hamileyim ve bakıma ihtiyacım var...

Bi kızkardeşin olsa keşke :16: eminim herkesten iyi bakardı..

Neyse bakıcı tutabilmişsiniz en azından , sevindim..
Sizin görümcenizin aynısından benim yengem var.. Kapıdan kovsak bacadan giriyor.. Birgün tartışıyor birgün melek oluyor.. Dengesiz ve yüzsüz..

En son abime büyü yapmıştı, annemlerden iyice uzaklaştırmak için .. Çoook dikkatli olun onu evinize almayın..

Ben evlendim , gelmek istiyor.. Sevdiğinden değil he ev görme merakından.. Abime dedim sen gelebilirsin ama eşinden ürküyoruz artık, gelse bile kapıdan almam :3:

allah ıslah etsin akıl fikir versin. ablalarım var da evliler, çocukları var, çalışıyorlar. annem de çalışıyor. herkes kendi derdinle meşgul yani. şimdilik çözüm bulduk inşallah umuduğumuz gibi olur. sana da kolaylıklar dilerim canım ;)

allah ıslah etsin akıl fikir versin. ablalarım var da evliler, çocukları var, çalışıyorlar. annem de çalışıyor. herkes kendi derdinle meşgul yani. şimdilik çözüm bulduk inşallah umuduğumuz gibi olur. sana da kolaylıklar dilerim canım ;)

Amin inşallah.. Anladım, herkes kendi hayat mücadelesinde işte..

Çözüm bulmanıza sevindim..

Ben kurtuldum yaa artık hiç görüşmüyoruz :9: abim ve yeğenlerimle görüşüyoruz..

Ama benim sınırlarım keskindir, eve almam dediysem bitmiştir.. O yüzden abim bilir ve eşini getiremez bana.. Darısı başına :16:

Hoşçakalın :3:

inş. bakıcıyı beğenip rahat edersin...

eski konunu okudumda görümcen hasta... psikiyastriste gitmesi lazım. sorunlu kişilerle yaşamak zor.

benim k.valide de görümcemde tedavi görüyorlar. nasıl davranacağımı bilmediğimden, kendim üzülüyorum çoğu zaman...

inş. bakıcıyı beğenip rahat edersin...

eski konunu okudumda görümcen hasta... psikiyastriste gitmesi lazım. sorunlu kişilerle yaşamak zor.

benim k.valide de görümcemde tedavi görüyorlar. nasıl davranacağımı bilmediğimden, kendim üzülüyorum çoğu zaman...

bence de hasta canım :( şükür ki aynı şehirde değiliz, eşim ve ailesi de tuhaflık olduğunun farkında. sık görmek zorunda olsam herhalde ben de çok üzüntü yaşardım. bayramdan bayrama ailesine gidince illa görüşücez. ama k.valide ve k.peder dünya tatlısı insanlar, onlara kıyamıyorum :( evlatları işte atılmaz.

En guzelini yapmissiniz canim, esinede masaAllah bu sekilde soylemesi ailesine iyi olmus. Nazar

Insanlara minnet duymaktan nefret ederim, yani iyilik yapmayi severim ama bana karsi bu sekilde altinda ezilecegim iyilikler yapildigi zaman mahcup olurum. Hani durumun olmaz vs o ayrilir, ne demisler denize dusen yilana sarilir..ama imkanin varsa yabanci birinin gelmesi cok daha iyi. Yani Kader’in dedigi gibi bir kiz kardes vs baskadir insana ama kayinvalide gorumce vs…bir gun gelir basima kakabilirler dusuncesi vardir bende.

Cok iyi dudunmussunuz. Nazar

En guzelini yapmissiniz canim, esinede masaAllah bu sekilde soylemesi ailesine iyi olmus. Nazar

Insanlara minnet duymaktan nefret ederim, yani iyilik yapmayi severim ama bana karsi bu sekilde altinda ezilecegim iyilikler yapildigi zaman mahcup olurum. Hani durumun olmaz vs o ayrilir, ne demisler denize dusen yilana sarilir..ama imkanin varsa yabanci birinin gelmesi cok daha iyi. Yani Kader’in dedigi gibi bir kiz kardes vs baskadir insana ama kayinvalide gorumce vs…bir gun gelir basima kakabilirler dusuncesi vardir bende.

Cok iyi dudunmussunuz. Nazar

canım k.validem başa kakacak biri değil. sessiz, sakin, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, şunu yapar mısınız demeden her şeye atlamayan, halden anlayan biri. ondan sıkıntı yaşamazdım, gül gibi de bakardı da da işte :) kızı tuhaf, boşu boşuna huzursuzluk çıkmasından korktum. hayırlısı bakalım, inşallah yardıma gelecek hanımdan memnun kalırız, bu şekilde uzun vadede bir çok sorunumuz çözülür. nasipse loğusalığım, çalışmaya başlayınca bakıcı sorunu hepsi birden çözülür inşallah.

bence hiç karıştırmayın kayınvalideyi çünkü o da kızına gelme demez.e zaten sormaz çatkapı gelir diyorsun.sinir stres yapmana değmez zaten gebelik kolay geçmeyecek.imkanınız varsa bir yardımcı tutun en azından haftada üç gün gelip temizlik-yemek işlerini hallederse birşey yapmana gerek kalmaz

bence hiç karıştırmayın kayınvalideyi çünkü o da kızına gelme demez.e zaten sormaz çatkapı gelir diyorsun.sinir stres yapmana değmez zaten gebelik kolay geçmeyecek.imkanınız varsa bir yardımcı tutun en azından haftada üç gün gelip temizlik-yemek işlerini hallederse birşey yapmana gerek kalmaz

sağol canım, şimdilik hergün yarım gün gelecek bir hanımla anlaştık. inşallah memnun kalırız da sorun yaşamayız.

Back
X