Teşekkür ediyorum sagolunBence...
Hamilesiniz
Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kavuşun.
Ptesi hemen sağlık ocağına gidip kan verin.
Bu sırada da yarın ve ptesi sabah testleri tekrarlayın.
Koyulaşmaya bakın
Tesekkurlernormal hayırlı olsun
TeşekkürlerHayırlı olsun
Teşekkür ediyorum sagolunevet gitcem pazartsi ama karnım sanki adet olcakmisim gbi
Ayyyy hayırlı olsun hamilesin canım gözün aydıııınnSöze nerden başlayacağımı bilemiyorum şu satırları ağlayarak yazıyorum eylülde evliliğimizin ikinci yılı olacak evliliğimin 3uncu ayında bir düşük yaşadım kürtaj olmadım o zamandan beri çocuk özlemi oluştu bende insan hamile insanlar görünce morali bozulur mu ya da arkadaşınin hamile olduğunu öğrenince kendi için üzülür mu belki de çok fazla taktım kafaya neyse ara ara buraya yazdım döktüm içimi her şeyden bir pay çıkarmaya çalıştım kendime ama sonuç hep negatifti artik dedim gidip tedavi olalım hormon testlerim temizdi 6 gün once doktora gittim ve eşimden test rahim filmi istedi adet olmayı bekliyordum artik parasında da değildim filmin falan pandeminden dolayı eşim ayda 15 gün çalışıyor evde fazla test vardı dedim yapıyım nolcak yaptım çizgi belirdi kalp atışlarım hızlandı nefesim kesildi karnimda kelebekler uçuştu sanki hemen aşağıya inip bir test aldim o da öyle çıktı resim atıyorum bugün adet günüm sizce böyle çizgi çıkması normal mi hic belirtim yok ayrica
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Hiç belirtim yok demişsiniz. Hamilelik belirtileriniz mi olmadı yoksa adet belirtilerinin mi. Benimde adete 4 gün kaldı . 10 gün önceden başlayan adet belirtilerimin hiç biri yok. Ben de bu ay o yüzden şüpheleniyorum.Söze nerden başlayacağımı bilemiyorum şu satırları ağlayarak yazıyorum eylülde evliliğimizin ikinci yılı olacak evliliğimin 3uncu ayında bir düşük yaşadım kürtaj olmadım o zamandan beri çocuk özlemi oluştu bende insan hamile insanlar görünce morali bozulur mu ya da arkadaşınin hamile olduğunu öğrenince kendi için üzülür mu belki de çok fazla taktım kafaya neyse ara ara buraya yazdım döktüm içimi her şeyden bir pay çıkarmaya çalıştım kendime ama sonuç hep negatifti artik dedim gidip tedavi olalım hormon testlerim temizdi 6 gün once doktora gittim ve eşimden test rahim filmi istedi adet olmayı bekliyordum artik parasında da değildim filmin falan pandeminden dolayı eşim ayda 15 gün çalışıyor evde fazla test vardı dedim yapıyım nolcak yaptım çizgi belirdi kalp atışlarım hızlandı nefesim kesildi karnimda kelebekler uçuştu sanki hemen aşağıya inip bir test aldim o da öyle çıktı resim atıyorum bugün adet günüm sizce böyle çizgi çıkması normal mi hic belirtim yok ayrica
Ondan olabilir o zaman kasiklarda oluyor sürekli değil kan veriyim bakalmİlk hafta öyle geçiyor zaten. Vajina üstünde rahim üstünde sızı ve kramplar oluyor. Bebek yerleşmeye çalıştığı için.
Çok tesekkurlerHayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah..
Hayirli olsun, hamilesiniz hamile olmasaniz ikinci cizgi hic olmazdi Allah hayirli bir sekilde cocugunuzu kucaginiza almayida nasip etsin insallahSöze nerden başlayacağımı bilemiyorum şu satırları ağlayarak yazıyorum eylülde evliliğimizin ikinci yılı olacak evliliğimin 3uncu ayında bir düşük yaşadım kürtaj olmadım o zamandan beri çocuk özlemi oluştu bende insan hamile insanlar görünce morali bozulur mu ya da arkadaşınin hamile olduğunu öğrenince kendi için üzülür mu belki de çok fazla taktım kafaya neyse ara ara buraya yazdım döktüm içimi her şeyden bir pay çıkarmaya çalıştım kendime ama sonuç hep negatifti artik dedim gidip tedavi olalım hormon testlerim temizdi 6 gün once doktora gittim ve eşimden test rahim filmi istedi adet olmayı bekliyordum artik parasında da değildim filmin falan pandeminden dolayı eşim ayda 15 gün çalışıyor evde fazla test vardı dedim yapıyım nolcak yaptım çizgi belirdi kalp atışlarım hızlandı nefesim kesildi karnimda kelebekler uçuştu sanki hemen aşağıya inip bir test aldim o da öyle çıktı resim atıyorum bugün adet günüm sizce böyle çizgi çıkması normal mi hic belirtim yok ayrica
Çok teşekkür ediyorum amin insallahAyyyy hayırlı olsun hamilesin canım gözün aydıııınnBu kez Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..
Hamilelikte yok adet belirtisi de sadece kasiklarda batma varMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Hiç belirtim yok demişsiniz. Hamilelik belirtileriniz mi olmadı yoksa adet belirtilerinin mi. Benimde adete 4 gün kaldı . 10 gün önceden başlayan adet belirtilerimin hiç biri yok. Ben de bu ay o yüzden şüpheleniyorum.
Yaa kendim gibi sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahSöze nerden başlayacağımı bilemiyorum şu satırları ağlayarak yazıyorum eylülde evliliğimizin ikinci yılı olacak evliliğimin 3uncu ayında bir düşük yaşadım kürtaj olmadım o zamandan beri çocuk özlemi oluştu bende insan hamile insanlar görünce morali bozulur mu ya da arkadaşınin hamile olduğunu öğrenince kendi için üzülür mu belki de çok fazla taktım kafaya neyse ara ara buraya yazdım döktüm içimi her şeyden bir pay çıkarmaya çalıştım kendime ama sonuç hep negatifti artik dedim gidip tedavi olalım hormon testlerim temizdi 6 gün once doktora gittim ve eşimden test rahim filmi istedi adet olmayı bekliyordum artik parasında da değildim filmin falan pandeminden dolayı eşim ayda 15 gün çalışıyor evde fazla test vardı dedim yapıyım nolcak yaptım çizgi belirdi kalp atışlarım hızlandı nefesim kesildi karnimda kelebekler uçuştu sanki hemen aşağıya inip bir test aldim o da öyle çıktı resim atıyorum bugün adet günüm sizce böyle çizgi çıkması normal mi hic belirtim yok ayrica
Çok teşekkür ediyorumYaa kendim gibi sevindim allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?