Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio
yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
Ay çirkin diyor ya! Tabi sadece kız o.puydu, hemde en çirkininden. Ama senin kocan sütten çıkmış ak kaşık!
Sen kızın çirkinlğini bırak da kendini ve doğacak veledini, nasıl bu ahlaksızlığın içinden kurtaracağını düşün!
Kendide çirkin diyormuş, aferim. Yeni teselliniz hayırlı uğurlu olsun.

Ama şunu unutma senin o kıza çirkin diyen eşin olacak zerzevat, Çirkin mirkin demeden, her önüne gelene uçkur çözecek kadar ahlak yoksunuymuş. Ve sen de bu akılsız benimle konuşmuyor diye ağlıyorsun. böyle giderse daha da çok ağlarsın...
Bir kendine gel! Çocuğunu böyle bir ahlaksızlığın içine mi doğuracaksın!
Senin yerinde olsam, hemen gidip o ilk yakaladığın zamanki delillerle mahkemeye başvururdum. Bakma o it haksız olduğu için çocuğu vermem diye ötüyor. Asıl mahkeme ona verir mi bunca olaydan sonra.
Git mahkemeye, tedbir çıkar, evden uzaklaştır, işinde varmış ne güzel çocuğunu büyütür, evinde mis huzur içinde yaşa...
Ama yok bu pislik benimle konuşsun, aman bir daha yapmasın istiyorsan daha çok beklersin.