arkadaslar herseyde muhakkak su tüketmek cok önemli kabızlıgın birebir çözümü bolca su tüketmektir bolsu tüketmeni öneririm a.s
Benim için artık yemekler birer ilaç oldu diyebilirim. onu yemeli bunu yemeli derken şişiyorum.
Güne koca bir bardak ılık su ile başlıyorum. Üzerine portakal yada elma yiyorum, kuru kaysı bulamadım burda. Sonra bir saat bekliyorum ardından bir bardak süt ile kuru meyvalı müsli yiyorum. Bir iki saat sonra normal kahvatı gibi yumurta biraz peynir zeytin ve maydonoz yiyorum. Öğlen çorba içiyorum, sonra yine meyva akşama ise ya balık-salata yada sebze yemeği yiyorum. Pirinç pilavını bıraktık bulgur yiyoruz. Yemekleri etsiz yapıyorum. Kırmızı et de dokunuyormuş. Sebze yemeğimde genelde pirinçsiz pırasa, bamya, patlıcan, kabak oluyor. Akşamları kesin karpuz yiyoruz.Biraz keyifsiz bir menü ama bebeğim için herşey. Bu arada günde 3lt yakın su içiyorum. Valla daha da ne yapılır bilmorum, eşim cır cır oldu benle aynı yemekleri yediğinden ama bende tık yok. Bu ilaçları çok kullanmakta çare değil kızlar, zira bir süre sonra bağırsaklar onada alışıyo ve ilaç da fayda etmiyo. O yüzde sürekli değil ara vererek kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?