hamileyim ve aldatıldıgımı öğrendim

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
4.5 aylık hamileyim ve eşimin eski sevgilisini facede eklediğini gördüm benden saklıyordu yakalanınca kabul etti .sıradan muhabbet diyor ama tatmin olmadım çünkü daha öncede olmuştu bu kadınla bu olayı keşke ozaman boşasaydım şimdi annemin evindeyim kötüyüm aglıyorum .agzını açan boşama bebeğin diyor psikolojim okadar bozuk ki karnımdakindende nefret etmeye başladım o olmasaydı ayrılık çok kolay olurdu .rahatlarım diye yazdım ama yok hala rahatsızım

karnındakinin suçu ne ki ondan nefret ediyorsun ekonomik özgürlüğün elindeyse boşa kocanı aynı şeyi bi kere yapmış çünkü

karnındakinin suçu ne ki ondan nefret ediyorsun ekonomik özgürlüğün elindeyse boşa kocanı aynı şeyi bi kere yapmış çünkü

Canim kiz hakli oyle dusunmekte ama bosanabilirse bosansin tabikide... Ama genelde bebek bakimlari bayanlara dusuyor. Simdi hersey onun icin daha zor olacak, bebegine bakmak calismak zorunda kalacak bilemiyorum ailesi ne tepki verecek dul olacagi icin ve de bebekli herkes kisitlama koyacak.. Hayati degisti tabikide bebegi olmasi guzel ama tek basina buyutecek ve evlenmek istese ilerde o da sorun olur... Cok karamsar konustum ama benim basima gelse bende boyle bunalirdim erkek kismi kenara cekilivericek belki kisa bir sure sonra baska bir iliskiye baslar veya evlenir olan kizlara oluyor boyle

o minik bebegin sucu yokki bacim..
seninde canin kanin o bebek.. nefret söyle ediyorsundur dedigin gibi bosanmak daha kolay olurdu vururdun tekmeyi herkez kendi yoluna derdin..
ama gercek anlamda nefret etme bebeginde o senin canin ve hic birseyden haber yok.. sucu yok...
bosanma diyorlarda kocan bunu daha öncede yapmis, ya birdaha yaparsa? birdaha birdaha birdaha? bu böyle kalmazki seni artik hic takmaz yine yapar yine yine ve yine
hata zamanla belki siddet bile uyguliyabilir.. sen ne yapiyorsun yinemi birsey sakliyorsun beni aldatiyorsun dediginde" sana karsi siddet bile uyguluyabilir.. simdi o minicik yavruya böyle bir hayatmi vereceksin? huzur mutluluk olmiyan bir yuvada.. egerki baban kabul ediyorsa bosanma davasini ac ve babanin evine dön.. cocugun orada büyüsün karninda.. dogur cocugunu ondan sonra bir diploman birsey varsa kendi ayaklarinin üstünde dur calismaya basla derim.. her iki yolda kabus gibi allahim kimseyi düsürmesin bu durumlara.. kimseye vermesin ama yapacak bisey yok malesef.. kocan olacak alcagi allahim bildigi gibi yapsin.. madem aldatacaksin niye evleniyorsun? niye senin mahsumlugunu aliyor? o minicik yavruyu niye yapiyorsun... allah sabir versin arkadasim..

Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canım ama bebek konusunda şu andaki duyguların yanıltıcı diye düşünüyorum. Çok üzgün olduğun için böyle hissediyorsun yoksa o senin çocuğun ve her durumda sen annesin. Yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan insanlar var Allah sana bir evlat vermiş ve o Allah'ın emaneti. Boşanabilirsin ya da eşine bir şans verebilirsin buna zamanla sen karar vereceksin. Ama çocuğuna sahip çık, ikiniz birbirinize sarılır ve hayatınıza devam edersiniz. Ayrıca bu erkeklere ne desem az, hamile karısına bunu yapan bir insana karşı elimde olmadan ciddi öfkeleniyorum

Üzüldüm durumunuza, peki sizi gerçekten aldattığına eminmisiniz? face ekli demişsiniz geçi ama bazı şeylerden emin olmalısınız. Bu arada şuanki psikolojiniz çok kötü, ani kararlar vermeyin, sakin bir zamanda daha sağlıklı düşünürsünüz. Bebeğiniz içinde öyle düşünceler oluşmasın , o günahsız bir yavru çünkü..

Allahım yardımcın olsun canım. İnan sen bebeğinden nefret falan etmiyorsun. Hormonların sana böyle düşündürüyor. Sen şu anda bebeğini engel olarak görüyorsun belki ama inan kısmetse 4.5 ay sonra kucağına aldığında onun dünyalara bedel olduğunu sen de anlayacaksın.
Boşanma olayına gelince. ben de diğer arkadaşlarım gibi düşünüyorum. eğer annen ve baban arkandaysa kal orada. hemen boşanma davası açma. olayların gidişatına göre büyüklerinden de akıl alarak yoluna bakarsın zaten. ama şu anda en önemlisi senin ve minik yavrunun sağlığı bunu asla unutma canım...

Boşanma hamilesin ne demek yaa?
Seni aldatan adamla yaşamaya devam edecek olan sensin onlara ne oluyor...
Bu durumda yapılacak tek şey bana göre boşanmaktır...
Gözü dışardalık bir evliliği etkileyebilecek en kötü şeydir bence...
Bu arada karnındakinden nefret etme çünkü onun hiçbir günahı yok...

Bebeğiniz için bu insana zorunlu değilsiniz.
Çocuğunuza kendiniz de bakabilirsiniz pekala.
Ben çocukların zorunluluk ve ayak bağı olduğunu düşünmüyorum.
Kararınızı verirken, bu durumu kaldırabilip kaldıramayacağınızın değerlendirmesini yapın önce.
Bebeğiniz olacak diye, kendinizi ve kendi duygularınızı yok sayacak değilsiniz.
Karnında çocuğunu taşırken, eşini aldatan bir erkeğe ne denir açık.
Hiç bir kadın da ne çocuğu için ne de başka birşey için, affetmek zorunda değil.

valla ne diyeceğimi bilemedim önce Allah sabır versin unutmayın şuanki psikolojiyi aynen bebeğinizde yaşıyor.ondan nefret etmeyi atin bir tarafa onun için dirayetli olmaya çalışın.annenizin evindeymişsiniz eşinizin kendini affettirmek için herhangi bir atağı yokmu?

Hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim demişsiniz ama ayrıntı vermemişsiniz sırf fecete ekli diye mi böyle düşünüyorsunuz yoksa başka detay mevcut mu. Benimde fece te 410 tane arkadaşım var sırf bu noktadan yola çıksak eşimde bişeyler bulabilirdi. Ayrıca nedemek karnımdakinden nefret ediyorum .Bu hem duygu olarak yanlış hemde hitap şeklinizi çok garipsedim. Hamileliğiniz planlı ve istiyerek başlamadı mı ki? Bu konuda şüpheleriniz mi vardı eğer böyleyse şu anda böyle düşünmeniz normal olabilir. Ama eğer böyle değilse bence biran önce silkelenip kendinize gelin. Eşiniz sizi gerçekten aldattıysa bunuda iyi irdelemek lazım öyle dışardan ahkam kesmek kolaydır bunu yapan bidaha yapar ben olsam boşarım yada aman çocuğun var dikkat et gibi cümleler dışardan çok kolay kuruluyor ama kazın ayağı öyle değil. Aldatılmak bazen tek taraflı hata olmayabilir yada psikolojik nedenleri olabilir yada aldatanın kararktersizliğindende olabilir. Bunları iyi değerlendirmek lazım. Ama öncelikli olan bebeğiniz olmalı. Bu psikolojiyle inanın ona zarar verirsiniz bu nedenle bir an önce toparlanıp hamileliğinize odaklanın. Sonrasında eşinizin gerçekten aldattığına inanıyorsanız onu hayatınızdan çıkarıp çıkarmamaya siz karar vermelisiniz. Her iki durumunda artıları eksileri var ama inanın sırf bebek için devam ettirilen evlilikten hayır gelmez. Siz nekadar güçlü ve kendinize güvenli olursanız bebeğiniz hayata daha sıkı sarılır.Ayrılmaya karar versenizde eşiniz bebeğinizin babası olarak hayat boyu hayatınızın bir parçası olacak bunuda göz ardı etmeyin. Çocuğunuzun sağlığı için birbirinizin yüzüne bakmak zorundasınız bu nedenle umarım birbirinizin yüzüne bakamıcak duruma gelmeden halledersiniz sorunlarınızı. Allah yardımcınız olsun ve verdiğiniz karar ne olursa olsun keşke dedirtmesin

çalışan da olsan öyle ha deyince boşnamıyon.bilmiyorum ben başaramadım belki sen yaparsın bu face olaydan bende geçti daha bi aylık bile değildik biz.rabbim inşllh hayırlısını nasip eder senin ve bebeğin için.şimdi sinirli olduğun için bebeği ayak bağı olarak görüyorsn bi kucağına al gör bak o zamanda iyiyki bebeğim war diyeceksin onun için daha bi içten yaşayacasksn hayatı saan anlamlı kılacak biri war değilmi.??

Sanırım ayrılık tek çare bundan sonraki hayatınızı daha huzurlu geçirmek istiyorsanız..
Ha tabiki cok zordur ve hamilesin..
ama şimdi o bebeğin artılarından cok eksilerini düşünüyorsun..
Çünkü olumlu düşünecek halde değilsin..
Ama dogduktan sonra bir bakmıssınki hayattaki en büyük karın yavrun..
bebeğine sarıldıgında, kokladıgında anlayacaksınki en değerli varlıgın ve yoldaşın bebeğin.
Allah yardımcın olsun, ailen arkandaysa hiç durma..

Şöyle bir durumda var ayrılcagını anladıgında belki kendine çeki düzen verir ve son bir şans verirsin..
Ama koşulsuz burnunu sürtmeden ona dönersen korkarım aynı seyleri tekrar tekrar yasaman kacınılmaz olacak.

Son düzenleme:
facede eski sevgilisi ekli diye mi boşanıyorsun?

mesaj felan mı yakaladın?

oturup konuşulmalı.bence ani karar vermeyin.

arkadaşım facebookta her isteyen istediği adına facebook hesabı açabiliyor. yani emin misin onun geçekten eski sevgilisi olduğuna. ha evet adını görmesi bile yeterliydi eklememeliydi ama çok detaylı düşün bence ve konuş önce kocanla. nedenleriini sor.

Sadece Facebook'ta birbirlerini eklemişler diye böyle bir karar aldıysan 10 kere düşün derim ben.
Arkadaşım bazı eski sevgililer sırf huzur mutluluk bozmak adına tekrardan gün yüzüne çıkıyorlar.
Onlara istediklerini altın tepside sunma bence,insanların ekmeğine yağ sürme.
Eğer ki eşinin bunu sürekli yapacağını düşünüyorsan,bundan sonraki hayatında ona yeniden
güvenemeyeceğini,boşanınca şartlarının daha iyi,kendini daha mutlu hissediyorsan boşan...

Bebeğinden de nefretle bahsetme lütfen o yavrunun hiç birsuçu günahı yok
emin ol ki oda şuanda ki senin mutsuzluğunu hissediyor ,üzülüyor, etkileniyor (Anne değilim)
Ama lütfen şu sanal alem yüzünden huzurunuzu bozmayın.
Eşinle net bir şekilde konuş,alacağın cevaplar seni yönlendirecektir.

Bu arada bu facebook ne siteymiş ya
etrafta okadar çok çift varki bu sebeplerden huzursuzluk yaşayan boşanan ayrılan

Son düzenleme:

facede eski sevgilisi ekli diye mi boşanıyorsun?

mesaj felan mı yakaladın?

oturup konuşulmalı.bence ani karar vermeyin.

Konusmus mu yoksa sadece ekli oldugunu mu gördün?

arkadaşlarr tam anlamıyla okumadınız sanırım daha öncedende aynı kızla böyle bi olayı olmuş ve affetmiş arkadaşımızz yani eşini ikinci kez yakalamış gibi olmuşş.ve bana kalırsa daha önceden böyle yakalandıgı birini ikinci kez eklemesi bile yeterli bi sebep.

arkadaşımm karar senin ama şunu unutmaki sen ne karar verirsen verrr sakın etrafındaki insanların dediklerine göre hareket etmeee.çünkü tahminen eşinle aranızdaki saygı ve aşk tamamen bitmiş senin için bebeginden bile nefret etmeye başladıgını düşünürsek eger.işte bu yüzden iyice düşün karar ver ve etrafındakilerin nededigini umursama unutmaki bir çocuk mutsuz bi ailede yaşayacagına mutlu bir anne veya mutlu bir baba ile yaşasın.

yok ben konu sahibinin yazdıklarını iyice okudum
eşinin 2.kez aynı seyi yaptığını biliyorum
ama bana ters geliyor facebook gibi bir sitede
biri birini eklemiş diye boşanma düşüncesi.
tabii ki buarkadasın kendı bileceği birkonu.

Arkadaslar birsey sorucam .. Acaba bu face den benmi anlamiyorum... Face den aldatilmak nasil oluyor yaa....Ben esimin sifresini biliyorum.. Hergunde bakarim .. ama cok fazla incelemem.. Nereleri incelemem gerekiyor gizli bisey yapip yapmadigini ogrenmem icin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…