• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu nasıl iştirkafamçokkarıştı
Buraya bir girdim dert paylaşmaya. Ne kadar yıllanmış konu varsa getirilmiş.
Benim tersim mi döndü dedim.:roflol:
Nostalji sevdası mıdır yoksa bilmeden mi oluyor anlamadım.
Konulara yorum yazarken bir zahmet tarihine bakın:smiley-cool:
Hayır yazdıklarınız yerine ulaşmıyor boşuna emek sarfetmeyin diyorum.

:roflol::roflol::roflol:ofyaaa çok kötü hissetttim kendimi
şey gibi ..s..l....k gibi..şimdi bebek bile 6 aylık:roflol::roflol::roflol:

fazla hassasın cnm ama esininde davranışları hiç doğru değil

yazik adama ya ya ben bu gebeliklerde insanin caninin birden birsey cekmesini sadece filimlerde olur sanirdim ozelliklede limon :) bu benim 2. gebeligim basima hic oyle birsey gelmedi. arkadaslarin dedigi gibi allah esinize sabir versin adamin daha 7 ayi var vah vah vah :)))))

bu kaprisin 10 da birini yapsam halim ne olurdu bilmiyorum....9 aylık hamileyim,yaşadıklarımı başka bi konuda anlattım zaten...

kız alemsin vallahi ne durumdasın merak ettim

Evet bana göre çok saçma davranıyorsun...
Hemde haddinden fazla...
Adam sürücü kursuna gidiyor.. O kursa gidiyor diye kızlar siz gelemezsiniz yasak mı dicek?
Tamam kızlardan kıskanabilirsin ama hepsinede potansiyel .. gözüyle bakamazsın.
Adam aldatıcak olsa seni illa ki sürücü kursundan birini beklemez...
Ayrıca hamilesin çok hassassın demicem.
Hamilesin ve naz yapmaya çalışıyorsun gereksiz kaprislerle bu şekilde her istediğinin yapılacağını falan düşünüyor olmalısın. Hep seni pohpohlicanı zannediyorsun sanırım..
Bırakın bunları ya hamile piskolojisi falan hiç değil bu ne olduğu apaçık ortada hamilesin diye adamın tepesine çıkma yani.

Arkadasim ben sana sacma davrandin demiyecegim.. cunki seni anliyorum..
ustelik iki aylik demissin.. iste hormonlarin zirvede oldugu zamanlar... bende aynisini yasadim ve ayni seyleri dusundum.. inan hic fark yok.. vucudumdan hormonlar gitti, sonra anladim ne kadar hassas hareket ettigimi..

eger ilk cocugunuz ise esinizde sok icinde, hala bi bebegin olacagina alismasi gerek.. o da sizin gibi 'hamile' aslinda, ama bizler gibi icini dokemiyor..

ikinizde sakinlesin... kendin ve bebegin icin daha anlayisli olmaya calis.. cok cok dinlen ve diger stres faktorlerinden uzak dur. Inan degmez kendini ve esini de uzmeye..

Sende saril ona, ve bebeginizi hayal edin bol bol.. guzel seyler dusunun...

Allah yuvani mutlu mesut etsin arkadasim.. bol sabir versin insallah..

Böğle yaparak eşini kendinden uzaklaştıra bilirsin canım.Bu bir uyarı..

Son düzenleme:
pek bi nazlıyız galiba
hamile oluncada 2 katına çıkmış nazımız
bu günlerinizi eşinizle berber tatlı tatlı geçirmeyi denemelisiniz birazcık sakinlik

ammada trip yapmissiniz. Limonda caniniz cekmemistir hamilesiniz ve ilgi gormek icin tatmin olmak istediniz onu gondermekle ve sizi hayal kirikligina ugratmis.

ewet canım çok saçma davranıyosun
hamilelikte böle duygusal bozukluklar yaşanabilir ama
olmayan bişiyi oluyomuş gibi kafanda kurupta paranoya yapmak niye?
bir an önce kendine gelmelisin bence

Konu 5 ay önce açılmış
Hatun gelip hamilelik ve evlilik nasıl gidiyor bi anlatsa
Tabi bu kaprisler devam ettiyse koca ne haldedir yazık yaa

ya kusura bakma ama çokda değil aşırı saçma davranmışsın eşinin yerinde hangi erkek olsa aynı tepkiyi verirdi gerkesiz bi kıskançlık tabi eşinizin çalıştığı gittiği yerlerde bayanlar olucak bunun için erkeğe tavır yapılırmı ya.. ha limon meselesine gelincede adamın önce burnundan geitirip sonrada etrafınızda fırıl fırıl dönmesini beklemeyin anlayış karşılıklıdır önce siz ona anlayışlı olun sonrada kendinize anlayış bekleyin

ya arkadaşım konunun başlıgı dikatimi çekti daha az dayak demişsin yani önceden yiyordun şuan hamilesin diyemi az oldu inanmıyorummm ya olamaz hamile bi kadın ne kadar kapris yaparsa yapsın hakıdır şımaracak şüphelenecek ya biz kadınız erkeklerin bunu anlaması lazım zaten kadın hamile duygusalıgı 2 kat ve canı limon çekiyo adamın hiç bişi bilmese bir komşudan rica edip alması lazım ama adamın hareketlerine bakın kardeşim allah yardım etsin

bence haklısın sonuçta hormonlar denen bişey var çocuk doğana kadar sana iki kat anlayışlı olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorsun oda sana yardımcı olmalıdır her yönden

Back
X