- 20 Ocak 2010
- 47.462
- 177.516
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sevcankubra
Ya Allah aşkına bebeği elinden nasıl alıcak o mu doğuracak bırakın şu çocuk bahanesini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende konu açacaktım tam senin paylaşımını gördüm.. benimde doğumuma sayılı günler var bundan 2 ay önce bende eşimin telefonda görüştüğü kızı yakaldım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızzaten kızda eşimde inkar etmedi üstelik kız benim hamile olduğumu bile bile devam etmiş olaydan 1 hafta önce eşimin işyerinde utanmadan gözümün içine baka baka eşimle fingirdeşmiş ama ben o kadar aptalımki anlamadım bişey kayıtlardan çıkardım kızın numarasını ve ismini öğrenince iş yerindeki o sür... olduğunu anladım zaten o sinir kriziyle eşimin işyerinde ne kadar arkadaşı patronu varsa hepsini arayıp söyledim ikisinide rezil ettim işyerine gidecek halim yoktu zaten sorunlu bi hamilelik geçirdim bu bebeğimden önce 2 düşüğüm vardı ve deli gibi çocuk isteyen adam bu kız için herşeyisildi.. ben işyerinde herkese haber verdikten sonra ikiside işten atıldı kız bide utanmadan telefonda biz bşrbirimizi seviyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz dedi siz zaten boşanacakmışşsınız beklicem dedi eşimi aradım oda seni istemiyorum bitti herşey zaten dedi söyle annenlere gelip alsınlar seni dedi annemler ayvalıkta ben istanbulda evde karnım mosmor bekledim gelmedi bile kimsem yok komşularım yardım etti bana annemlere haber verdim sabaha karşı geldiler belki gelir yaptığı hatayı anlar bebek için yalvarır ayaklaıma kapanır dedim adam telefonları bile açmadı o şekilde 10 saat yol geldim ve düşük tehlikem vardı hastanede 10 gün yattım doğumumu durdurdular çok şükür .. ve geldiğimden beri psikolojik destek alıyorum anlatsam daha sayfalar yetmez kızada eşimede dava açıcam ama doğumu bekliyorum kızda korkusundan şimdi yalvarıyo benim bi suçum yoktu eşim onu kandırmış boşancaktık ama aramızda bi çocuk olsun yinede demişim ben o yüzden beni hamile bırakmış.. hep beni kötülemiş vs tabi asla yanına bırakmıcam bebeğimin ölümüne sebep olacaklardı ayrılmışlar bu olaydan bikaç hafta sonnra eşimde yalvar yakar şimdi bebeği nasıl görücem diyo tekrar biraraya gelelim diyo 10 gün hastanede yattığım sürece ne geldi ne bi ihtiyacımı karşıladı çocuğumu göstermicem ve haber verdirmicem kimseye hiç bi şekilde bizi haketmedi ve ben ayvalığa gelir gelnez arkamdan evi boşaltıp çocuğun ve benim kişisel eşyalarımızı yolladı 4 kedim vardı onları yolladı geri dönüş için beklemedi çabalamadı peşimden gelmedi 2 günde herşeyi kıza güvenip bitirdi şimdi kız sepetledikten sonra aklı başına geldi ama o kadar kolay değil.. sen yine yeni evli syaılırsın biz 10 yıllık evliydikve 8 sene sonra çocuk istedik ben hiç tanımamışım yada gözüm gerçekten kör olmuş gerçekleri görememişim ve durumum riskli olduğu için çalışma hayatınıda bırakmak zorunda kaldım bende evlenirken ailemi karşıma almıştım malesef ama affettiler ve şu an beni asla bırakmayacaklarını söylüyorlar annem çocuğuma bakacak bende çalışıcam ilerde ve bi sürü borçta var üzerime çok zor günler yaşadım aten stresli bir hamilelik yaşadım ve drlar her gittiğimizde kendisi duyuyordu fazla ümitlenmeyin diyolardı çok şükür oğlum dayandı herşeyi ben tek başıma çektim yanımda o kız yüzünden olmadı çocuk için bile olsa bu saatten sonra böyle adi bir adamla hayatımı devam ettirmicem bence sende ailene sığın ve o adamı hiçbişekilde affetme
baska konularda yazmaktan ben yoruldum. cocugu vermem dedi esiniz peki siz hic tc aile hukuku nedir diye arastirdiniz mi yahut avukata sordunuz mu? ben bir kez daha yazayim:
- TC AILE HUKUKU'na gore cocuk yazi kac olursa olsun eger ki anne kendi talebiyle velayeti babaya vermiyor ise, anneden yalnizca iki kosulda velayet alinir, aksi halde hicbir sekilde anneden cocuk alinamaz
- anne vesika sahibi ise
- anne uyusturucu kullaniyor ise
Bir değil iki değil bu kadar tolerans tanırsan bu denli ezilirsinmerhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Hic aklima gelmemisti bn hep giden taraf oluyorm herseyde onun olsn diordm nafakada istemiorm ondan bes kurusu gecmesin ne benim ne bebebgin bogazindan
Haklisin''zaten kotu bi kiz dedi '' öylemi...Böyle adamlarla evli kalmayın ne olur.. o kızla gidip eğlensin sonra inkar etsin...ve ZATEN KÖTÜ BİR KIZ DESİN. Nasıl katlanıyorsun...... Anlıyorum hamilesin ama ayrılmak senin ve çocuğun için daha iyi olacak.
Böyle yalancı ve namussuz babası olacağına olmasın.
Boşanıp babanın evine gideceksin tabii ki. Ne derse desin affetmeyeceksin. Başka ne yapabilirsin ki sence?merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Babam evlenmom die beni iki yil vermedo deflasrca istediler ben cok seviordm esiki oda beni cok severdi babam a karsi cikipsa diemem pisman oldm bn napicam annem babamla az saha bosaniordu benim yzumden babam vermio die annem de ben cok istiorm die onlarda karsi karsiya geldiler