- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bu arada canim hastanede terlik giymedim ben kendime babet goturmustum,coraba da ihtiyac duymadim ama sen gotur istersenaaa guzel fıkırmıs canım :) ya bende oyle yapayım o zaman bende ozele gıdıyorum doktoruma sorayımo sekılde bı yapalım ama ben kendımden suphelenıyorum ya daha once de kan da seker cıkmıstı ( kızken ) bakalım hayırlısı
ayy ben manyak uc canta dolusu esya goturdum acemilik ya annem esim sen oraya tatile gitmiyon bi hafta kalacakmis gibi dediler dalga gectiler benimle ama hastaneden 5.gun ciktik ama yinede cogu sey kullanilmadi abartmana gerek yok..
Bu arada canim hastanede terlik giymedim ben kendime babet goturmustum,coraba da ihtiyac duymadim ama sen gotur istersen
Ben sezeryan oldum hic usumedim ekim ayinda.enfeksiyonla ilgili bir bilgim yok ama ne tur bir enfeksiyonun var?yaaa corap patık alayım dıyorum normal mı sezeryan mı olacak bılmıyorum sezeryndan sonra nsanın ayakları cok usuyomus oyle duydum... ya bırde bende cok fazla enfeksıyon var nette gorsum erken doguma sebep olabılıyormus sızce olur mu ? dokoruma daha soramadım haftaya kontrolum var sorcam bakam
cok sukur bebegım ıyı sadece bır hafta onden gıdıyor gelısmı bu da norml bırseymıs olabıırmıs.. seker yuklemesını doktorum 24 28. haftalar arasında yaptır dedı oyle oluyormus... 4D yi istiyorum ılk gebelik ilk heyecan :) allah nasıp ederse ozel de yapacagım dogumu.... dogumum normalde agustos da gorunuyor ama iki farklı doktor farklı tarıhler soyluyor bıraz bu onuda saskınım acıkcası..
Ben sezeryan oldum hic usumedim ekim ayinda.enfeksiyonla ilgili bir bilgim yok ama ne tur bir enfeksiyonun var?
son regl tarihiniz nedir?
dogum icin sezaryen yanut normal, bir sey dedi mi doktorlariniz? yaptirin yuklemeyi. hastanenizin adi ne? bakalim internetten dogum listesi var mi sitesinde.
Doğumdan sonra bile olur çatlak. Aman olmasın zaten. Geri dönüşü zor çünkübırde bayanlar daha hiç çatlagım yok u ıyı bırsey degıl mı :) yanı daha erken mı catlaklar ıcın cok fazla karnım da yok bundan sanırım
Allah allah o ne demekmis ya cok fazla enfeksiyonun var?onu bılmıyorum bundan bır ay once sag bobrekte buyumem vardı sükür ki gectı o zaman cıktı enfeksıyon sadece cok yüksek cok fazla enfeksıyonun var dedı dooktor
14 kasım canım hesapladıgımda 20 agustos cıkıyo ama gelsıımı onde gıdıyor bırde ayrntılı ultrasonda daha farklı cıktı dogum 8 agustos gorundu o an saskınlıktan soramadım... yok dogum seklı ıcın bısey demedı daha dokktorum... özel çaka vatan hastanesi canım
Doktorunun yaptır dediği herşeyi yaptır. Detaylı ultrasonu kesinlikle yaptır. İç organlara omurgaya bakılıyo.
Sekste sıkıntı yok bende 3 gün kalaya kadar yapmıştım. Sonuçta bu hastalık değil. Karnımda çok büyük değildi.
Doğum çantanı da mağazalar broşürler veriyo orda hepsi yazıyo. Zaten yaz bebeği olcak. Bende temmuz annesiyim tek body ile büyüdü çocuk. Abartmadan götür.
Allah allah o ne demekmis ya cok fazla enfeksiyonun var?
Baska bir doktora da gorun bence
12 gun fark ediyor, bebek gununden buyukse olabilir boyle bir fark. siz en gec temmuz ayinda her seyinizi hazir edin. internet sitelerinde bilgi bulamadim malesef ama siz gelecek kontolunuzde teyit edin doktorunuza hastane prosedurlerini.
Ya kızlar tek basımayım herseyı kendım yapmak zorundayım o yuzden kafam cok karısık
ya ben hamılelıgımı yuksek tansıyonla ogrendm sımdılık sıkıntı yok seker yuklemsını aslnda ıstemıyorum ama benım annemde seker ve tansıyon hastasıydı bu yuzden soruyorum...
bu hafta gttıgımde doktorumla herseyı konusayım barı her gttıgımde kafamda bı dunya soruyla gıdıyom bebegı gorunce herseyı unutuyom :)
Bende yükleme yaptirmayacaktim ama sonra arastirdim ve türk jineloloji ve obstetrik derneginin bir makalesini okudum ve yaptirma karari aldim 50 lik yaptirdim degerler normal cikinca 75 lige gerek kalmadi gebelikte seker önemli ve düzene sokulmasi gereken bir durum
Şeker elbet zararli aksini iddia edemem ama eger bir belirteç olarak görev aliyorsa yaptiririm ki meyve suyunda bile daha çok şeker mevcut o dernegin makalesini paylasiyorum okursun :)
http://www.tjod.org/gebelerde-seker-yukleme-testi-ve-onemi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?