• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok alemsiniz kızlar..bu dediklerinizin mutlaka bi açıklaması var benim bildiğim kadarıyla,şimdi bazı hanımlar hamileyken çok iş yapar heleki son 15-20 günde doğru, bu kadınların son haftalarında hormonlarındaki artıışlardan dolayı olurmuş.bende halı kilim kaldırdım indirdim temizlik yaptım şimdi bile yapamam.özellikle uzmanlar diyorki çok yemek yapma ve tamizlik yapma isteği olur buna yuvalanma içgüdüsü diyorlarmış.dergilerin yalancısıyım.sinirlenme ağlamada normal,ben kendimi hatırlıyorum kavgacı dişli bi kişiliğim vardı(r)hayatta ağlamam derdim.bi hamile kaldım, eşim kanalı değiştirdi diye sen benim görüşlerime değer vermiyosun izlediğim kanalı değiştirdin diye ağladığımı bilirim.ay gitsin o günler ne fenaydım ben bile sıkılmıştım o halimden. yani kızlar öyle hemen değerendirmeyin..durum ortada hormon dengesizlikleri işte insanı yerden yere vuruyor.normal bi zamanda olsa gerçekten saçma. Allah kurtarsın bi avazda :)

bende hamileyken 5-6 defa ucaga bindim hemde ilk zamanlarinda, ve kisa sure sonra bebegimi kaybettim yani onca stres yasadim esime dogru duzgun naz bile yapamadim yurt disina gidip gelmekten, bu nedir anlamadim 2 aylikken daha masallah :)
bende naz yaptim ama tatli naz. hos, daha nazimi dogru duzgun yapamadan bebegimi kucagima alamadan onu kaybettim ama :(
abartili olmuss bu
Hele ki yorumunda esine o dedigin soz lanet olsun tarzinda, cok cok coooooooook yanlis
yasin cocuk denilmeyecek kadar ilerlemis ama anlasilan daha olgunlasamamissinn

ben cok sacma buldum bu kavgani o geceki tutumunu
birde erkegin ustune oyle gidilmez
gidersende yapmayacak olan adaminda yapasi gelir !!

Allah yardimcin olsun akil fikir ihsan eylesin bacim sana
Bebegine odaklan bence sacma sapan seyler soyleyip ne kendini ne esini nede karnindaki bebegini uzme (karnindada olsa hissedermis bebekler)....

Ben de hakikaten eşiniz üstünüze yürüdü, el kaldırdı sandım.KApris yapmışsınız.Gereksiz bence.Eşinizin iş yerinde hiç bayan yok mu da kursta aldatacak?Sokakta yürürken hiç mi kadın görmüyo?Kursun özel nasıl bi durumu olabilir de aklınıza hemen ordaki kızlarla aldatıcağı gelebilir?

başkalarına olan kızgınlığınızı pasifliğiniz yüzünden sadece yazdığı konulardan tanıdığınız birine yansıtıp sinirinizi çıkardığınız için hepinize teşekkür ederim.site içinin çoğunun sizin gibi sadece yargılamayı bilen insanlarla dolu olduğunu bilseydim asla kayıt olmazdım.hepiniz hoşçakalın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bende konu sahibi Kadınlarkulubu görünüyor.Ama üstteki iletiye alıntı yapanlarda yasemin90.Bende neden farklı görünüyo? CADIARZU

Bende konu sahibi Kadınlarkulubu görünüyor.Ama üstteki iletiye alıntı yapanlarda yasemin90.Bende neden farklı görünüyo? CADIARZU

Bahsi geçen üye üyeliğini sildirmiş de ondanşakkıdı

nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok karşığım şuan.:bbo:2 aylık hamileyim ve eşim bana hiç özenli ve sabırlı davranmıyor:mymeka:dün akşam ehlıyet kursundan geldi eşim saat 9 da.ben sordum sınıfta kız varmı vs diye konu ordan açıldı zaten.elimde olmadan sankı o kızlarla beni aldatıyrmuş hissine kapıldım ve hiç konuopuyorumnanaktanşmadım,küstüm eşime.çünkü 1 ay boyunca onlarla görüşme durumunda olucak.:çok üzgünüm:
neyse o yatmış uyuyrken benim canım acayip limon çekti.birkaç kez seslendim uyandı,kalktı otrdu koltuğa ve bişey demedi.bende ağlaya ağlaya yatak odasına gittim.işte o zaman farkettim insanın ailesi gibi olmuyor kimse.eğer ağbim falan olsaydı onun yerinde hemen gider alırdı.senağlamasenağlamaben uyumuşum biraz.bir ara yanıma geldi güldü sarıldı falan.bende git istemiyorum yüzünü görmek dedim..sonra kucağına almaya çalışınca ittirdim git vs dedim.ve oda beni bayağı bir sarstı noluyo sana ya dedi:çok üzgünüm:geldiğimden beri trip yapıyorsun dedi.ittirdim onu dahada sıktı omuzlarımı:mymeka::mymeka:bu sekilde bayağı bir tartıştık.senağlamaya ben hamile bir bayanım.üzerime titreyeceğine nalar yaptı bana.'lanet olsun sana seni de bebeğinide istemyrm 'dedim.sabah uyndğmda baktım yanımda kıvrılıp uyumuş.bugün telefonda hiç birşey olmamış gibi konuştu benmle.bende uzatmadım...ama çok ama çok :a015::a015:kırgınımsenağlamasenağlama:a015:
bana bir akıl verin çok mu saçma davranıyorum..

kıyamam sana yaaaaaa a.s hamilelik psikolojisi bu ve sanırım ilk hamilelligininn...duygusal davranman ilgi beklemen çok normall.ama eşin öküzsee yapacak birşeyy yokkkk töbe kusura bakmaa.ama kendini sorunlardan uzak tutmayaa bak derim sakın ne yaşarsan yaşa kendini bunaltmaa.mazallah bebegini kaybedersn filan bu süreçler çok önemliiii sabırlı ol hiçbirşeyi takma derim....

allahım yaa :) ne var kursta kızlar varsa kafamçokkarıştı her yerde var,sokakta,markette,otobüste,iş yerinde,cafede....ne yani şimdi hepsiyle sizi aldatacakmı oluyor,adımını atmasın o zaman evden dışarı. Eşinize daha güvenli davranın bence. Hamilelik psikolojisi olsa gerek çok abartmışsınız. Siz anlayışlı ve sabırlı olunki oda size öyle olsun.

bende başlığı görünce çok üzüldüm bi an okuyunca ne tepki vericeğimi şaşırdımakannehir hamilelik psikolojisi sennki ama daha şimdiden böyle başlama bence... ilerde daha çok sıkıntıya sokarsın evliliğini ve kendini. tatlım sen bu aşerme olayınıda biraz abartmışsın sanki aşerdiğin şeyi anında yemek zorunda diilsin daha sonrada kendin markete gidip alabilirdinyerimseniben yazık adama:1no2: şahsen canımın çektiği bişeyi yemezsem öleceğimi bilsem yinede o saatte kaldırıp biyere yollamam eşimi..şuan yapılan eleştiriler bile sana yükleniliyor gibi gelebilir belki ama gerçekten eşinde sende yanlış yapmışsınız kırmayın birbirinizi allah muhebbet versin yuvanıza:Saruboceq: bebişinizle mutlu bir hayat dilerim canım:CüvCüv:

nasıl anlatabilirim bilmiyorum çok karşığım şuan.:bbo:2 aylık hamileyim ve eşim bana hiç özenli ve sabırlı davranmıyor:mymeka:dün akşam ehlıyet kursundan geldi eşim saat 9 da.ben sordum sınıfta kız varmı vs diye konu ordan açıldı zaten.elimde olmadan sankı o kızlarla beni aldatıyrmuş hissine kapıldım ve hiç konuopuyorumnanaktanşmadım,küstüm eşime.çünkü 1 ay boyunca onlarla görüşme durumunda olucak.:çok üzgünüm:
neyse o yatmış uyuyrken benim canım acayip limon çekti.birkaç kez seslendim uyandı,kalktı otrdu koltuğa ve bişey demedi.bende ağlaya ağlaya yatak odasına gittim.işte o zaman farkettim insanın ailesi gibi olmuyor kimse.eğer ağbim falan olsaydı onun yerinde hemen gider alırdı.senağlamasenağlamaben uyumuşum biraz.bir ara yanıma geldi güldü sarıldı falan.bende git istemiyorum yüzünü görmek dedim..sonra kucağına almaya çalışınca ittirdim git vs dedim.ve oda beni bayağı bir sarstı noluyo sana ya dedi:çok üzgünüm:geldiğimden beri trip yapıyorsun dedi.ittirdim onu dahada sıktı omuzlarımı:mymeka::mymeka:bu sekilde bayağı bir tartıştık.senağlamaya ben hamile bir bayanım.üzerime titreyeceğine nalar yaptı bana.'lanet olsun sana seni de bebeğinide istemyrm 'dedim.sabah uyndğmda baktım yanımda kıvrılıp uyumuş.bugün telefonda hiç birşey olmamış gibi konuştu benmle.bende uzatmadım...ama çok ama çok :a015::a015:kırgınımsenağlamasenağlama:a015:
bana bir akıl verin çok mu saçma davranıyorum..

evet açık net bir şekilde abartmıssın
sen hamilesin diye dünyadaki tüm kadınlar biranda yok olamaz sadece sen kıskanmayasın diye
kocanın yaptını doğru bulmuyorum. Asla. Şiddetin her türlüsüne herzaman karşıyım hamile olmasan bile bu hareketi doğru değil ama belkide sen bunu bile abartarak anlatıyorsun bize? bilemiyorum yani
çocuğumu hamilelik geçirdik evet kiminki rahat kiminki zor geçmiştir. Bende ilk zamanlar çok fenaydım ilk 4 ayımı hatırlamak bile istemem okadar kötüydüm. Bu dönemlerde tabii daha hassas oluyorsun eşinden daha fazla ilgi bekliyorsun vs. ama bu demek değilki adama dünyayı dar edeceksin, sen nasılki kendini anneliğe hazirliyorsan eşinde kendini babaliğa hazirliyor belkide onun içinde bile ne firtinalar kopuyor ama adam dişariya vuramiyor. Eee sende böyle triplere girince adam patliyor haliylen
Hamileliği bukadar abartmanın bir anlamı yok, canın limon istemiş gayet normal isteyebilirsin hamilelikte insanın canı herşey çeker, baktın evde limon yok, eee eşinde uyuyor hiç mi bir komşun yok zillini çalıp bir limon isteyebileceğin? bence seninki düpedüz şimarıklık olmuş o durumda, vay ben hamileyim sen nasıl uyursun heleki canım bişey isterken nasıl gidip almasın vs. Abim olsa gider alırdı demisin ama kusura bakma almazdı canım. Genelde abilerinde eşleri oluyor onlar için gidip almasken kız kardeşleri için hiç zahmet etmezler.
Senide bebeğinide istemiyorum demissin bu cümlen çok tahlisiz olmuş kanımca, o bitek eşinin bebeği değil farkındaysan. Bilmiyroum belki yanlış düşünüyorum ama ben böyle şeylere çok önem veririm çünkü o bebeği sana eşin değil Allah verdi bilmem anlatabiliyormuyum

adminlere bi sorum olucak , konu sahibi üyeliğini iptal ettirmiş sanırım o halde bu konunun kapanması gerekmiyormu? yanlışsam düzeltin arkadaşlar:CüvCüv:

yaw :) sanırım birass nazlı büüüüyütmüşailenz sizi el bebek gül çiçek falan bide hamile kalınca nazınıza naz eklenmiş allah sabır versn eşinize sizinde sucunuz yok sakın yalnış anlamayın huydur bu deişmez böle böşe kuruntulara düşmeyin eşinizide düşünnn suçsuz yere eşinz size aynı hareketleri yapsaydı ne düşünürdünüz acaba

Bahsi geçen üye üyeliğini sildirmiş de ondanşakkıdı

eeee biz daha niye boşu boşuna yorum yapiyoruzki ozaman kafamçokkarıştı
iyi vallah konu aç, yorumlar işine gelmeyince üyeliğini sildir ne ala
madem üyelik silinmiş konuda kapansın yada silinsin derim

Valla ben de hamileyim. Olaya şöle hamile pskolojisi ile de bakınca aynı derecede saçma gözüküyor.
Ben de başlıktan tüh tüh diye açıp vah vah adamın haline diye bitirenlerdenim. Kimsenin kimse üzerinde bu kadar hükümranlığı olamaz. İnsan biraz da kendine bakmalı. Sizin çevrenizde olan erkeklerle eşinizi her an aldatabilecek potansiyelde misiniz ki bir ay bir ay kursta hatunlar var diye trip yapıyorsunuz. Ya da bırakın kocayı benim uykumun en tatlı yerinde oğlum bile uyandırsa surat asarım. Yazık valla adama

eee arkadaş ne durumda acaba doğrdumu ki.

Ben de başlıktan tüh tüh diye açıp vah vah adamın haline diye bitirenlerdenim:roflol::roflol:süperdi burası hakketten vah vah adamın halineeeeeCADIARZU

hayy allahım yaa
adam nie seni aldatsın,heryerde kız var ayol
nie sadece kursdakilerle idare etsin,,
yaww herkes çocuk doğuruyor arkadaşlar bunu
çok abartıyosunuz gibi geliyo ya neyseee
sen doğurana kadar vayy kocanın haline ne diyimm
allah kurtarsın ikinizi de

dövseymis adam hakli kasinmis resmen bu bayan
arkadaşın bu yorumuda hak ettiğini düşünmüyorum çok ağır olmuş bacım yavvv !!hiç bir insan dayak yemeyi hak etmez bu muhabbette farklı yönlere kaymaya başladı lütfen konu kapatılabilirmi acaba.

Bu nasıl iştirkafamçokkarıştı
Buraya bir girdim dert paylaşmaya. Ne kadar yıllanmış konu varsa getirilmiş.
Benim tersim mi döndü dedim.:roflol:
Nostalji sevdası mıdır yoksa bilmeden mi oluyor anlamadım.
Konulara yorum yazarken bir zahmet tarihine bakın:smiley-cool:
Hayır yazdıklarınız yerine ulaşmıyor boşuna emek sarfetmeyin diyorum.

sarsması kötü olmuş tabide
ama onun dışında sen sanki biraz hassas davranmışsın .gibi geldi bana..
bak yanına gelmiş sarılmış..yazık yanında uyuya kalmış....tatlım bence biraz daha pozitif davranmaya çalış.inan hamilelikte kadınları daha güzel ve kullanmayı bilirsen daha sexi gösteriyor

Back
X