hamileyim ve aldatıldım :(

Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

inanamıyorum!!! aldatmanın her türlüsü kötü ama hele hele şu dönemde... senin de çocuğunun da psikolijisi etkilenmiştir.. bence en doğru kararları kişinin yine kendisi verir. böyle konularda insan destek alır ama ne yapman gerektiğine sen karar vermelisin.
çok üzücü şeyler yaşamışsın. inşallah en az zararla atlatırsın...
çocuğun şu anda en önemli şey senin için. onu düşün ve güçlü olmaya çalış gücün yettiğince. bebişin iyi oldukça emin ol sen de daha iyi hissedersin gün geçtikçe. iyi bak kendine sevgili anne adayı.

Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...

Eğer hattı vodafonsa internetten ogrenebılırsın kolaylıkla... Durumun cok kotu ama inan sözün bittiği yer gibi hamilesin o yuzden bırak gi diyemiyorum...

doğumuna kadar eşinle görüşme zor ama bu konuyu düşünmemeye çalış şu an bebeğinin sağlığı herşeyden önemli olmalı senin için:31:doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde düşünüp kararını verirsin ama bu konuyu daha fazla araştırma bence.eşin zaten ilişkisini itiraf etmiş detay bilsen ne olur bilmesen ne olur ki.şimdi bir süre uzak dur eşinden bunları düşünme:50:hem böylelikle azıcık burnu sürtülmüş olur eşinin:23:
zor bir durum hakkında hayırlısı olsun canım

Böyle adamlara ne denilse az :47::47:
Biliyorum çok zor bir dönem ama boşanacağım de, boşanmasan bile iyi bir sürünsün.
Yazık ya tek kelimeyle , baba olmayı falan da haketmiyor.

Yazıklar olsun eşinize!!!
birde hoşlandım mı dedi?ben her ikisinide yolardım!bebeğimide doğururdum kocama da göstermezdim kocamdanda boşanmazdım zina için bildirim de yapardım kocamıda o kadınıda sürüm sürüm süründürürdüm.

ve ayrıca bu aldatan adamlarda bizi hemcinsimizle aldatıyor ne yazık. Ne işin var evli barklı erkeklerle gönlün kaymış olsa bile evlilik bu sıradan bi durum değil nişanlılık da değil.ETRAFTA BEKAR ADAMMI KALMADI ne bu evli adam avcılığı!!

ben başta o kadını yolardım didim didik ederdim şöyle ellerime saçlarını doladımmı yerlere yatırırdım o suartında tanındık yer bırakmazdım aylarca sokağa çıkamazdı.perişan ederdim ikisinide.mahvederdim onları!!

karın senin çocuğunu karnında taşıcak sen utanmıcaksın yaptığından bide üstüne hoşlandım diyeceksin evlerden barkalrdan uzak!!

yaşadığınız olay sizin ve bebeğiniz için büyük bir olay siz üzüldükce bebeğinizde huzursuz unutmayın.düşünüyorumda ben hamileyken eşim bana bunları yapsaydı ne yapardım direk boşanırdım.hamilelik çok hassas bir dönem heleki siz son ayındasınız allahım yardımcınız olsun en zorlandığınız dönem.insan ayağı dahi kalkamıyor bu dönemde.hata diye bişey yok bir insan karısını severken asla başkasından hoşlanamaz sizi ve bebeğinizi zaten gözden çıkarmış sevseydi bunları yapmazdı okadar anne var bebeğine tek başına bakan.tavizden taviz doğar

merhaba bende 4 yıllık evli kısa süreli gebelik yaşamış bir bayanım en büyük korkum buydu o dönemde çünkü derler ki erkekler genellikle o dönemde günü birlikte olsa eşlerini aldatma eğiliminde bulunurlar kimisi eşine bebeğine kıyamadığı için fiziksel kısıtlılıkta bulunup ve sonunda bundan bunalır hatta kız bebek sahibi olacak bir erkeğin itirafını okumuştum eşiyle belli bir dönemden sonra beraber olamamış bunu kızına saygısızlık olarak hissetmiş ve nihayetinde eşini günü birlik aldatmış,çoğu kadın bunu anlamazmış çünkü hamilelik dönemindeki aldatılmalar genellikle böyle duygusal uzun süreli olmadığı için 1-2 saate dayandığı için anlamak mümkün olmazmış,bence günü birliği de böylesine uzun süreli ilişki de affedebilenecek bir olay değil doğumdan sonra da lohusalığı var bu kadar hainlik olmaz bence nasıl bir kadın eşinin yerine hemen öyle tanımadığı bir erkeği koyup bieyler yaşamıyosa erkeklerin içindede o aselette insanlar olduğunu biliyorum istese hepsi olabilir,eşinin yaptığı çok çirkin,diğer arkadaşlarında dediği gibi doğumunu bekle işin gücün arkanda ailen ne varsa ölç tart biç ne yapabilirsin ya da bu olayı unutup devam edebilir misin ve sonra ver kararını herşey sende bitecek..

Yazıklar olsun eşinize!!!
birde hoşlandım mı dedi?ben her ikisinide yolardım!bebeğimide doğururdum kocama da göstermezdim kocamdanda boşanmazdım zina için bildirim de yapardım kocamıda o kadınıda sürüm sürüm süründürürdüm.

ve ayrıca bu aldatan adamlarda bizi hemcinsimizle aldatıyor ne yazık. Ne işin var evli barklı erkeklerle gönlün kaymış olsa bile evlilik bu sıradan bi durum değil nişanlılık da değil.ETRAFTA BEKAR ADAMMI KALMADI ne bu evli adam avcılığı!!

ben başta o kadını yolardım didim didik ederdim şöyle ellerime saçlarını doladımmı yerlere yatırırdım o suartında tanındık yer bırakmazdım aylarca sokağa çıkamazdı.perişan ederdim ikisinide.mahvederdim onları!!

karın senin çocuğunu karnında taşıcak sen utanmıcaksın yaptığından bide üstüne hoşlandım diyeceksin evlerden barkalrdan uzak!!

işte aynen bunları yapmak istiyorum ben kaç gündür ölüp ölüp diriliyorum ikisi de yaptığıyla kaldı. Üzülen sadece ben oldum. İkisininde canını yakmak istiyorum...
Bu mesajların içeriğini alabilmek için nasıl bir dava açmak gerekiyor illa boşanma davasımı mı?

sizi üzmek istemem ama...

hamilelik gibi özel durumda bile aldatan adamdan hayır gelmez.

lütfen kolayca affetmeyin.
bir süre eve almayın bebeği göstermeyin. onu rezil edin. edinilmiş mal mülk varsa üzerinize alın. affedilmenin çok kolay olmayacağını bilsin.

mesajlaşıp telefonlaşmalar olduğuna göre yüzyüze görüşmeler ve ileriye gitmiş bile olabilirler.

bu onun karakter sorunu bunu kolayca sindirmeyin. ömür boyu bu üzüntüyle yaşayacak olan sizsiniz.
adamı çocuğum babasız büyümesin deyip susupta bir de taçlandırmayın. bırakın burnu sürtsün.

Durumuna çok çok üzüldüm ...
Biliyorum kolay değil ama bebeğin ve kendin için sakin olmalısın,annesin sen.

Ben de boşanma sürecinde ve benzer durumda olduğum için biliyorum maalesef mesaj içeriklerini temin edemiyorsun sadece hangi numaralarla hangi gün ve saatte mesajlaşmışlar ya da tel de konuşmuşlarsa ne kadar süre konuşmuşlar onu öğrenebiliyorsun.

içeriğinin ne olduğunun ne önemi var ki.. aldatmış sonuçta.. ayrılmasanız bile onu süründürmeniz gerekiyor tabi ben bekarım benim bu konuda pek bi önerim yok ama benden önce yorum yapan ablalarımın dediklerini dikkate almalısınız
o kadının telefon numarasını filan not almadınız mı? arar kaşırdık görürdü dünyanın kaç bucak olduğunu

Son düzenleme:
tatlım bence bu durumda seni en iyi yönlendirecek olan avukattır.onalr çoğu şeyi biliyorlar bi avukata danış parayla değil ya.dışarı çıkıyorum de çıktıında bi avukatın yanına uğra böyle böyle bir durum var ve ben bunu kanıtlamak istiyorum nasıl kanıtlayabilirim de sor öğren bakalım ne dicek ama boşanma boşanırsan ödül verirsin.burda bi tanıdığımız komşumuz vardır bizim kocası 2 çocuklu hanımını başka komşusuyla aldatıyo kadın anlıyo hep kavga ediyolar ama ıspat edemiyo sonra kimseye sormadan komşusunun evine dinleyici yerleştiriyo aklınca ıspat ettiğini sanıyo sonra davayı açıyo ama avukatı bu davayı kaybedebilirsin diyo kadın dinlemiyo çünkü başkalarınınevine dinleyici kamera vs tarzında benzeri şeylerin kişinin özel hayatına izinsiz sokulması durumundan kadın haklıyken haksız duruma düşerek üzerine birde para cezası alıyor.eşinin telfonlarını dinletebilirsin ama bu konuyu en iyi avukatınla görüşebilirsin dediğim gibi onlar yolu yordamı iyi biliyorlar.​

ya da şöyle bişey yap kadını ara ve telefonundan değilde başka bi dinleme cihazından konuştuklarınızı kaydet kadını kanıtlanacak şekilde konuşturmaya bak buda işe yarar.

o benim kocamı ayartacak kocamda tav olavak ben sessiz kalıcam bu ne kadar doğruysa o da o kadar doğru.o kadında şimdi meydanı boş mu bulsun kimse bişe demiyo bana diye daha mı bi rahat olsun?neden onu tedirgin etmiyeyim?

sizi üzmek istemem ama...

hamilelik gibi özel durumda bile aldatan adamdan hayır gelmez.

lütfen kolayca affetmeyin.
bir süre eve almayın bebeği göstermeyin. onu rezil edin. edinilmiş mal mülk varsa üzerinize alın. affedilmenin çok kolay olmayacağını bilsin.

mesajlaşıp telefonlaşmalar olduğuna göre yüzyüze görüşmeler ve ileriye gitmiş bile olabilirler.

bu onun karakter sorunu bunu kolayca sindirmeyin. ömür boyu bu üzüntüyle yaşayacak olan sizsiniz.
adamı çocuğum babasız büyümesin deyip susupta bir de taçlandırmayın. bırakın burnu sürtsün.

tabi cnm yüz yüze görüşmeleri de var ufak tefek sevişmeleri de, anlatsam ağzınız açık kalır. Ama fazla detaya girmek istemiyorum...
Affetsem bile burnunu sürtmem lazım ama bir yandan düşünüyorum ilk defa bu doğum anını yaşayacağız bütün güzelliklerini onun burnunu sürtmek için heba edicem :43:
Nasıl çektiririm ona bunun acısını bilemiyorum.Evden uzaklaştırsam benden uzakta ya yine görüşürse...
Daha bu durumu aileme anlatmadım bir kaç kere niyetlendim ama onları üzmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum:14:

tabi cnm yüz yüze görüşmeleri de var ufak tefek sevişmeleri de, anlatsam ağzınız açık kalır. Ama fazla detaya girmek istemiyorum...
Affetsem bile burnunu sürtmem lazım ama bir yandan düşünüyorum ilk defa bu doğum anını yaşayacağız bütün güzelliklerini onun burnunu sürtmek için heba edicem :43:
Nasıl çektiririm ona bunun acısını bilemiyorum.Evden uzaklaştırsam benden uzakta ya yine görüşürse...
Daha bu durumu aileme anlatmadım bir kaç kere niyetlendim ama onları üzmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum:14:

:53::53::53::53::53:
ailene anlatma eğer affetmeyi düşünüyorsan ama kaynana ve kayınpederine anlatabilirsin..
sakın o hafif kadınla yüz yüze görüşme .....
bence hakettiği ortada ama sen affedecek gibi görünüyorsun:50:

o benim kocamı ayartacak kocamda tav olavak ben sessiz kalıcam bu ne kadar doğruysa o da o kadar doğru.o kadında şimdi meydanı boş mu bulsun kimse bişe demiyo bana diye daha mı bi rahat olsun?neden onu tedirgin etmiyeyim?

Iyıde önce kocasının haddini bildirmemeli mi ? Belki kocası sizin tabirinizle ayartmış..

Konu sahibi hamileliğin son evresinde olduğu için sanırım affetmek istiyor zaten kocasını. Boşanmak istemiyor.

ya da şöyle bişey yap kadını ara ve telefonundan değilde başka bi dinleme cihazından konuştuklarınızı kaydet kadını kanıtlanacak şekilde konuşturmaya bak buda işe yarar.

Kızın numarası var bende ama onunla birşey kanıtlamama gerek yok zaten herşey ortada olan biten. kocam olacak o adam herşeyi itiraf etti. Benim amacım kadına evliliğini ne şekilde aksettirdi yani kocamın benim hakkımdaki düşünceleri eğer ona beni sevmediğini evliliğinde mutlu olmadığını falan söylediyse onu kesinlikle affetmem. işte bu yüzden mesaj içeriği istiyorum bir de belki eşim yeni bir hat almıştır yine görüşüyordur bunu nasıl bulucam :43: Ancak kızın hattının dökümanını almam lazım hangi numarayla görüşüyorsa o numarayı arayıp bulabilirim...

Back
X