• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni en çok kızdıran bir derdim var bölümüne yazıp yardım isteyen

ama yazılanlara kulak asmayıp hala kendi bildiğini yapan,

ya da hatalıysa hatasını kabul etmeyip hemen tepki gösteren arkadaşlar...

ya neden yardım istiyosunuz o zaman anlamıyorum

burda bi kişi değil iki kişi değil herkes aynı şeyi söylemiiş, arkadaş durup kendinde hata aramadan hemen isyan bayrağını çekiyo.

anlamıyorum yaa.........................................

Yasemin hanım size sunu söylemek istiyorum eşiniz nasıl bir insan olursa olsun ne eşler burda okuyoruz görüyoruz ;KOCAM OLACAK ADAM; demeniz cok saçma geldi bana eşiniz size bişey dememişizki siz yapmışsnız uyapacağınızı sonra üzerime yürüdü demişsiniz unutmayın ki aileniz size destek cıkmadığına adam dediğiniz eşiniz size destek verdi şu anda karnıznız doğuyor sığıacak bır eviniz varsa o adam dediğiniz beyin çalışmasıyla oluyor hamilelikte herkes naz yapar eşine şımarırı ama sizinki çaok fazla olmuş eşinizin kafasına olmadık şeyler sokmayın evinize evliliğinize eşinizi destel olup hayatınızı zehir etmeyin burdaki arkadaşlara tesekkur etmek yerine sitem etmeyin size vakir ayırmışlar yazmışlar doğru olanı dumak zornuza gitmesin

SİZEDE HOŞÇAKALIN:umursamaz:

şimdi ben size siz hatalısınız diyeceğim...
ama ben hamileyim diyeceksiniz...
özel ilgi alaka görmek için mi hamilesiniz, değilsiniz..
işte ona göre davranın...

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum
beni en çok üzen ve yaralayan
hamileliğin kullanılması
ya da bebeğin:oklava:

cnm bence böyle davranmanın sebebi kurstaki kızlar sen baya takmışssın kafaya acısını eşinden çıkarmışssın değilmi cnm içinde varsa heryerde yapar güvenmelisin eşine ve hamileliğinin arkasına sığınıp zavallı adamın canına okuma bence :olmaz:

18 sayfa olmuş tümünü okuyamayacağım şimdi amma velakin benimde bir çift lafım var.
Siz daha bu bebeği isteyip istemediğinizden emin değilsiniz , muhtemelen bunda annenizinde etkisi çok büyük.
Fakat kendi duygularınızdan emin olmadığınız için kocanızı günah keçisi ilan edemezsiniz, buna hakkınız yok.
Nedense bana kocanız bir sebep yokken laf olsun diye üzerinize yürümüş gibi gelemdi, ortada resmen ağır tahrik var.
Bütün akşam somurt trip at, defol de , senide bebeğide istemiyorum diye haykır sonra kollarımı sıktı diye ayaklan.
Emin ol gerçekten dövecek olsaydı döverdi ki çok yanlış bir şey bunun izahı yok elbette,
ama onun bu tepkisinin sizin kışkırtmanızdan kaynakladığını sanıyorum, aksi halde dediğim gibi
adam gerçekten manyak , psikopat bir tip olsaydı alır eline döverdi.
Sİz bir an evvel kafanızda ki soruların aynıtını bulun. Bu evlilik sizin için ideal mi?
Eşinizi seviyor , onunla bir ömür geçirmek istiyor musunuz?
Anne olup o minik yavrunun sorumluluğunu taşıyabilecek kadar hazır ve olgun musunuz?

ne hamilelik psikolojisiymiş basbayağı şımarıklık yapmışsın. ne varmış kursta kızlar varsa kocanı yemediler ya. kocan böyle bişey dese kızarsın. daha 2 aylık hamilesin allah sabır versin eşine 9 ayı nasıl geçirirsin bilmem. ne demekk senide bebeğinide istemiyorum o bebek senin değilmi. tmm hamile bir bayansın ama senin kisi şımarıklıktan başka bişey değil. çocuğunu kullanıyorsun resmen. anne olmadan önce büyümeniz gerekiyor sen böylemi bebeğine örnek olacaksın. senin gibi çevremde birçok kişi var kocalarını bıktırmışlar

başkalarına olan kızgınlığınızı pasifliğiniz yüzünden sadece yazdığı konulardan tanıdığınız birine yansıtıp sinirinizi çıkardığınız için hepinize teşekkür ederim.site içinin çoğunun sizin gibi sadece yargılamayı bilen insanlarla dolu olduğunu bilseydim asla kayıt olmazdım.hepiniz hoşçakalın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu yazdığınız yazınızı sonradan okudum maalesef daha önce okusaydım yorum bile yazmazdım. kendi yaptığınızı doğru olarak görmeniz cahilliğinizden kaynaklanıyor. buradaki çoğu kişi tecrübeli insanlar. bizim yaşadıklarımızı sen yaşasaydın çoktan kocanı boşamıştın. allah ıslah etsin seni diyorum başkada bişey demiyorum. kocanada alllahım bol bol sabır ihsan eylesin.

evet çok saçma davranıyorsunuz.
önce gereksiz kıskançlık yapmışsınız.
o kursta tek erkek kocanız olsane farkeder, kendi kendinize senaryo yazıp adama trip yapmışsınız.
sonra adamı uykudan uyandırıp limon istemişsiniz, anında isteğiniz yerine gelmedi diye ağlmaya başlamışınız.
adam uyku sersemi yaa..
bırakın da ayılsın.
bütün bunların üstüne bir de lanet okumuşsunuz.

valla eşinizin 7 ay daha çekeceği var sizden..

şımarıklıgınızı hamılelıkle pekıstırmıssınız
gıdıp kendınızde lımonu alıp yıyebılırdınız
dunya etrafınızda donsun mu ıstıyorsunuz ?
boyle yaparsanız kendı sevgı saygınız bıtırırsınız
benı esım uyandıracak gıt ban lımon al dıcek walla adam ıyı davranmıs

bazıları benim yazdığım eleştirileri haksız bulmuş..

ben haksızım arkadaşlar malesef başlık sahibi oldukça haklı açtığı konulardan ve yazdığı cevaplardan o kadar çok net ki (!)bu kendi hayatı bizi ilgilendirmez ama buraya bi konu açmışsa yorum yazılır ve de o kadar tecrübeli kişinin hepsi aynı şeyi söylüyosa durup birdüşünmeli ya ben haklı mıyım haksız mıyım diye..:olmaz:

Son düzenleme:
bence çooook saçma davranmışsınız..eşinize züldüm ben gerçekten yoktan yerede kendinize dert yaratmışsınız..

başkalarına olan kızgınlığınızı pasifliğiniz yüzünden sadece yazdığı konulardan tanıdığınız birine yansıtıp sinirinizi çıkardığınız için hepinize teşekkür ederim.site içinin çoğunun sizin gibi sadece yargılamayı bilen insanlarla dolu olduğunu bilseydim asla kayıt olmazdım.hepiniz hoşçakalın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok ilginç ya..yazıkki sana vakit ayrımışız..bu kadar insan sen hatalısın dedik diyemi suçluyuz..
keşke pohpohlasaydık seni değilmi?
nede olsa sen HAMİLESİN..
içindeki henüz çekirdek kadar bebeği daha hissetmeden tekme attığını,elini ayağını hissetmeden nasılda kendini kaptırmışsın şu hamilelik psikolojisi denilen duruma...sığındığın şey senin 2 aylık hamileliğin için geçerl değil..
sen şuan şımarıklık psikolojisindesin..
allah eine sabır versin.inşallah bi gübn sana hadi güle güle nazını kaprisini çekemem artık demez!!!:oklava::oklava:

sen bu kafayla daha çokkkkkkkkk gemiler yakıp yıkarsın:olmaz::olmaz::olmaz:

allah kocana sabır versin, sen bu kafayla bigün gerçekten dayakta yiyebilirsin:mymeka:
hiç şaşırmam,:bbo:bebeğine dua et kıymetini bil
10 yaşında çocuk gibi davranmayıda bırak

ben çocuğuna üzüldüm çünkü yaseminin psikolojisi bozulmuş çocuğuna bişey veremez o psikolojiyle bari ikincisini yapmasa:enbuyukkk:

valla konuyu okumadım yorum yapmayacağım
sadece şunu söylemek istiyorum yine mi siz mirmirmirmirmirmirmirmir
hep aynı sorunlarla konular açıyorsunuz
her seferindede okudum yorum yaptım ama birazda kendinize sorun
bu kadar sorunun içinde benim payım ne diye
aynayı birazcıkta kendinize tutun
her seferinde sütten çıkmış ak kaşık olma ihtimaliniz biraz zayıf kalıyor çünkü :delphin:

bu forumfda bır cok arkadsımıza sen haklısın eger haksızsa haksızsın dedık sende onlardansın bız saan bıze yaz demedık sen yazdın sen pohpohlanmak ıstedın beklentılerını karsılayamadık sana yalakalanamadık demekkı
bızler dısarıdan objektıf olarak bakıp yorum yapıyoruz kı buda senın anlattıklarına gore
ne senı tanırım nede esınızı
sıze hayatınızda basarılar boyle gıdersenız ewlılıgınızı tehlılkeye atarsınız ne kadın nede erkek hıç kımse bu kadar kaprıs cekemez bır yerden sonra yeter der
size dıyecegım bu olaydan ders alın daha dogru davranıslar sergıleyın
"arif olan anlar "

birsey anladiysam arap olim...:uhm:.....bende hamileligimde bu sekilde naz yapsam simariklik yapsam esim herhalde asla bir daha cocuk istemez.benden..bende hamileyken biraz naz yaparim ama tadini kacirmadan...

Son düzenleme:
bende böyleydim geçr canım üzülme:CüvCüv:

hamilelik hassasklığını biraz fazla abartmışsın cnm. böyle şeyler inan ikinizide yıpratuır sana sadece naz gibi gelir onun sevgisini azaltır nedemek seni ve çocuğunu istemiyorum hoş değil ve ortada hiç bişey yokken.bak böyle ufacıcık şeylerden problem çıkarrısan yarın büyük bir sıkıntın olduğunda umursanmazsın .zatwen sen hep böyleydin denir. ona göre naz yap ama abartma

nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok karşığım şuan.:bbo:2 aylık hamileyim ve eşim bana hiç özenli ve sabırlı davranmıyor:mymeka:dün akşam ehlıyet kursundan geldi eşim saat 9 da.ben sordum sınıfta kız varmı vs diye konu ordan açıldı zaten.elimde olmadan sankı o kızlarla beni aldatıyrmuş hissine kapıldım ve hiç konuopuyorumnanaktanşmadım,küstüm eşime.çünkü 1 ay boyunca onlarla görüşme durumunda olucak.:çok üzgünüm:
neyse o yatmış uyuyrken benim canım acayip limon çekti.birkaç kez seslendim uyandı,kalktı otrdu koltuğa ve bişey demedi.bende ağlaya ağlaya yatak odasına gittim.işte o zaman farkettim insanın ailesi gibi olmuyor kimse.eğer ağbim falan olsaydı onun yerinde hemen gider alırdı.senağlamasenağlamaben uyumuşum biraz.bir ara yanıma geldi güldü sarıldı falan.bende git istemiyorum yüzünü görmek dedim..sonra kucağına almaya çalışınca ittirdim git vs dedim.ve oda beni bayağı bir sarstı noluyo sana ya dedi:çok üzgünüm:geldiğimden beri trip yapıyorsun dedi.ittirdim onu dahada sıktı omuzlarımı:mymeka::mymeka:bu sekilde bayağı bir tartıştık.senağlamaya ben hamile bir bayanım.üzerime titreyeceğine nalar yaptı bana.'lanet olsun sana seni de bebeğinide istemyrm 'dedim.sabah uyndğmda baktım yanımda kıvrılıp uyumuş.bugün telefonda hiç birşey olmamış gibi konuştu benmle.bende uzatmadım...ama çok ama çok :a015::a015:kırgınımsenağlamasenağlama:a015:
bana bir akıl verin çok mu saçma davranıyorum..

hic bir yorumu okumadan yaziyorum

iki aylik hamilesin ve uyuyan adama sesleniyosun kalk bana limon getir diye

afedersin ama sen daha iki aylik hamilesin ve benim eltim dogumuna 3 gun kala odun tasimis insan kaynanasina

ayni sekilde gorumcem dogumuna bir hafta kala cam silmis insan

yapmayin allah askina yha siz kesinlikle tum kirildiginiz noktalarda abartmissiniz ortada bisey yokken hemde

esinizin yerinde olsam size surati yapan ben olurdum benneyaptımki

valla papricim doğumuma 1 ay kala bütün temziliğimi yaptığım gibi bir iki hafta kalmıştı üstelik 20 kilo aldığım halde yine cam kapı sildim bütün işlerimi kendim gördüm doğurduğum gece bile alışveriş merkezinde o dükkan senin bu dükkan benim koşturuyodum hiçbişeyi de ayağıma iistemedim (bu arada doğum sancım çok az oldu bundan mı bilmiyorum) valla bu ne ya hamile olduğunu öğrenir öğrenmez naza başlamış resmen

Back