Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ne saçmalık yaaa..kusrtaki kızlardan kıskanıp küsmüşmüş,acaba aldatıyomuymuş muş..Bizde hamile olduk ..Ama dengeyi kaybetmedik..Sen kaprislerinin kılıfı olarak hamileliliğini kullanıyosun bence..Dikkat et..ters teper..Fazla naz aşık usandırır canım..kendine gel..karnındaki bebeğe odaklan..Adamıda rahat bırak bence..Ortada fol yok fos yok nerdeyse aldattı beni,hayatımı mahfetti diycen..Sen böyle davrandıkça sana nasıl ilgi göstersin..insan değilmi o? o sana senin gibi davransa nasıl tepkiler verirsin acaba? Hamilelikle filan ilgisi yok senin durumunun..resmen şımarıklık..

Bence çok ama çok abartmışsınız....
saçma sapan bir sebepten eşinizle küsüp trip atmışsınız, belk adam neye tavır yaptığınızı bile anlamamıştır... Bir ehliyet kusunda bayanların olmaması gibi bir durum olamaz, bundan daha doğal başka birşey de olamaz.... Bunu kıskançlık konusu yapmanızı çok saçma buldum... O zaman keşke eve gelirken bindiği otobüste yada serviste bayan olup olmadığını da sorsaydınız, ve barsa bunun için de küsseydiniz....

Adam anlamamış, en iyisi üztüne gitmiyim demiş yatmış.. Adamı uykudan uyandırıp canım limon istedi ne demek ya.... şaka gibi....
Bence siz hamileliğinizi kullanıyorsunuz, etrafınızdakileri kendinize pervane etmek için kullanıyorsunuz...
Ben 11 haftalıkken bebeğimi dşürdüm.. ve aslında hamile olduğumu ancak 8. haftada yan 2 aylıkken farkettim...
Siz de 2caylık hamileişsiniz bırakın aşermeyi hamile olduğunuzu bile hissetmeyecek kadar normaldir herşey bu dönemde.. 2,5- 3 aylık tan sonra başlıyor herşey...
Siz şimdiden böyle yapıyorsanız Allah etrafınızdakilere kolaylık versin...
Ama tabii bu arada eşinizin sizi omzunuzdan tutup sarsmasını doğru bulmuyorum, ne olursa olsun böyle bişey yapmamalıydı... Ama bunu da sizin tıpkı sınıfında kız var diye küserek abarttığınız gibi abarttığınızı düşünüyorum.... Belki de sakinleştirmek için omuzlarınızdan tuttu ve siz abartılı tepkilerinize devam edince kendinize gelmeniz için biraz sarstı....

evcilik oyunu oynuyorsunuz sanırım.
yaş kaç merak ettim.
umarım "anne" olunabilecek bir yaştır.

Canim kusura bakma ama sende farkindasin biraz fazla abartdiginin fisfisfis o kadarda abartacak ve adamin sinirini bozacak hic birsey yoktu neymis ehliyet kursundaki kizlari kiskanmisin milet sokakda senin esinimi bekliyor ayol :roflol: adami delirtme bak birsey olmamis gibi davraniyormus sende hatani anla ve birazdaha anlayisli ol .. Ben hamileyim adam benim ustume titremeli diyorsun hos diyorsunda o adam henuz karninin buyudugunu bile gormedi daha 2 aylikken bunu yaparsan 7/8 aylik oldugunda oda hayal edemiyordur delikafadulden

biraz anlayis biraz hos goru biraz saygi biraz guven herseyi haleder
bencil olmayalim lutfenyerimseniben

ay ben bu başlığı gördükçe sinir olamay başladım kötükedihüso

sonucta herkes kursa gıdıyor we haremlik seyranlık diil artık kızlar erkekler aynı ortamda her zaman bu eşinize güvensizlikten kaynaklanmış bence ......
hamilelik tamam sorunlu olabılır psıkolojınız bozulabılır ama sonucta bır hastalık diil we ilgi tamam da aşırısını istemek banada yanlış geliyor yani......
siz kursa gıtmiş olsaydınız we eşiniz aynı tepkıyı werseydı ne düşünürdünüz yani.....

bence sorunları abarttığınız gibi sizi sarstığını da abartmışsınız gibi geliyor bana.
adam uyku sersemi omuzundan tuttuysa siz nerdeyse beni dövecektiye getirmişsinizdir konuyu.
neyse hele bi gelin de detayları dinleyelim..

Hamileyim diye adamı bunaltma. Kızlara ilgisi yoksa da aklına getireceksin. Biraz mantıklı düşünmeye çalış.
Gün boyu kafanda birşeyler kuruyorsun sanırım.
Gecenin yarısı limon nereden bulsun?
Kendine seni yormayacak değişik meşgaleler bulmalısın.
Ayrıca bu dönemle ilgili kitaplar vardır. Alıp eşinle beraber okuyabilirsiniz.

kesinlikle haklısın esmeraldaalkisalkisalkis

açtığın bütün konuLara baktım...we sana 2 sorum war:
1)eşine karşı ne hissettiğinden emin değiLsen,ya da sonradan akLında bazı oLumsuzLukLar oLuşmaya başLadığında neden boşanmadın?
2)birinci probLemi çözümLemeden neden hamiLe kaLdın?

waLa şu anda başa geLen çekiLir demekten başka bişe geLmez kimsenin eLinden...

sen böyle yapmaya devam edersen,kocayıda elinde tutamazsın kaybedersin...

bikere siz hamilesiniz tamam psikoloji farklıdır ama sizde kendinize mukayet olun biraz böyle gitmez:1closedeyes:2 daha çok küçüksünüz madem evliliğiniz sorunluydu neden çocuk yaptınız 3 ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin biraz eşinize gözdağı verin ama eşinin yaptığı yanlış hamile bir bayana dayak tartaklama hiç kabul edilir bişey değil sebep ne olursa olsun:teselli:

yorumların hepsini okudum,daha önceki yazılarını da hatırladım.ben de hamileyim canım ama inan bu şekilde yapmıyorum.yaşından olsa gerek bence fazla abartıyorsun.eşinin gönlünü almaya çalış .yaşın çok ufak.allah yardımcınız olsun valla ne diyeyim.

hayır abartmıyorum!yazdığım kelimelerin farkındayım ben.evet neredeyse dövücekti..:çok üzgünüm:
uyku şaşkını falan da değildi ayrıca.benim yanıma geldi yatak odasına ve noluyor sana ya dedi..napmaya çalışıyrsun diye sarstı.yüzüme bak dediklava: ben git şurdan dedim daha da sıktı kollarımı :mymeka::mymeka:.yaşım 19 hayatın ve evliliğimin başındayken anne
olucağımı öğrendim.bebeğimi aldırıp katil olmak yerine ailemin ve özellikle bebeğimin babasının bana destek olmasını bekledim..annem hala konuşuyor.'hayatını mahvettin bu yaşta çocuklu kadın ol da bez hayattan 'diye...hergün mutsuzum..
neden bebeği yapmasını bilen eşimden aynı şekilde bana bakmasını da isteme hakkım olmasın bilmiyorum?:çok üzgünüm:

Of ya valla üzüldüm doğrusu :S

En özel zamanlarında ilgi ve alaka beklemen çok normal.Ama belkide seninde biraz sakin davranman gerekiyordur.Sonuçta onun dışarıda da bir hayatı var.Canını sıkan pek çok şey olabilir.Yani bilmiyorum evli arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar aslında biz pek gerçekçi bakamıyoruz olaya.

valla arkadaşım ne yalan söyliyim eğer daha hamilelikte böyleysen çocuktan sonra düşünemiyorum seni kusura bakma. daha bebek yüzünden uykusuz kaldığın zmanlar olucak, gerçekten sinirlerinin harap olduğu ve desteğe ihtiyacın olan günlerin olucak. eşinden her zaman destek göreceğini düşünme derim. erkekler sevmeye gelince severler çocuğu ama anne gibi hissedemezler çoğu kez. lütfen sen sinirlerini biraz güçlendir, ilerde çok ihtiyacın olucak o sinirlere

yaşın daha 19 bu yaşta bunca dert kafamçokkarıştı
öteki konularına bi baktımm anaaaam dedimm:1shok:kapadım hemen sayfayı:bbo:
sen olmak zor zanaat

meltem sen doğa üstü bişeysin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…