selam kızlar
1 aylık hamileyim ve hafif bir kanamam oldu, dr um da yatak istirahati verdi. k.validem ve k.pederim duyunca siz düşünün karar verin, gerek görüyorsanız hemen geliriz dediler. aslında çok iyi olur. ancak (görümcemin dengesizlikleriyle ilgili konu açmıştım, okuyanlar bilir. ) görümcemden açıkcası çekiniyorum. dengesiz, yüzsüz, saçma sapan biri. annesi yanımızda diyerek çıkıp çıkıp gelirse hiç kaldıramam
k.valideme de daha gelmeden bu konuda şart koşmak tuhaf geliyor. gerçi k.pederim bir daha bu eve gelemez demişti ama? kadın dengesiz, hazır bizden uzaklaştırmışken anne ve babasının yanımıza gelmesi tekrar bulaşmasına vesile olur mu acaba?
yorumlar için şimdiden teşekkürler, hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın...
1 aylık hamileyim ve hafif bir kanamam oldu, dr um da yatak istirahati verdi. k.validem ve k.pederim duyunca siz düşünün karar verin, gerek görüyorsanız hemen geliriz dediler. aslında çok iyi olur. ancak (görümcemin dengesizlikleriyle ilgili konu açmıştım, okuyanlar bilir. ) görümcemden açıkcası çekiniyorum. dengesiz, yüzsüz, saçma sapan biri. annesi yanımızda diyerek çıkıp çıkıp gelirse hiç kaldıramam

yorumlar için şimdiden teşekkürler, hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın...