hamileyim ve açım

Annema

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
61
8
3
27
Arkadaşlar meraba iki haftalık hamileyim ve iki haftadır çok yiyorum sürekli açım sürekli lavaboya ihtiyacım oluyor kan şekerim düşmeye başladı iki gündür bunlar normal mi araştırdım ama pekte içime sinecek bir şey bulamadım benim gibi olanlar lütfen cevap verebilirler mi? Ayrıca benim midem bulanır mi daha sonra?

Arkadaşlar meraba iki haftalık hamileyim ve iki haftadır çok yiyorum sürekli açım sürekli lavaboya ihtiyacım oluyor kan şekerim düşmeye başladı iki gündür bunlar normal mi araştırdım ama pekte içime sinecek bir şey bulamadım benim gibi olanlar lütfen cevap verebilirler mi? Ayrıca benim midem bulanır mi daha sonra?
İki haftalık hamile olamazsın ki. Öğrendiğinde 4 haftalık falan oluyor zaten. Konudan bağımsız buna takıldım ben😂

Son düzenleme:
İki haftalık hamile olamazsın ki. Öğrendiğinde 4 haftalık oluyor zaten. Konudan bağımsız buna takıldım ben😂
Ama nasıl öyle olur ki adetimden önce ben zaten farkettim üç test yaptım kendi kafamdan hespaladim iki hafta diyorum hadi bir ay olsun

İki haftalık hamile olamazsın ki. Öğrendiğinde 4 haftalık oluyor zaten. Konudan bağımsız buna takıldım ben😂
Hayır canım bak adet olmadım adet gunumden önce ben zaten hissettim üç test yaptım üçünde pozitif ya 2 haftalık oluyorum ya üç pazarteside doktora gidecem kesin

2 hafta ne kız aboo 😅

Hem arkadaşlar tamam belki üç haftadır ya da bir ay bilmiyorum doktora gidecem de pazartesi ama bı cevaplayın ben niye çok açım?

Canım internete gebelik hesaplama yaz, son adet tarihinin ilk gününü giriyorsun oraya kaç haftalık olduğu hesaplanıyor. Aç olman da normal çünkü hamilesin, hamilelikte iştah artışı veya tam tersi iştah kaybı olabilir.

Canım internete gebelik hesaplama yaz, son adet tarihinin ilk gününü giriyorsun oraya kaç haftalık olduğu hesaplanıyor. Aç olman da normal çünkü hamilesin, hamilelikte iştah artışı veya tam tersi iştah kaybı olabilir.
Ah çok sagolunya böyle bir cevaba ihtiyacım.vqrdi

Ben tüp bebek tedavisindeyim dun transferim oldu verilen iğneler ilaçlar gebeliğe hazırlıyorlar anneleri

Bende de daha sofradan kalkmadan acıkma hissi başladı demek ki hormonal bu süreçler de oluyormuş 🥴🥴🥴😬😁😁😁

Bu kadar çok yemeniz doğru değil kendinizi frenlemeniz gerek. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bende ilk haftalar biraz abarttım doktorum gebelik zehirlenmesi yaşarsın bebeğini almak zorunda kalırız dedi. Hatta bana mandalinanın bile yarısını ye dedi. Her şeyi korkuyla yiyorum sizde dikkat etmeniz gerek. Yediğiniz hiçbir şeyin şuanda bebeğe faydası yok size ve bebeğe zarar olarak dönebilir Allah korusun

Back
X