• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

Önce ayaklarının üstünde dur .
Maddi kazancını sağla, garantiye getir kendini
Çocuğu alamaz , Eşinin emzircek hali yok.
O yüzden korkma ve kimseye yük olma
İşin de garantili olsun, çıktıktan sonra doğum izninden sonra başlayabileceğin yer olsun.

Ah canim bi de hamilesin..
stres yapma demek isterdim sana ama su durumda ne soylesek bos...

O kiz madem esinin deyimiyle o.pu, o kizin evinde ne isi varmis?
Cokcok cok ozur dileyerek yaziyorum afedersiniz ama sen de o zaman o o.nun p.z.v.gi misin demezler mi adama!!!

Be hayvan be seref yoksunu ! Sen suclu ustune suclusun bi de senin bebegini tasiyan kadina nasil bi egoyla bosanalim bende huzur birakmadin diyosun...

Bosan kuzum... git babaciginin anaciginin kollarina onlar seni kus de olsaniz bagirlarina basarlar..

Bebegi de yine cok afedersin n.a.h alir senden...

Namus yoksunu... ahlak fukarasi...
Bosan al nafakani tazminatini sal ipini cehennemin dibine gitsin...

Tipkisinin aynısı gibi bişey bi yakinimin da başına geldi. Kuzenim aylık hamileyken bekar evinde kalan bı kızla konuşmuş enişte musveddesi. Onlar da zor şartlarda evlenmislerdi. O bekar kız adamın evli ve karısının hamile olduğunu öğrenince adamı rezil etti. Ş.siz adam dedi. Kuzenime destek oldu üstelik. Enisteyle bi daha asla gorusmedi. Olayın üzerinden 5 yıl geçti. Bi çocuğu daha oldu. Dışardan böyle.
Ama icerden kuzenim tekrar tekrar başka bayanlarla aldatildi. Her seferinde boşanmak istedi yapamadı ve hep keşke ilk ogrendigimde bitseydi hersey diyo. Bi sekilde gecinir kendimi idare ederdim diyo.
Ayrıca mutsuz ve güvensiz. Hala bi telefon çalsa ji acayip oluyo. O kızların isimlerine mesleklerine alerjisi var.
Hayatı zindan gibi. Bu böyle gitmeyecek bigün hersey olabilir diyo. Önce kendime güvenip sonra yola koyulmaliyim diyo. Zorda yani.
Ve bu tür durumlarda pek bişey değişmiyor maalesef

Konu sahibi boşanmayacaksan konunu kapat
Elli tane bahane sıralamışsın
Ellisine de çözüm sunulmuş
Bu sefer yok onlar aşiret diyosun

Sen net olsan
Çocuğunu da hiç bir Allah'ın kulu alamaz
Nafakayı sadakayla karıştırıyorsun sanırım istemem ne demek o çocuğunun hakkı
Aldatılmışsın bir nebze cezasını çekmeli ki bunun karşılığında sana tazminat ödemeli diyoruz
Ay onu da istemem babam zengin diyosun, sana sen fakirsin diyen mi oldu adam bedel ödesin diyoruz
Ne istiyosun ? Sanırım barışmak
İyi getir kutsal kitaba el bassın, yine kandırmaca oyunlarınıza geri dönün. Mutluluklar

Birincisi bosanmak o kadar da kotu bir sey degil. Heleki gunumuzde.
ikincisi aldatilmak sana yapilan bir onursuzluk. Bunu kaldiramazsin.
ucuncusu koruma talebi isteyebilirsin.
Dorduncusu cocugu hic bir mahkeme anneden baskasina vermez, alamazlar. Kacirdigi anda da basina gelecekler hic iyi olmaz. Buna da cesaret edemez. Sadece gozunu korkutmaya calisiyor. Sen guclu durursan ciddiyetini anlar. Seni sindirmeye calisiyor.
Onun parasini istemiyorum diyorsun ama asil ondan para talep ettiginde bosanmanin ne oldugunu anlayacak. Tazminati al ve istemiyorsan da git bir hayir kurumuna bagisla. Bosanmanin ne kadar zor oldugunu gorsun ki bunu baskasina da yapmasin.
Aldatildigin icin de kendini suclama. Yasayan biri olarak soylemeliyim ki bu onun karaktersizligi, seninle bir alakasi yok. Bugun o kadin var hayatinda, yarin o gider baskasi olur. Bu hep boyle devam eder. Sen bu sekilde devam edersen durumu kabullenmis oldugundan sana saygisi kalmaz. Su an gidecek yeri yok gozuyle bakiyor sana.
Sana bagirip cagirmasi da kendi sucunu ort bas etmek icin. Kusmesi de. Af dilemesini bekleme. Sayginligini korumak icin bosanmalisin. Hayat onun uzerine kurulu degil. Duzelir mi dersen hayir duzelmez. Cunku kisiligi bozuk. Bos yere omrunu boyle bir karaktersizle curutmeye de degmez. Onur ve degerler herseyden onemli. Boyle devam edersen kendine saygini yitirirsin, psikolojin bozulur.
Cocuk icin bosanmayim diyorsan cocuk kucukken bosanmak daha kolay. Cocuklar daha rahat adapte oluyorlar inan bana. Benim de oglum var.Benden daha rahat ve cabuk kabullendi durumu, hic de beni suclamadi. Guclu ol. Yasayacagin hayat bundan daha onursuz olmaz inan bana. Isin de varsa yepyeni bir sayfayla basla hayata. Korkma. Onsuz da yasayabilirsin. Hem de daha huzurlu ve mutlu.
Aileni de dusunuyorsan hic bir aile cocugunun boyle onursuz yasamasini kabul etmez. Seni anlatacaklardir. Aldatilma senin sucun degil. Sevdigin adamla evlendin ama boyle olacagini nerden bilebilirdin? Ben de ailemin ustemedigiyle evlenmistim ama cocugumla geri dondugumde bana kapilarini sonuna kadar actilar. Cunku onlar anne ve baba. Sen de anne olacaksin. Evladin istemedigin evlilik yapsa ve bosansa sirtini donmezsin degil mi?
Ola ki ailen arka cikmadi, isin varmis. Kimseye muhtac degilsin. Birak esin gittigi yerde kalsin. Sen yasantina cocugunla onsuzdevam edebilirsin.

Son düzenleme:

Sen net olsan
Aldatılmışsın bir nebze cezasını çekmeli ki bunun karşılığında sana tazminat ödemeli diyoruz
Ay onu da istemem babam zengin diyosun, sana sen fakirsin diyen mi oldu adam bedel ödesin diyoruz
İyi getir kutsal kitaba el bassın, yine kandırmaca oyunlarınıza geri dönün. Mutluluklar
Ay dunden beri cok yoruldun çekirge aldatma konularında yorumlarin cok var ama anlayan yok boşver herkes bildigini.yapar yorma kendini de :)

Ay dunden beri cok yoruldun çekirge aldatma konularında yorumlarin cok var ama anlayan yok boşver herkes bildigini.yapar yorma kendini de :)
Haklısın
Ne bileyim herşey süt limanken birden aldatıldılar sanıyorum, cırlıyorum adama saydırıyorum filan
Sonra bi bakıyorum konu sahibi benden daha rahat
İşte konuyu orta yerinden anlatmasınlar o zaman, bilelim ki siz daha önce neleri neleri yoksaymış hazmetmişsiniz bunu da yutarsınız eşinizde sizi ve nabzınızı bilerek yapmış yine bu sizin haytanızın bir parçası gibi adeta. O zaman bu kadar köpürmezdim, hamama gidin derdim hamam işin finali nasılsa pürü pak olur yine gelir..

Ay bu yazdığımda başka konu içindi
Oradaydım da sen alıntıyı buradan yapmışsın
Neyse hepsi birbirine benziyo gibi zaten, herkes payına düşeni alırsa alsın içinden

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

Sen bi apart ayarla kendıne aylık 500-600 tl nasılolsa calısıyomussun bosa bu g.vatı baska yolu yok anacım hem suclu hem guclu

Sen net olsan
soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorum :( kendımdende nefret edıuorm

soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorum :KK43: kendımdende nefret edıuorm
Oldu hep zaten şerefsizler daha fazla sevilir nedense
Tercihin bu demek ki, aşkınız baki olsun

soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorum :KK43: kendımdende nefret edıuorm

seviyorsanız susup oturacaksınız o zaman konu acmanız bile gereksiz
hatta kuma getirsin daha kolay olur görüşmeleri

Ayrıl bence babanın evine git sen onların evladisin seni kapının önüne koyacak halleri yok bu pislikle ne diye yaşamaya devam ediyosun kendi de diyomus işte bosanalim diye bekleme artık allah ıslah etsin onuda onun gibi pislikleride

Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
Ay çirkin diyor ya! Tabi sadece kız o.puydu, hemde en çirkininden. Ama senin kocan sütten çıkmış ak kaşık!

Sen kızın çirkinlğini bırak da kendini ve doğacak veledini, nasıl bu ahlaksızlığın içinden kurtaracağını düşün!
Kendide çirkin diyormuş, aferim. Yeni teselliniz hayırlı uğurlu olsun. :KK11:
Ama şunu unutma senin o kıza çirkin diyen eşin olacak zerzevat, Çirkin mirkin demeden, her önüne gelene uçkur çözecek kadar ahlak yoksunuymuş. Ve sen de bu akılsız benimle konuşmuyor diye ağlıyorsun. böyle giderse daha da çok ağlarsın...
Bir kendine gel! Çocuğunu böyle bir ahlaksızlığın içine mi doğuracaksın!

Senin yerinde olsam, hemen gidip o ilk yakaladığın zamanki delillerle mahkemeye başvururdum. Bakma o it haksız olduğu için çocuğu vermem diye ötüyor. Asıl mahkeme ona verir mi bunca olaydan sonra.
Git mahkemeye, tedbir çıkar, evden uzaklaştır, işinde varmış ne güzel çocuğunu büyütür, evinde mis huzur içinde yaşa...

Ama yok bu pislik benimle konuşsun, aman bir daha yapmasın istiyorsan daha çok beklersin.

Back
X