karnındakinin suçu ne ki ondan nefret ediyorsun ekonomik özgürlüğün elindeyse boşa kocanı aynı şeyi bi kere yapmış çünkü
4.5 aylık hamileyim ve eşimin eski sevgilisini facede eklediğini gördüm benden saklıyordu yakalanınca kabul etti .sıradan muhabbet diyor ama tatmin olmadım çünkü daha öncede olmuştu bu kadınla bu olayı keşke ozaman boşasaydım şimdi annemin evindeyim kötüyüm aglıyorum .agzını açan boşama bebeğin diyor psikolojim okadar bozuk ki karnımdakindende nefret etmeye başladım o olmasaydı ayrılık çok kolay olurdu .rahatlarım diye yazdım ama yok hala rahatsızım
Hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim demişsiniz ama ayrıntı vermemişsiniz sırf fecete ekli diye mi böyle düşünüyorsunuz yoksa başka detay mevcut mu. Benimde fece te 410 tane arkadaşım var sırf bu noktadan yola çıksak eşimde bişeyler bulabilirdi. Ayrıca nedemek karnımdakinden nefret ediyorum .Bu hem duygu olarak yanlış hemde hitap şeklinizi çok garipsedim. Hamileliğiniz planlı ve istiyerek başlamadı mı ki? Bu konuda şüpheleriniz mi vardı eğer böyleyse şu anda böyle düşünmeniz normal olabilir. Ama eğer böyle değilse bence biran önce silkelenip kendinize gelin. Eşiniz sizi gerçekten aldattıysa bunuda iyi irdelemek lazım öyle dışardan ahkam kesmek kolaydır bunu yapan bidaha yapar ben olsam boşarım yada aman çocuğun var dikkat et gibi cümleler dışardan çok kolay kuruluyor ama kazın ayağı öyle değil. Aldatılmak bazen tek taraflı hata olmayabilir yada psikolojik nedenleri olabilir yada aldatanın kararktersizliğindende olabilir. Bunları iyi değerlendirmek lazım. Ama öncelikli olan bebeğiniz olmalı. Bu psikolojiyle inanın ona zarar verirsiniz bu nedenle bir an önce toparlanıp hamileliğinize odaklanın. Sonrasında eşinizin gerçekten aldattığına inanıyorsanız onu hayatınızdan çıkarıp çıkarmamaya siz karar vermelisiniz. Her iki durumunda artıları eksileri var ama inanın sırf bebek için devam ettirilen evlilikten hayır gelmez. Siz nekadar güçlü ve kendinize güvenli olursanız bebeğiniz hayata daha sıkı sarılır.Ayrılmaya karar versenizde eşiniz bebeğinizin babası olarak hayat boyu hayatınızın bir parçası olacak bunuda göz ardı etmeyin. Çocuğunuzun sağlığı için birbirinizin yüzüne bakmak zorundasınız bu nedenle umarım birbirinizin yüzüne bakamıcak duruma gelmeden halledersiniz sorunlarınızı. Allah yardımcınız olsun ve verdiğiniz karar ne olursa olsun keşke dedirtmesin
facede eski sevgilisi ekli diye mi boşanıyorsun?
mesaj felan mı yakaladın?
oturup konuşulmalı.bence ani karar vermeyin.
Konusmus mu yoksa sadece ekli oldugunu mu gördün?
Sadece Facebook'ta birbirlerini eklemişler diye böyle bir karar aldıysan 10 kere düşün derim ben.
Arkadaşım bazı eski sevgililer sırf huzur mutluluk bozmak adına tekrardan gün yüzüne çıkıyorlar.
Onlara istediklerini altın tepside sunma bence,insanların ekmeğine yağ sürme.
Eğer ki eşinin bunu sürekli yapacağını düşünüyorsan,bundan sonraki hayatında ona yeniden
güvenemeyeceğini,boşanınca şartlarının daha iyi,kendini daha mutlu hissediyorsan boşan...
Bebeğinden de nefretle bahsetme lütfen o yavrunun hiç birsuçu günahı yok
emin ol ki oda şuanda ki senin mutsuzluğunu hissediyor ,üzülüyor, etkileniyor (Anne değilim)
Ama lütfen şu sanal alem yüzünden huzurunuzu bozmayın.
Eşinle net bir şekilde konuş,alacağın cevaplar seni yönlendirecektir.
Bu arada bu facebook ne siteymiş ya
etrafta okadar çok çift varki bu sebeplerden huzursuzluk yaşayan boşanan ayrılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?