• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

İşin içinde şiddet ya da ihanet varsa bence boşanılmalı ..
Eşin hata üstüne hata da üstelik aynı kişi ile ..
Eşini evden kov, işinde var elinde delilerinde var aç tazminat davanı ..
Kendine bu kötülüğü yapma .. Bir kadın için aldatılmak en en ağır şeylerden hele de hamileyken ..

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin

Kız neciyse neci
Demek ki kocanın tercihi de o yönde
Hatta kocana da başka bişey denir bu durumda ama yazmayayım şimdi
Neden niçini araştırmayı bırak kız güzel diye değil diyosun, evet kızla ilgisi yok eşin midesiz

Bir de üste mi çıkıyor :KK57: Pişkin herif.
Her şeyi hakediyor, oturup dinleyecek her dırdırı paşa paşa!
Ya bu erkeklerin büyük bir çoğunluğu böyle büyük büyük boylarını aşan şerefsizce yeminler ediyorlar kendilerini aklamak adına gözleri görmüyor yaptıklarını, inanmasan kötü sen olursun ki ben artık inanmıyorum çoğunlukla.
Allah yardımcınız olsun, ya destek alın ya çekmeyin bu adamı...

Ya varya içimden neler söylemek geçiyor şuanda !!!
Konuşmazsa konuşmasın hiçte oralı olmayın
Hatasının farkına varsın ya nedir bu nefissizlik !!!!
Canim cok yanio kayin valideme anlattm kadin telefonda bi saat agladi allah belasini versin kurban olsn sana uzulme bebege bisi olur dio ailesi kardesleri hepsiyle hersey cok guzel ama o kiz gireli belli hayatimiza evde ne tat ne tuz ne bereket kaldi kiz bahane o olmasa baskasi olacakti o yizden kiza biside diemiorm

Bisi degil kuranin sillesi agir dir el basti yine yapti ben daha doguma grcm ya o dogmamis bebegme bisi olrsa ya sakat olursa esimin zaten eli sakat 4 parmagi yok ztn korkuyordm simdi icim icimi yiyo
Parmak sorun değil de eşin kafadan sakat
Yiyosun bi nane ardında duracaksın, ya da ardında duramadığın naneyi yemeyeceksin
Ama sen yine affedeceksin o da yine seni aldatacak gibime geliyo maalesef

Bide biz ur
Bir de üste mi çıkıyor :KK57: Pişkin herif.
Her şeyi hakediyor, oturup dinleyecek her dırdırı paşa paşa!
Ya bu erkeklerin büyük bir çoğunluğu böyle büyük büyük boylarını aşan şerefsizce yeminler ediyorlar kendilerini aklamak adına gözleri görmüyor yaptıklarını, inanmasan kötü sen olursun ki ben artık inanmıyorum çoğunlukla.
Allah yardımcınız olsun, ya destek alın ya çekmeyin bu adamı...
bide biz urfa
faliyiz ole bosanmaya cok farkli bakio aile akrabalar helede bu kadar zorlukdan sonra bari 5 yil gecseydi aradan ona bile raziydim ama daha bir yil uc ayy daha ilk bebegimiz

Babanı karşına almış olsanda zamanında baba o senin üzülmeni istemez git konuş babanla size sahip çıkar bu şerefsize katlanma daha fazla

Kocam gibilerin Allah bin belasını versin. Hamilesinde üstelik.

Gerçekler acıdır ama kocan o k......ğı bırakmayacak bu belli.

Abinede anlam veremedim.

Kocanın senle küsmesi de abess ötesi. Bakma yüzüne. Onunla devam etmen seni hep mutsuz edecek kardeşim.
Dogru solyluyorsn hep mutsuz olucam artik normal biri bile arasa o kizla konusuyo zannedicem unutamiorm ztn .

Çocuğu mahkeme sana verir elinde delil varsa nafaka alırsın diye biliyorum katlanmak zorunda değilsin bu şerefsize

Bide biz ur
bide biz urfa
faliyiz ole bosanmaya cok farkli bakio aile akrabalar helede bu kadar zorlukdan sonra bari 5 yil gecseydi aradan ona bile raziydim ama daha bir yil uc ayy daha ilk bebegimiz

kusura bakmayın ama boşanmamak için bütün bahaneleri sıralıyorsunuz
adam zaten sizden vazgecmiş bu durumda boşanmayıp ne yapacaksınız
belki aileniz sizi çok destek olacak arkanızda duracak
hoş destek olmasalar bile kendinize siz destek olun
daha kararı bile alamıyorsunuz ki karşınızdaki kişi sizden af bile dilemiyor üstüne bir de size küsmüş bu cüreti de ona siz veriyorsunuz

Aileler akrabalar o evde sizinle mi yaşıyorlar acaba?
Bırakın ne derlerse desinler sizin utanılacak bişeyiniz yok bırakında o adam utansın tabi bu naneleri yiyen adamda utanma duygusu varsa

Böyle bir adam için detaylı düşünmene bile gerek yok.
Sana saygısı yoksa doğacak çocuğuna olsaymış bari.
Hata 1 kere yapıldı diyelim, 2. kere yapılıyorsa o hata değildir artık.
Kaldı ki başkasına yöneliyorsa seninle olan bağı bitmiştir. Daha fazla yıpranmamak için kestirip atmak en doğrusu.

Çocuğu mahkeme sana verir elinde delil varsa nafaka alırsın diye biliyorum katlanmak zorunda değilsin bu şerefsize
Ne nafakasi bi kurusuna tenezul edermiyim bn bu adamin benim bu sekilde ahimi almis hamile hamile parkda saatlece aglamiskm karne gunu okuldan cikan cocuklar bile gelip soruyordu abla iyimisin die bn napicm parasini ztn kendim calisiorm

bildiğin hem suçlu hem güçlü durumu!
belli ki sana psikolojik şiddet uygulamaya başlamış.
ben sana doğruca söyleyim. bu adamdan ne koca olur ne baba.. kendine edersin..

O kuran'ı kerim carpsaymisya adi serefsizlik yaptigi hemde ewine gidiyo allah o kizinda belasını versin bende hamileyim cok üzüldüm sana allahım sabır versin gercekler acıdır kocanin duzelecegini sanmam bi msjla kalmayip ewine gitmis off ya okadar cok beddua edesim varki ikisinede yazmaya useniyorum allah büyük hamile bi bayani bu denli üzmek hangi kitaba sığar. Allahım sabır versin cok zorr

Ne nafakasi bi kurusuna tenezul edermiyim bn bu adamin benim bu sekilde ahimi almis hamile hamile parkda saatlece aglamiskm karne gunu okuldan cikan cocuklar bile gelip soruyordu abla iyimisin die bn napicm parasini ztn kendim calisiorm
Yardımcı olmak için demiştim bu kadar tepki vermenize gerek yoktu

Back
X