- Emoji Skoru
- 128
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kubragocer
Kızlar ben şuan 9+5 haftalık hamileyim ama hikayem biraz karışık 20 yaşımın sonlarındayım şubatta 21 olacağım 1 senelik evliyim universite okuduğum şehirde ailemin rızası olmadan habersice evlendim sonra ailem öğrendi geldiler aileler konuştu zor bir donemdi vs derken bir şekilde olaylar tatlıya bağlandı ailem elalem ne der düşüncesinde olduğu için kimsenin böyle bir şey yaptığımı bilsinler istemediler önce nişan yaptık şuan da da kalacağımız evimiz yapılıyor yaza anca biter ve yaza düğünümüz olacak diye biliyor akrabalarimiz ama ben şuan hamileyim hatta çok sürpriz bir hamilelik oldu benim şuan stresim aileme nasıl diyeceğim zaten mide bulantilari hamilelik psikolojisi derken günlerim zehir gibi geçiyor şimdi aileme söylediğimde düğün vs yapamayiz zaten hava kış köyde yaşıyoruz biz maddi olarak da salon tutulup yapacak bir zamanda değiliz üstüne hamileyim ne yapacağım nasıl diyeceğim bilmiyorum işler daha da karışır diye korkuyorum eşim yetim babası yok amnesi de 65 yaşında bir kadın eşimde 20 yaşında daha cahil bir insan biz çok erken bı cahillik yaptım işte şimdi boyle çekiyorum öncelikle 12 haftayı bir sağlıkla atlatmak istiyorum ondan sonra Şubat ayı gibi söylemeyi düşünüyorum yani 4 aylık oldugumda vs işin içinden çıkamıyorum yardımcı olun