• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin

siz eşinizin daha önce aldattığını bile bile yılbaşında yalnız mı bıraktınız. Yılbaşı akşamı insan eşinin yanında olmaz mı ne kafa dinlemesi bunu hiç sormadınız mı tek başına yılbaşı akşamı beni nasıl bırakırsın diye sorgulamadınız mı dökümlerimi nasıl aldınız hattın sizin üzerine olması lazım konuşma dökümü alabilmeniz için mesela. Ben konuşmaların farkında olmasam bile yılbaşı akşamı eşimi zaten yalnız bırakmazdı ne hat edeceksin diye. Kendisini nereden gördünüz ona neden yazmadınız. Çirkin olması bir şey ifade etmez ki sizi onunla aldatmış mı aldatmış yani.

Eyy sevgili kadınlar!
Burada okuduğum her konuda şuna bir türlü anlam veremiyorum.
Neden apar topar karşınızdakinden emin olmadan çocuk yapıyorsunuz?
Evlat çocuk bu kadar mı değersiz?
15aylık evlilikte 7aylık hamilelik nedir?
Gerçekten yazık değil mi o evlatlara?

Evet çok üzüldüm durumumuza ama artık bu devirde biraz mantıklı düşünmek gerekiyor.
En az 2sene çocuk yapmamak gerekli.
Konu sahibi boşanacağını da düşünmüyorum barışırsınız ve kocan da seni aldatmaya devam eder malesef.

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
bende konu açacaktım tam senin paylaşımını gördüm.. benimde doğumuma sayılı günler var bundan 2 ay önce bende eşimin telefonda görüştüğü kızı yakaldım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :( zaten kızda eşimde inkar etmedi üstelik kız benim hamile olduğumu bile bile devam etmiş olaydan 1 hafta önce eşimin işyerinde utanmadan gözümün içine baka baka eşimle fingirdeşmiş ama ben o kadar aptalımki anlamadım bişey kayıtlardan çıkardım kızın numarasını ve ismini öğrenince iş yerindeki o sür... olduğunu anladım zaten o sinir kriziyle eşimin işyerinde ne kadar arkadaşı patronu varsa hepsini arayıp söyledim ikisinide rezil ettim işyerine gidecek halim yoktu zaten sorunlu bi hamilelik geçirdim bu bebeğimden önce 2 düşüğüm vardı ve deli gibi çocuk isteyen adam bu kız için herşeyisildi.. ben işyerinde herkese haber verdikten sonra ikiside işten atıldı kız bide utanmadan telefonda biz bşrbirimizi seviyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz dedi siz zaten boşanacakmışşsınız beklicem dedi eşimi aradım oda seni istemiyorum bitti herşey zaten dedi söyle annenlere gelip alsınlar seni dedi annemler ayvalıkta ben istanbulda evde karnım mosmor bekledim gelmedi bile kimsem yok komşularım yardım etti bana annemlere haber verdim sabaha karşı geldiler belki gelir yaptığı hatayı anlar bebek için yalvarır ayaklaıma kapanır dedim adam telefonları bile açmadı o şekilde 10 saat yol geldim ve düşük tehlikem vardı hastanede 10 gün yattım doğumumu durdurdular çok şükür .. ve geldiğimden beri psikolojik destek alıyorum anlatsam daha sayfalar yetmez kızada eşimede dava açıcam ama doğumu bekliyorum kızda korkusundan şimdi yalvarıyo benim bi suçum yoktu eşim onu kandırmış boşancaktık ama aramızda bi çocuk olsun yinede demişim ben o yüzden beni hamile bırakmış.. hep beni kötülemiş vs tabi asla yanına bırakmıcam bebeğimin ölümüne sebep olacaklardı ayrılmışlar bu olaydan bikaç hafta sonnra eşimde yalvar yakar şimdi bebeği nasıl görücem diyo tekrar biraraya gelelim diyo 10 gün hastanede yattığım sürece ne geldi ne bi ihtiyacımı karşıladı çocuğumu göstermicem ve haber verdirmicem kimseye hiç bi şekilde bizi haketmedi ve ben ayvalığa gelir gelnez arkamdan evi boşaltıp çocuğun ve benim kişisel eşyalarımızı yolladı 4 kedim vardı onları yolladı geri dönüş için beklemedi çabalamadı peşimden gelmedi 2 günde herşeyi kıza güvenip bitirdi şimdi kız sepetledikten sonra aklı başına geldi ama o kadar kolay değil.. sen yine yeni evli syaılırsın biz 10 yıllık evliydikve 8 sene sonra çocuk istedik ben hiç tanımamışım yada gözüm gerçekten kör olmuş gerçekleri görememişim ve durumum riskli olduğu için çalışma hayatınıda bırakmak zorunda kaldım bende evlenirken ailemi karşıma almıştım malesef ama affettiler ve şu an beni asla bırakmayacaklarını söylüyorlar annem çocuğuma bakacak bende çalışıcam ilerde ve bi sürü borçta var üzerime çok zor günler yaşadım aten stresli bir hamilelik yaşadım ve drlar her gittiğimizde kendisi duyuyordu fazla ümitlenmeyin diyolardı çok şükür oğlum dayandı herşeyi ben tek başıma çektim yanımda o kız yüzünden olmadı çocuk için bile olsa bu saatten sonra böyle adi bir adamla hayatımı devam ettirmicem bence sende ailene sığın ve o adamı hiçbişekilde affetme

Eyy sevgili kadınlar!
Burada okuduğum her konuda şuna bir türlü anlam veremiyorum.
Neden apar topar karşınızdakinden emin olmadan çocuk yapıyorsunuz?
Evlat çocuk bu kadar mı değersiz?
15aylık evlilikte 7aylık hamilelik nedir?
Gerçekten yazık değil mi o evlatlara?

Evet çok üzüldüm durumumuza ama artık bu devirde biraz mantıklı düşünmek gerekiyor.
En az 2sene çocuk yapmamak gerekli.
Konu sahibi boşanacağını da düşünmüyorum barışırsınız ve kocan da seni aldatmaya devam eder malesef.
konu ne 15 aylık evlilik ne en az 2 sene çocuk yapmamak yukarda bende durumumu anlattım benim 10 senelik ve çok mutlu bir evliliğim vardı 8 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik ve 2 düşük yaptıktan sonra bu evladıma kavuştum ama ne yazıkki hayat insanın karşına neler çıkarıyor bilemiyoruz veinsanlar 30 yıllık eşini tanıyamıyor yeri geliyor bende ne hayallerle eşime babalık sıfatını tattırdım ama karşılarına biri çıkıyor ve hop herşey altüst oluyor malaesef tanıyamıyoruz işte.. ben 10 senemi verdikten sonra çocuk sahibi oldum ve benim bebeğim herşeyden değerli inanın büyük konuşmamak gerekli bende olan hep çocuklara oluyor derdim ama kimse başına gelmeden anlamıyor işte..

Allah yardımcın olsun, ver mahkemeye telefon kayıtlarını ve kizin evinin oralardaki güvenlik kameralarını delil olarak göster, 2 de şahit vardır elbet, hakkini da sonuna kadar al.

Tamamen aynısını ben de yaşadım. Hatta o gün duyunca Bebeğimi kaybettim hamileydim. Bir an bile arama bakmadan o gün evi terk ettim boşandım. Bu pislik adamdan ne koy olur ne kasaba

konu ne 15 aylık evlilik ne en az 2 sene çocuk yapmamak yukarda bende durumumu anlattım benim 10 senelik ve çok mutlu bir evliliğim vardı 8 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik ve 2 düşük yaptıktan sonra bu evladıma kavuştum ama ne yazıkki hayat insanın karşına neler çıkarıyor bilemiyoruz veinsanlar 30 yıllık eşini tanıyamıyor yeri geliyor bende ne hayallerle eşime babalık sıfatını tattırdım ama karşılarına biri çıkıyor ve hop herşey altüst oluyor malaesef tanıyamıyoruz işte.. ben 10 senemi verdikten sonra çocuk sahibi oldum ve benim bebeğim herşeyden değerli inanın büyük konuşmamak gerekli bende olan hep çocuklara oluyor derdim ama kimse başına gelmeden anlamıyor işte..
Sizin durumunuzu okumadım.
Elbette size hak veriyorum.İnsan ne olacağını bilemez ben de evliyim ben de bilemem.
Ancak bunu şunun için yazdım.
Burada okuduğum çoğu konuda hep apar topar çocuk yapılmış.
Yani baştan adam belli ediyor kendini aslında ama kadınlarımız bunu görmek istemiyor ya da kv kp sorunu oluyor o sorunlar çözüme ulaşmadan çocuk yapılıyor bu bana saçma geliyor.
Yoksa sizin gibi bilinçli insanlara asla ama asla lafım yok.

Sizin durumunuzu okumadım.
Elbette size hak veriyorum.İnsan ne olacağını bilemez ben de evliyim ben de bilemem.
Ancak bunu şunun için yazdım.
Burada okuduğum çoğu konuda hep apar topar çocuk yapılmış.
Yani baştan adam belli ediyor kendini aslında ama kadınlarımız bunu görmek istemiyor ya da kv kp sorunu oluyor o sorunlar çözüme ulaşmadan çocuk yapılıyor bu bana saçma geliyor.
Yoksa sizin gibi bilinçli insanlara asla ama asla lafım yok.
evet ya belli ediyor biz çok değer verdiğimiz için göremiyoruz yada işte gün geliyor herşeyden bıkıp sıkılıp farklı heyecan arıyorlar olan malesef bizim gibi saf kadınlara oluyor :( bizde kayınvalide sorunuda vardı üstelik 5 sene beraber oturdum yapmadığım fedakarlık kalmadı tam herşey düzeldi toparlandı rahatladım derken işte çocuk yaptık sonuç bu :( yoksa ben daha erken çocuk yapmayı çok isterdim 3-4 yıldan sonra ama hep bişeyler otursun dedim iyice birbirimize güvendik dedim nerdeyse bütün gün konuşurduk telefonda hafta sonu 7/24 beraber geçirirdik hiç böyle birşeye ihtimal vermezdim ki yine bekledim o düşüklerimden sonra böyle bişey çıksa belki daha kolay olurdu ama çok üzerime titrerdi hatta bizi örnek gösterirlerdi arkadaşlarım eşimi takdir ederdi bir anda herşeyi bebeği bile sildi :(

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
Şaka yapmıyosunuz dimi, kendinizi kızın çirkin olmasıyla mı avutuyosunuz.Ne dicekti eşin o kız prenses mi dicekti?tabi ki onu söylicekti.Çirkin mirkin kocanı elinden almış mı sen ona bak bence.Bu yazdıklarınız hala içinde bulunduğunuz durumun ciddiyetini idrak edemediğinizi gösteriyo bence.

bende konu açacaktım tam senin paylaşımını gördüm.. benimde doğumuma sayılı günler var bundan 2 ay önce bende eşimin telefonda görüştüğü kızı yakaldım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :KK43: zaten kızda eşimde inkar etmedi üstelik kız benim hamile olduğumu bile bile devam etmiş olaydan 1 hafta önce eşimin işyerinde utanmadan gözümün içine baka baka eşimle fingirdeşmiş ama ben o kadar aptalımki anlamadım bişey kayıtlardan çıkardım kızın numarasını ve ismini öğrenince iş yerindeki o sür... olduğunu anladım zaten o sinir kriziyle eşimin işyerinde ne kadar arkadaşı patronu varsa hepsini arayıp söyledim ikisinide rezil ettim işyerine gidecek halim yoktu zaten sorunlu bi hamilelik geçirdim bu bebeğimden önce 2 düşüğüm vardı ve deli gibi çocuk isteyen adam bu kız için herşeyisildi.. ben işyerinde herkese haber verdikten sonra ikiside işten atıldı kız bide utanmadan telefonda biz bşrbirimizi seviyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz dedi siz zaten boşanacakmışşsınız beklicem dedi eşimi aradım oda seni istemiyorum bitti herşey zaten dedi söyle annenlere gelip alsınlar seni dedi annemler ayvalıkta ben istanbulda evde karnım mosmor bekledim gelmedi bile kimsem yok komşularım yardım etti bana annemlere haber verdim sabaha karşı geldiler belki gelir yaptığı hatayı anlar bebek için yalvarır ayaklaıma kapanır dedim adam telefonları bile açmadı o şekilde 10 saat yol geldim ve düşük tehlikem vardı hastanede 10 gün yattım doğumumu durdurdular çok şükür .. ve geldiğimden beri psikolojik destek alıyorum anlatsam daha sayfalar yetmez kızada eşimede dava açıcam ama doğumu bekliyorum kızda korkusundan şimdi yalvarıyo benim bi suçum yoktu eşim onu kandırmış boşancaktık ama aramızda bi çocuk olsun yinede demişim ben o yüzden beni hamile bırakmış.. hep beni kötülemiş vs tabi asla yanına bırakmıcam bebeğimin ölümüne sebep olacaklardı ayrılmışlar bu olaydan bikaç hafta sonnra eşimde yalvar yakar şimdi bebeği nasıl görücem diyo tekrar biraraya gelelim diyo 10 gün hastanede yattığım sürece ne geldi ne bi ihtiyacımı karşıladı çocuğumu göstermicem ve haber verdirmicem kimseye hiç bi şekilde bizi haketmedi ve ben ayvalığa gelir gelnez arkamdan evi boşaltıp çocuğun ve benim kişisel eşyalarımızı yolladı 4 kedim vardı onları yolladı geri dönüş için beklemedi çabalamadı peşimden gelmedi 2 günde herşeyi kıza güvenip bitirdi şimdi kız sepetledikten sonra aklı başına geldi ama o kadar kolay değil.. sen yine yeni evli syaılırsın biz 10 yıllık evliydikve 8 sene sonra çocuk istedik ben hiç tanımamışım yada gözüm gerçekten kör olmuş gerçekleri görememişim ve durumum riskli olduğu için çalışma hayatınıda bırakmak zorunda kaldım bende evlenirken ailemi karşıma almıştım malesef ama affettiler ve şu an beni asla bırakmayacaklarını söylüyorlar annem çocuğuma bakacak bende çalışıcam ilerde ve bi sürü borçta var üzerime çok zor günler yaşadım aten stresli bir hamilelik yaşadım ve drlar her gittiğimizde kendisi duyuyordu fazla ümitlenmeyin diyolardı çok şükür oğlum dayandı herşeyi ben tek başıma çektim yanımda o kız yüzünden olmadı çocuk için bile olsa bu saatten sonra böyle adi bir adamla hayatımı devam ettirmicem bence sende ailene sığın ve o adamı hiçbişekilde affetme
Allah yardımcın olsun,senin de durumun kötüymüş.Allah sana ailene bebeğine güç kuvvet sağlık versin.İyi ki çıkartmışsın o pisliği hayatından.Sakın kızın mesajlarını arama kayıtlarını falan slme delil olarak kullan.İkisine de tazminat davası açabiliyorsun biliyorsun değil mi.Boşanma gerçekleştikten sonra kıza da aç tazminat davası onun yüzünden bitti diye.

BU nasıl birşey ya !!
Anlam veremiyorum mantığım duruyor inan beynim çalışmıyor
Ya arkadaş madem hovardalıkta gözün neden evliliği lekeleyip dünya evine giriyorsun.
Size neden kıymış ,yavrunuza neden kıymış böyle adamlara çok fazla ya!!!
Allah ıslah etsin sizede çıkış yolu versin......
ş.efsiz olduğu için

siz eşinizin daha önce aldattığını bile bile yılbaşında yalnız mı bıraktınız. Yılbaşı akşamı insan eşinin yanında olmaz mı ne kafa dinlemesi bunu hiç sormadınız mı tek başına yılbaşı akşamı beni nasıl bırakırsın diye sorgulamadınız mı dökümlerimi nasıl aldınız hattın sizin üzerine olması lazım konuşma dökümü alabilmeniz için mesela. Ben konuşmaların farkında olmasam bile yılbaşı akşamı eşimi zaten yalnız bırakmazdı ne hat edeceksin diye. Kendisini nereden gördünüz ona neden yazmadınız. Çirkin olması bir şey ifade etmez ki sizi onunla aldatmış mı aldatmış yani.
bir solukta okudum

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Aileniz size sahip çıkmaz mı? Bence insan evladına dayanamaz siz şansınızı deneyin bayanlara bu yönden kızıyorum biraz (tepki çekebilir bu dediğim kötü niyetle semiyorum) sadece eşiniz olmadan da yapabilecek potansiyeliniz olduğunu keşfedin yani ben olsam bakın evli değilim sizi anlayamam tabi ki canınız yanıyordur ama kadın sığınma evinde kalırım o adamla yüz yüze bakmak karşı karşıya kalmak istemem..Rabbim doğacak evladınızın yüzüne bakar ve bence aileniz size sahip çıkacaktır babanızı karşınıza almış olmanız cahilce bir hareket affedilmeyecek birşey değil O adamda gün yüzü görmez yuva yıkanında yuvası olmaz yüzü gülmez anca birbirlerini eğlendirirler siz ağırlığınız bozmayın Rabbim yardımcınız olsun

Şu adama bir dakikanı bile harcama çünkü bi yol olmaz afedersin. Kızla görüşmeyi kestiğini hiç düşünme yani bunun üstüne bişeyler yazmıcam o kadarını tahmin ediyosundur heralde.

Hamile halinle sana yaşattıkları yanına kalmasın gerçekten. Çok sinir bozucu ama güçlü olman gerek. Çocuk için acele etmemek lazım diye ne çok söylüyoruz ya, yani ben evli değilim ama bunun bilincindeyim. Aşk sevgi herşey demek değil işte insanların başka başka yüzleri var. Allah sabır versin, ama ailenden destek al boşanırım diyosan.

Sinirden pek toparlayamadımda yazdıklarımı. Çocuğun ve kendin için en iyisini düşün karşında çok yüzsüz bi insan var çok yıpranırsın...

Simdi sana bi daha yapmiycam dese yine yapar cunku ayni seyi yine yapmis cok zor bi durum bosaak kolay degil ama buda sineye cekilecek bisey degil kolay kolay

nolursa olsun o sizin babanı kabul edecektir. böyle bi sebep yüzünden ömür boyu bu eziyete katlanamazsınız lütfen. bi de kur'anı alet ediyo ya çarpılmazlar ki böyleleri.

bende konu açacaktım tam senin paylaşımını gördüm.. benimde doğumuma sayılı günler var bundan 2 ay önce bende eşimin telefonda görüştüğü kızı yakaldım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :KK43: zaten kızda eşimde inkar etmedi üstelik kız benim hamile olduğumu bile bile devam etmiş olaydan 1 hafta önce eşimin işyerinde utanmadan gözümün içine baka baka eşimle fingirdeşmiş ama ben o kadar aptalımki anlamadım bişey kayıtlardan çıkardım kızın numarasını ve ismini öğrenince iş yerindeki o sür... olduğunu anladım zaten o sinir kriziyle eşimin işyerinde ne kadar arkadaşı patronu varsa hepsini arayıp söyledim ikisinide rezil ettim işyerine gidecek halim yoktu zaten sorunlu bi hamilelik geçirdim bu bebeğimden önce 2 düşüğüm vardı ve deli gibi çocuk isteyen adam bu kız için herşeyisildi.. ben işyerinde herkese haber verdikten sonra ikiside işten atıldı kız bide utanmadan telefonda biz bşrbirimizi seviyoruz ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz dedi siz zaten boşanacakmışşsınız beklicem dedi eşimi aradım oda seni istemiyorum bitti herşey zaten dedi söyle annenlere gelip alsınlar seni dedi annemler ayvalıkta ben istanbulda evde karnım mosmor bekledim gelmedi bile kimsem yok komşularım yardım etti bana annemlere haber verdim sabaha karşı geldiler belki gelir yaptığı hatayı anlar bebek için yalvarır ayaklaıma kapanır dedim adam telefonları bile açmadı o şekilde 10 saat yol geldim ve düşük tehlikem vardı hastanede 10 gün yattım doğumumu durdurdular çok şükür .. ve geldiğimden beri psikolojik destek alıyorum anlatsam daha sayfalar yetmez kızada eşimede dava açıcam ama doğumu bekliyorum kızda korkusundan şimdi yalvarıyo benim bi suçum yoktu eşim onu kandırmış boşancaktık ama aramızda bi çocuk olsun yinede demişim ben o yüzden beni hamile bırakmış.. hep beni kötülemiş vs tabi asla yanına bırakmıcam bebeğimin ölümüne sebep olacaklardı ayrılmışlar bu olaydan bikaç hafta sonnra eşimde yalvar yakar şimdi bebeği nasıl görücem diyo tekrar biraraya gelelim diyo 10 gün hastanede yattığım sürece ne geldi ne bi ihtiyacımı karşıladı çocuğumu göstermicem ve haber verdirmicem kimseye hiç bi şekilde bizi haketmedi ve ben ayvalığa gelir gelnez arkamdan evi boşaltıp çocuğun ve benim kişisel eşyalarımızı yolladı 4 kedim vardı onları yolladı geri dönüş için beklemedi çabalamadı peşimden gelmedi 2 günde herşeyi kıza güvenip bitirdi şimdi kız sepetledikten sonra aklı başına geldi ama o kadar kolay değil.. sen yine yeni evli syaılırsın biz 10 yıllık evliydikve 8 sene sonra çocuk istedik ben hiç tanımamışım yada gözüm gerçekten kör olmuş gerçekleri görememişim ve durumum riskli olduğu için çalışma hayatınıda bırakmak zorunda kaldım bende evlenirken ailemi karşıma almıştım malesef ama affettiler ve şu an beni asla bırakmayacaklarını söylüyorlar annem çocuğuma bakacak bende çalışıcam ilerde ve bi sürü borçta var üzerime çok zor günler yaşadım aten stresli bir hamilelik yaşadım ve drlar her gittiğimizde kendisi duyuyordu fazla ümitlenmeyin diyolardı çok şükür oğlum dayandı herşeyi ben tek başıma çektim yanımda o kız yüzünden olmadı çocuk için bile olsa bu saatten sonra böyle adi bir adamla hayatımı devam ettirmicem bence sende ailene sığın ve o adamı hiçbişekilde affetme

Allah sizinde yardımcınız olsun çok zor bi durum gerçekten kocanız olacak insan müsvettesi o bebeği asla haketmiyo.

Zaten esinin sana zerre saygısı yok
Eski konundan hatırladım, hamilesin onun cocugunu doguracaksın sana ne iğrenclik teklif etmis
Babalar kızlarına dayanamaz, babana git durumunu anlat, yumusar insallah
Bu adiyle yasamak zorunda degilsin.

Allah yardımcın olsun,senin de durumun kötüymüş.Allah sana ailene bebeğine güç kuvvet sağlık versin.İyi ki çıkartmışsın o pisliği hayatından.Sakın kızın mesajlarını arama kayıtlarını falan slme delil olarak kullan.İkisine de tazminat davası açabiliyorsun biliyorsun değil mi.Boşanma gerçekleştikten sonra kıza da aç tazminat davası onun yüzünden bitti diye.
Cok tesekkur ederim.. Butun kayitlar duruyor asla silmicem ikisinede acicam davayi kendim icin olmasa bile bebegim icin birakmam yanlarına hem kızın yuzunden bitti hemde hastanede erken dogum riski yasadim 10 gun yattım onlarin yuzunden bebegimin canina kastettiler piskin piskin herseyi itiraf ettiler ve esim olacak adi beni dr a bile götürmedi komsularimda sahitlik yapacak cok zor olucak belki ama napalim yasamam gerekiyomus arkadaslarimla konusamiyorum bu konuyu artik cunku hepsi bebek icin bir araya gelmem taraftari ama ben asla kendim icin olsa bile cocuguma yapilanlari yediremiyorum zaten..

Back
X