Rüya Yorumları Hamileyim ve bebeğimin öldüğünü görüyorum...

tooches

Şükürler olsun meleğim kollarımda :)
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
1.140
911
Kızlar merhaba,

ağla ağla canım çıktı. önce şunu söylim akşam bir takım insanlar üzdü diye zaten ağlayarak yatmıştım. Etkilendim mi bilmiyorum ama etkilensem onların üzerine rüya görürüm diye düşünüyorum. Neyse rüyama geleyim,

Bebeğimi doğurmuşum eve gelmişiz herşey normal ama biraz hazırlıksız yakalanmışım banyo yaptırcam mesela havlusunu almamışım daha neyse bendim bir güzel yıkıyorum meleğimi sonra sütüme bakıyorum geliyo hemen emziriyorum. Sıcacık giydirip yatırıyorum sonra nasıl oluyorsa dışarıya çıkmışım görümcemle kayınvalidemi görüyorum onlar sen nasıl doğum yaparsın daha 17 haftalık hamilesin prematüre mi doğdu yürü hastaneye diyorlar ne desem anlatamıyorum hayır bebeğim küçük değil diyemiyorum hastaneye gidiyoruz hastane odasının kapısını unutuyorum bu seferde onlardan ayrı savruluyorum sağa sola bebeğimi soruyorum. Doktorlara hemşirelere bebeğim prematüreyse yeni doğan yoğun bakımında olması gerekmez mi diyorum. sonra odayı buluyorum eltim kapıda ağlıyo noldu kötü bişeymi var diyorum cevap vermiyo içeri giriyorum bebeğim 248 gram doğmuş beyaz kefene sarmışlar avcuma veriyorlar bu kadar küçükmüydü diyorum değildi diye ağlıyorum olamaz diye eşim ağlıyor feryat figan uyandım oh be rüyaymış dedim ama geceden beri uyuyamadım. sabahta anlatırken yine ağladım hala ağlıyorum. hangi tabire baktıysam hepsi olumsuz.

keşke o tabirlerin başına "hamileyken görülen rüyalar hükümsüzdür" yazsa, çok ciddiyim :KK53: arkadaşım şurada hamileyken gördüğünüz rüyalar diye bir konu açsan ne absürt şeyler çıkar biliyor musun? senin aklın-fikrin bebeğinde olduğu için bu tarz rüyalar görmen normal, üzerinde durma ve iyi şeyler düşünerek uyu..

kaldı ki rüyada ölüm, ömür uzunluğudur :)

Canim benim hayra ciksin ruyan annelik iste.kaybetme korkusundan gormussun.hem ölu gormek diri gormek derler.uzulme allah bagislasin 1 kizim var 1 yasinda o duygu bendede okadar cokki.ruyalarmda gormuyorm ama aklim cikiyo kotu bisey olucak diye.bu cok normal.kendinide bebiside uzme boyle seyler icin.

X