olacaklar senin de Allah yardımcın olsun ama sadece burdaki insanlar mı bozdu psikolojini

Ne diyosun sen ya? Adınıza üzüldüm umarım çocuğunuz olur.ama gebe olduğumu şuan sanki biraz kıskaniyor(?) gibisiniz? Kendi hayatınıza odaklanın mutsuzluğunuzun sebebi ben değilim.
Siz keşke o gebeliğinizi sonlandırmayı düşünmeseydiniz de o yüzden kıskansam sizi ama inanın ki kıskanılacak biri değilsiniz. Ben işin günah sevap boyutuyla ilgilenip taşlamadım da sizi mutsuz değilim gayet mutluyum çok şükür beni çok seven bir eşim, işim ve ailem var elhamdülillah ki herşey herkesin gönlüne göre olmuyor malesef geçmişe dönülse belki daha farklı olurdu sizin için ama dönülmüyor. Sevgiliniz destek çıkmış evlenmeden ilk hamile kalan kişi değilsiniz buraya konu açıp herkesin sizi alkışlayıp tabi ki aldır mı demesini bekliyorsunuz o kısmı bilemedim malesef hayat herkese adil davranmıyor ayrıca bu hayat sizin zorluğunu kolaylığını siz çekeceksiniz

Başta dikkat etmeyerek çok büyük bir hata yapmışsınız. Şimdi aldırıp aldırmamak sizin kararınız, hayatınız boyunca yarım kalan her şeyde bebeğinizi suçlayacaksanız daha kötü. Burada kimse size yol gösteremez çünkü bu tamamen sizin vermeniz gereken bir karar.

Sen şükür et sevgilin çocuğun kendisinden oldugunu kabul edip guveniyor ve evlenelim demiş .baskasi olsa kimden yaptiysan ona git der ortada kalirdın

kk.da okuduğum en acımasız yorumlardan biri.
bu psikolojideki birine böyle bir yazıyı nasıl yazabiliyorsunuz, üzeceğinizi hiç düşünmediniz mi?
kalbiniz bu kadar mı kara.

Soruyu soran kişi bir hata yapmış ama sizin cevabınız da gerçekten çok çirkin. Sitem etme, kimseye özenme, doğru zamanda alırsın bebeğini kucağına. Bir bebek sahibi olmak kolay değil, bebeğe hazır olmadığını hissediyorsa eğer bunun için kızamayız kimseye. Boşver en kısa sürede bebeğini alırsın inşallah kucağına.

Sen şükür et sevgilin çocuğun kendisinden oldugunu kabul edip guveniyor ve evlenelim demiş .baskasi olsa kimden yaptiysan ona git der ortada kalirdın
Ya ne kadar Türk filmi izliyorsunuz? Kimden olacak bebeğim.okumus yazmış bi insanım karşımdaki insan da keza öyle.bir de bebek benden değil tribine mi girecek.veya bende seviyorum derken evlilik hayalleri kurarken başkasıyla mi yatacağım.deli gibi evlenmek istiyor bebekten önce de istiyordu şimdi yine istiyor kararıma da saygı duyuyor.ne arabesksiniz

Evlenemem, bu bebeği istemiyorum, ölmek istiyorum. Çare bu mu sizce ?

Sevgiliniz ne diyor ?

Neyle korunuyordunuz bunu merak ettim bende.

O gece hiç mi suphelenmediniz , ertesi gün hapı diye bir şey var ya.

Ya ne kadar Türk filmi izliyorsunuz? Kimden olacak bebeğim.okumus yazmış bi insanım karşımdaki insan da keza öyle.bir de bebek benden değil tribine mi girecek.veya bende seviyorum derken evlilik hayalleri kurarken başkasıyla mi yatacağım.deli gibi evlenmek istiyor bebekten önce de istiyordu şimdi yine istiyor kararıma da saygı duyuyor.ne arabesksiniz

Intihar düşünüyorum , hayatım mahvoldu derken siz ne oluyorsunuz ?

Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Aldır net 3 cocuklu bi anne olarak diyorum

Herkes doğurun demiş de bu kişiden iyi bir anne olmayacağı ortada zaten. Yok tatilmiş, yok yeni atanmış işe. Hayatı mahvolcakmıș. Kendini anne olmaya hazır hissetmiyormuș falan filan. Büyük konuşmayım da o zaman dikkatli olacaktın. Valla doğurup sağa sola atacak bi tip canlandı gözümde. Doğurmayın daha iyi. Normalde çok üzülürüm bebeğe kıyıyorlar diye ama bu sefer öyle düşünmüyorum.

Sevgiliniz sizi zorla kacirmis gibi yapin gebelikte ay hafta biraz karisik oluyor 1 ay ordan yirtarsiniz..

En kötü ihtimal aldircak misniz? Icinizden hic cikmaz hep keşke dersiniz ben söyleyeyim.

Madem aileniz böyle şeylere karsi neden birliktw olursunuz hic anlamıyorum

Herkes doğurun demiş de bu kişiden iyi bir anne olmayacağı ortada zaten. Yok tatilmiş, yok yeni atanmış işe. Hayatı mahvolcakmıș. Kendini anne olmaya hazır hissetmiyormuș falan filan. Büyük konuşmayım da o zaman dikkatli olacaktın. Valla doğurup sağa sola atacak bi tip canlandı gözümde. Doğurmayın daha iyi. Normalde çok üzülürüm bebeğe kıyıyorlar diye ama bu sefer öyle düşünmüyorum.
Bende bebege uzulurumde benimde öyle tip bir anne canlandi..

Sonra o yavru kiz olursa senelere sonra koni acar burda annem beni neden sevmiyor, annemle anlasamiyorum gibi vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X