Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok karşığım şuan.:bbo:2 aylık hamileyim ve eşim bana hiç özenli ve sabırlı davranmıyor:mymeka:dün akşam ehlıyet kursundan geldi eşim saat 9 da.ben sordum sınıfta kız varmı vs diye konu ordan açıldı zaten.elimde olmadan sankı o kızlarla beni aldatıyrmuş hissine kapıldım ve hiç konuopuyorumnanaktanşmadım,küstüm eşime.çünkü 1 ay boyunca onlarla görüşme durumunda olucak.:çok üzgünüm:
neyse o yatmış uyuyrken benim canım acayip limon çekti.birkaç kez seslendim uyandı,kalktı otrdu koltuğa ve bişey demedi.bende ağlaya ağlaya yatak odasına gittim.işte o zaman farkettim insanın ailesi gibi olmuyor kimse.eğer ağbim falan olsaydı onun yerinde hemen gider alırdı.senağlamasenağlamaben uyumuşum biraz.bir ara yanıma geldi güldü sarıldı falan.bende git istemiyorum yüzünü görmek dedim..sonra kucağına almaya çalışınca ittirdim git vs dedim.ve oda beni bayağı bir sarstı noluyo sana ya dedi:çok üzgünüm:geldiğimden beri trip yapıyorsun dedi.ittirdim onu dahada sıktı omuzlarımı:mymeka::mymeka:bu sekilde bayağı bir tartıştık.senağlamaya ben hamile bir bayanım.üzerime titreyeceğine nalar yaptı bana.'lanet olsun sana seni de bebeğinide istemyrm 'dedim.sabah uyndğmda baktım yanımda kıvrılıp uyumuş.bugün telefonda hiç birşey olmamış gibi konuştu benmle.bende uzatmadım...ama çok ama çok :a015::a015:kırgınımsenağlamasenağlama:a015:
bana bir akıl verin çok mu saçma davranıyorum..

canım hamilelik psikolojisi olsa gerek, fazlamı hassassın sanki biraz yerimseniben

evet çok saçma davranıyorsunuz.
önce gereksiz kıskançlık yapmışsınız.
o kursta tek erkek kocanız olsane farkeder, kendi kendinize senaryo yazıp adama trip yapmışsınız.
sonra adamı uykudan uyandırıp limon istemişsiniz, anında isteğiniz yerine gelmedi diye ağlmaya başlamışınız.
adam uyku sersemi yaa..
bırakın da ayılsın.
bütün bunların üstüne bir de lanet okumuşsunuz.

valla eşinizin 7 ay daha çekeceği var sizden..

yani ewet hamiLe bir bayana böyLe dawranıLmaz ama siz de sınırLarı baya zorLamışsınız kusura bakmayın...

daha da 7 ayın var allah sabır versin
kime mi?? gayet net zemuszemus

kusura bakma da ortada bişe yokken neden küsüyorsun? bence gereksiz yere naz yapıyorsun hamilelik hastalık değildir eşine işkence etme ilerde ilişkinizi çıkmaza sokarsan asıl o zaman ne yaptığını anlarsın...yasakkelime

hamilelik psikolojisi sizin ki...
o kadar laf saymışsınız eşinize bişey dememiş,kk da neler okuyoruz neler...sizin ki biraz kapris gibi geldi sanki...

canım sanırım hamilelikten kaynaklanıyor hassaslığın ama birazcık gereksiz kapris yapmışsın.... ama olan olmuş yapacak bişey yok....bence uzatma çünkü eşininde bir suçu yok. eve geldiğinide konuşup hamilelikten dolayı hassas olduğunu biraz abartmış olabileceğini söyle....oda mutlaka bi açıklama yapıp senin gönlünü alacaktır.... böylece tatlıya bağlanacağına eminim.... üzme kedini canım....bak ne güzel bebiş geliyo tadını çıkar...hem unutma stres bebişe zararlı.... büyütme arkadaşım....

Pff sende abartmissin ama vala ben tahammul edemem boyle seylere:bbo:

yok yani siz biraz abartmışsınız kusura bakmayın. bence şimdiden "ben hamileyim" psikolojisini bu kadar gündeme getirmeyin eşinize karşı. daha 7 ayınız var ve inanın son ayların zorluğu ilk ayların yanında gül bahçesi kalır yerimseniben

kocam olacak adam diye de başlık açmışsınız.
ben de üstünüze yürüdü falan sandım.

karısı olacak ben adamın canına okuyordum neredeyse daha doğru gibi

yaşın daha 19 bu yaşta bunca dert kafamçokkarıştı
öteki konularına bi baktımm anaaaam dedimm:1shok:kapadım hemen sayfayı:bbo:
sen olmak zor zanaat

yınede esınızın alttan alması gerekırdı netıcede hamıle bır bayanın hassas olacagını bılmeyecek kadar cahıl degıldır heralde:1closedeyes:

evet buna kesınlıkle katılıyorumkaydirigubbakcemile5

hatırladım sizi..
bir sürü konunuz var evliliğinizle ilgili.
7 aylık evliyken çocuğum olsun demiştiniz sonra hamileyim ama mutsuzum demiştiniz.
eşiniz çok ilgiliydi ama siz galiba sevmiyorum tarzında yazmıştınız.
bayağı bir sorun yaratıyorsunuz siz kendi kendinize.
durduk yere problem arıyorsunuz.
başka bir konunuzda da söylemiştim, mutlu oldukça altını eşeliyorsunuz siz.
hamilesiniz, keyfini çıkarın..
zehretmeyin kendinize..

adam nerden bılsın kadının aklından gecenlerı beynınımı okuyor.!!

bende hamilelik geçirdim hamıleyım diye kimseye tafra yapmadım açıkçası

her hamılelık bır degıldır sız tafra yapmazsınız baskası yapar
bazen ınsanın kendı elınde olmuyo kısının o ankı ruh halıne baglı yınede esının onu anlaması gerekır az cok her erkek hamılelık psıkolojısınden anlar ancak cahıl adam anlamaz

gercı arkadasın hamılelık öncesı psıkolojısı pek ıyı degılmıs zaten actıgı konulardan anlasılıyo

ben size diyim siz böle davranmaya durduk yere sorun yaratmaya devam edin valla hiçbir erkek katlanmaz allah eşinize sabır versin cidden ayrıca başlık ta hiç hoş olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…