- 11 Mart 2015
- 161
- 47
- 36
Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://