• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

Bosanmak icin su dakka bile neler verirdim ama cocugumu degil . Tek sorun su an karnimdaki cocuk esim cok buyuk asiret benim bi abim birde babam var rahat barakmazlar alirlar bemden herseyi gozden cikarabiliorm ama bunlari da dusunuyorm yoksa ymn ederm umurumda degil

Yeni doğmuş bebeği kimse annesinden ayiramaz. Kızgın halde söylediğin çocuğu da istemiyorum kelimesini sana delil olarak kullanamaz. Boşanacaksin ve tabiki de çocuğunu alacaksın.

Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
bazi erkekler okadar midesiz nefissizki sokakdaki pis kokan cingeneler göz krpsin giderler cirkin falan gozleri gormuyoki adiler

Adam söz vermiş ama yine aldatmış
Sende biliyorsun ki hep böyle gidecek, ilk yılınızdan başlamış
Abinde iş yokmuş, akrabalarını da az çok thamin edebiliyoruz burdna yola çıkarak
Zaten Türkiye'de kimin akrabası boşanmalara alkış tutuyo ki, işkembedenatıp tutup dedikodu malzemesi yapıyorlar
Aman onlar her türlü dedikodu yapacak bişeyinizi bulur zaten
Sen yeter ki cesaretini topla
Diğer saydığın bahaneler uçuverir birden
Para mı tazminat davası işini görür
Daha onurlu bi hayat sürersin evladınla
Ben hatta ailenin de sana destek olacağını düşünüyorum ama böyle kem küm etmeyeceksin, boşanıyorum bitti diyeceksin ki inansın herkes önce bi

7 senelik beraberliğin boyunca hiç mi tanımadın bu adamı? başkasına yan gözle bakacak karakterde biri olduğunu anlamadın mı? yoksa böyle yakalayıp yakalayıp görmezden mi geldin? sana senden başka kimse yardım edemez. eşin hem suçlu hem güçlü. mahkemeye aldattığına dair delilleri sunabilirsin, tel dökümü vs. bebeğini hayatta senden alamaz, yok öyle bir dünya. yıpratmaya kalkıyor boş konuşuyor. sepetle gitsin. 7 saat daha geçirilmez böyle şerefsiz bir adamla.

Yardımcı olmak için demiştim bu kadar tepki vermenize gerek yoktu
Twpki degil nolur yanls anlamayin olacaklari soyluyorm o gece bile soyledi sen bosandikdan smra hayatina kaldigi yerden devam edebilcekmsn sandi benim o evlendigim deliler gibi sevdigim adam bi anda yok oldu resmen o kadar cirkinlestiki

Allah bildigi gibi yapsin diyecek bir sey bulamadim. Isini birakma bosandiktan sonra gecinmek zorundasin. Nafaka da alirsin. Bu adamdan bir sey olmaz.

Boşan bir an önce ne bekliyorsun?

Zaten boşanmazsan kocan seni boşayacak ve o o.. Dediği ile evlenecek. Bu kadar uzun süre dürmezdi yoksa.

Aklını başına topla ve haklarını al bir an önce..

Twpki degil nolur yanls anlamayin olacaklari soyluyorm o gece bile soyledi sen bosandikdan smra hayatina kaldigi yerden devam edebilcekmsn sandi benim o evlendigim deliler gibi sevdigim adam bi anda yok oldu resmen o kadar cirkinlestiki
7 senelik beraberliğin boyunca hiç mi tanımadın bu adamı? başkasına yan gözle bakacak karakterde biri olduğunu anlamadın mı? yoksa böyle yakalayıp yakalayıp görmezden mi geldin? sana senden başka kimse yardım edemez. eşin hem suçlu hem güçlü. mahkemeye aldattığına dair delilleri sunabilirsin, tel dökümü vs. bebeğini hayatta senden alamaz, yok öyle bir dünya. yıpratmaya kalkıyor boş konuşuyor. sepetle gitsin. 7 saat daha geçirilmez böyle şerefsiz bir adamla.
Daha ince hic olmadi belkide vardi bem gormedim liseden beri aptal bi asiktim ben ona gozum ondan baska bisi gormuyordu ama buyu bozuldu

Boşan bir an önce ne bekliyorsun?

Zaten boşanmazsan kocan seni boşayacak ve o o.. Dediği ile evlenecek. Bu kadar uzun süre dürmezdi yoksa.

Aklını başına topla ve haklarını al bir an önce..
Allah razi olsn valahi kafam drms sadece agliorm cok sulu gozum bn baska bisi gelmio cnku elimden insan yuvasini yikmak istemio ama yaptigida kaldrilcak sey degil kaldiramiorm agir gelio

Bak güzelim birincisi boşanmak zorundasın karnındaki bebeğe ve kendine saygın varsa... ikincisi bebeğini babaya verecek hakim daha anasından doğmadı... üçüncüsü baban ne der diye düşünme gerekirse yapış babana özürler dile illaki affeder... ben ilk evliliğimde ailemi karşıma almak için bile uğraşmadım direk kaçtım evlendim sonra tıpış tıpış döndüm bi b.k yedim affet dedim... sen hatanı kabul edip özrünü dile ailen seni kabul eder... bebeğin doğduktan sonra da ev bakar tasinirsin
Dördüncüsü o şerefsiz senle konuşmuyor diye dertlenecegine ondan önce eve git b.klu donlarını bi çöp torbasına doldur kapıya indir eve bile alma o..spusunun yanına defolsun
Sen de delillerinle dava aç her ikisine de ellerinde ne varsa al bebeğiyle çatır çatır ye

Bosanmak icin su dakka bile neler verirdim ama cocugumu degil . Tek sorun su an karnimdaki cocuk esim cok buyuk asiret benim bi abim birde babam var rahat barakmazlar alirlar bemden herseyi gozden cikarabiliorm ama bunlari da dusunuyorm yoksa ymn ederm umurumda degil
Anlattıkların dizi gibi

Allahım sen koru. Erkekler hamilelikte daha çok aldatır derler innamazrım ne kadar çok okuyorum bu konuları.
Üste çıkmaya çalışıyo şuan. Gelme oyuna. Bi kere yaptı affetten ikinciye o hataya düşme. Git babanın evine.

Allah razi olsn valahi kafam drms sadece agliorm cok sulu gozum bn baska bisi gelmio cnku elimden insan yuvasini yikmak istemio ama yaptigida kaldrilcak sey degil kaldiramiorm agir gelio
Evet kaldırılmaz.

Sende kaldırma zaten. Çocuğunu kimse alamaz. Saçmalamasın. Neler alabilirsen al sonra bas tekmeyi

Ne nafakasi bi kurusuna tenezul edermiyim bn bu adamin benim bu sekilde ahimi almis hamile hamile parkda saatlece aglamiskm karne gunu okuldan cikan cocuklar bile gelip soruyordu abla iyimisin die bn napicm parasini ztn kendim calisiorm
İyi sen alma çocuğunun hakkını
Gitsin o kızla yesin

İlk anda affetmemen gerekiyordu.Sonunu getirmiş.Yapman gereken şey kendine olan saygını yitirmemek boşan kurtul bu adamdan :KK43: Ayrıca böyle bir adam çocuguna babalık yapmasa da olur :KK14:

Bak güzelim birincisi boşanmak zorundasın karnındaki bebeğe ve kendine saygın varsa... ikincisi bebeğini babaya verecek hakim daha anasından doğmadı... üçüncüsü baban ne der diye düşünme gerekirse yapış babana özürler dile illaki affeder... ben ilk evliliğimde ailemi karşıma almak için bile uğraşmadım direk kaçtım evlendim sonra tıpış tıpış döndüm bi b.k yedim affet dedim... sen hatanı kabul edip özrünü dile ailen seni kabul eder... bebeğin doğduktan sonra da ev bakar tasinirsin
Dördüncüsü o şerefsiz senle konuşmuyor diye dertlenecegine ondan önce eve git b.klu donlarını bi çöp torbasına doldur kapıya indir eve bile alma o..spusunun yanına defolsun
Sen de delillerinle dava aç her ikisine de ellerinde ne varsa al bebeğiyle çatır çatır ye
Hic aklima gelmemisti bn hep giden taraf oluyorm herseyde onun olsn diordm nafakada istemiorm ondan bes kurusu gecmesin ne benim ne bebebgin bogazindan

Back
X