Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
19 yaşında ve hamile olmak zor olabilir, ama hamilesiniz diye de aciz değilsiniz ki, her şeyi eşinizden bekliyor ve çok gereksiz naz yapıyormuşsunuz gibime geldi mirmirmirmir

savunma mekanizman devreye girdi hemen.Çok yazık eşine vah ki vah.

Yazmak istedigim seyleri sevgili essmeralda yazmis...
Imzami atarim bu yorumun altina...
Gene de bir kac birsey eklemek istiyorum:
Simdiden 9aylik hamile gibi davranmayin lütfen ya...
Tamam hamilelik psikolojisidir vs. ama eskiden bayanlarimiz karinlari burunlarinda son günlerine kadar tarlalarda calisirlarmis...onlarin cani yokmuydu?! Siz henüz 2aylik hamilesiniz! Adam isten gelmis, kursa gitmis...yorulmus, koltukta sizmis; siz bi limon icin adami uykusundan uyandiriyorsunuz...pessssss diyorum!!!
Bence siz cok ama cok sacmalamissiniz...

3 hamilelik geçirdim asla ve asla bunları yapmadım fazla abartmışsın
erkekleri zamanla tanırsın kusura bakmada asıl annen destek olacağına köstek olmuş yazık!

Annesi köstekdeğil aslında arkadaş kaçarak evlenmş, ailesinin onaylamadığı biriyle... Sonra barışmışlar tabii ama annesi üstüne düşen görevi yapmış, evlendin madem tamam kabul ama en azından çocuk yapma biraz bekle evliliğiniz otursun, tanıyın birbirinizi çocuk için acele etme yarın öbürgün boşanırsanız zor olur falan demiş.... He annenin kaygısıdır bu ve kızını uyararak en doğrusunu yapmış....
Arkadaş daha kocasını sevip sevediğinden bile pek emin değil... Kaçmış, birde üstüne çocuk yapmış. Şimdi de adamın kafasının etini yiyo yo sınıfta kız varmı yok bilmemne diye....
Kusura bakmayın da siz evliliği evcilik mi zannettiniz kuzum....

Sen çok film izliyorsun herhalde... öyle hamile kalır kalmaz hiç kimse aşermeye başlamıyor, ve hiçbir kadın hamile kalır kalmaz hormonlarının etkisi altında kalmıyo.... Kadın hertürlü şımarıklığı yapar kocası da tamam aşkım tamam karıcım der diye bir senaryo ancak flimlerde olur....

Hamilelik kutsal bir görevdir, etrafınızdakileri kendinize oyuncak etmek için bir mazeret değil....

Nice kaprisli hamileler gördüm ama sizinki gibini görmedim. Ne demek ya, kursta başka kadın var mı? Onlarla 1 ay birlikte olacak vs.vs.
İyi artık sizin için eşinize ayrı kurs açsınlar, tüm bayanlar ayran budalası gibi eşinizi bekliyor, onun için sıraya girdiler.
Kusura bakmayında bu tür kaprisleri hamilelikle açıklamak saçma olur. Adamı çıldırtmışsınız. Hamilelikte hassas olabilirsiniz ama kaprisli ve çekilmez olmak zorunda değilsiniz. Hamilede olsanız bir eşde olsanız bir insanın bu kadar kaprisi çekilmez. Unutmayın ki karşınızdakide etiyle kemiğiyle bir insan.
Biraz daha sakin olun ve özellikle kıskançlık huyunuzdan vazgeçin. Kaybeden siz olursunuz sonunda.

bencede saçma davranıyorsun...yani hamilesiziniz tamam ama siz sımarık bi çocuk gibi davranmıssınız...adamın hiç ama hiç suçu yok naapsın yani kadınların olduğu bi sınıfa girmem esim çokmu kıskançmı deseydi alla alla ya..as ermen çok doğal tabikide esininde bunu elinden geldiğince karsılaması lazım ama sen adamın ayılmasını beklememissin bile sanki çok kaprislisin gibi geldi bana...

iki tene bebe doğurdum ben böyle kapris yapmadım baya abatrmışınız :ecrin_bebek:

kesinlikle gereksiz yere ortamı germişsiniz.
hem siz hem bebeğiniz,hemde kocanız üzülmüş.
nasıl diyebildiniz bebeği istemiyorum diye.
sadece onun bebeği değilki o,
sizinde bebeğiniz.
doğduktan sonra kocanıza kızıp,
bebeğe kötü davranmazsınız inşallah.

allah sabır versin kocanıza,valla çekilecek gibi değilsiniz...lmaz:

Elinden geleni yap arkadaşım boşveeerrr..

erkeklere böylesi lazım..ben yapamadım sen yap delikafadulden

abartı olmuş gerçekten..ağlamalar..çocuğu yapmaktan pişman olmalar..siz kendizi mutsuz etmek için bahaneler arıyonuz:umursamaz:arıyonuz..hem kendinizi hem kocanızı rahat bırakın..lmaz:

bencede galiba biraz abartmışsın bunuda hamileliğin verdiği hassasiyetten ve yaşından kaynaklandığını düşünüyorum, evliliğin gerektirdiği olgunlukla düşündüğün zaman herşey yolunda gidecektir bence küçük sorunları büyütmemekle başlayabilirsin,konularına baktığım kadarıyla annendende etkileniyosun galiba biraz herşey zamanla oturur yerine sabırlı ol derim ben sevgiler....

Allah kocaniza sabir wersin.... tek hamile bayan siz degilsiniz..

Hadi eşinizi (kendi deyiminizle "kocanız olacak o adamı") üzdünüz.Bebeğinizde etkileniyor bunu da bir düşünün bence.
Ne koşullarda hamilelik yaşayan kadınlar var,Allah eşinize sabırlar versin.

bir parça hassas davranmışsın ama normal yani, o kadar da abartmamışsın bence... bunlara alışacak beyefendi kusura bakmasın.. eskidendi öyle noluyo sana lafları, ne olduğu gayet belli.. hamile kalınca insanın hormonları altüst oluyor, bütün denge değişiyor... her nimetin bir külfeti varmış, kocanın payına düşen de nazını çekmek lamı cimi yok valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…