Hamileyim Üzülsem mi Sevinsem mi Bilemedim...

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
2 Yaşında bir oğlum var korunuyorduk hamile olacağım hiç aklıma gelmedi ayrıca antidepresana başlamıştım bu ay ilaç kullandım, adetim 12 gün geçince arkadaşımın ısrarıyla test alıp yaptım ve 2 çizgiyi görünce şok oldum hiç aklımın ucundan bile geçmemişti hamile olacağım, hemen doktora gittim.Keseyi gördü ama haftasına göre küçük dedi. Oğlum az da olsa emdiği için yumurtlamamın normalden geç olabileceğini o yüzden kesenin normalden küçük olduğunu 2 hafta sonra kalp atışı için gelmemi söyledi.Ama ben hala inananamıyorum oğlumla birlikte bende ishal kusma hastaydım hiç bişey yemedim şu anda da gribim ve kayınvalidm 2.ye bakmayacağını söylemişti daha önceden .Bakıcı maddiyatımızı zorlayacak nasıl olacak bilmiyorum.Allah verdi vardır bir bildiği diyorum ama kafamda büssürü soru .Sağlık ocağındaki doktorda kullandığım ilacın bi zararı olmayacağını olduysa bile düşeceğini yada boş gebelik olabileceğini söyledi..Şimdi bekliyorum 2 haftayı kalp atışı olacak mı olmayacak mı ?

hayırlısı olsun canım, üzme kendini de herşey olacağına varır. planlı değilmiş sağlıkla doğarsa elbet bir yol bulursunuz, ama ilaçtan kaynaklı bir zarar olduysa da bilemezdin sonuçta. herşeyin hayırlısı...

canım sağolasın cevabın için hayırlısı ama işte insan stres oluyor ister istemez bekleyip göreceğiz artık

bence sevinmelisin canım her çocuk rızkıyla gelir zaten bu bir gerçek...ham bence her çocuğun bir kardeşi olmalı ..kardeş çok önemli oğlunla aralarında yaş farkıda olmayacak bu daha güzel beraber büyürler birbirlerine daha yakın olurlar,daha destek olurlar ...kutlarım seni Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

canım sağolasın valla oğlumun kardeşi olmasını bende çok istiyordum ama işte gerek bakım sorunu gerek maddiyattan dolayı çok takıyordum kafaya şimdi bıraktım oluruna hayırlısı olur inşallah...

Cnm tqkma herseyin hayirlisi sagsaglim dogur.insl.
Herseyin.bi kolayligi vardir

Arkadasim da aynı senın gıbıydı.antıdepresan kullanıyodu gebe kalmış ihtimal vermıyo.adetı 10 gun gecmis benım zorumla tahlıl yaptırdı.dedım gebeysen ılacı bırakırsın tahlıl yap dedım.ve tabıkı gebeymıs.suan cok tatlı guzel bır kızı oldu.darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…