hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

melekyavrum

kızıma kavustum cok şükür
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
4.612
221
123
Antalya
merhaba kızlar
ben 2si düşük 1 i de malesef ölü doğum olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamileyim(20haftalık),insallah bir kızım olucak.
gecen hamileliğimde sinirimi bozan olaylar olmustu ve tansiyon sıkıntısı yasadım meleğimi kaybetmemin en büyük sebebi de bu oldu.
Şuan için sağlıklı giden bir gebeliğim var. Eşimin benimle aynı meslekten ama baska sehirden bir kızla netten 1 hafta konustuklarını yakaladım. ve eşimden inanılmaz soğudum, yüzüne bakmak istemiyorum
kızla esasında bir sey yasanmamıs sadece telefonda facede konusulmus ama kabul edemiyorum, etmek de istemiyorum

neyse eşime boşanmak istediğimi sadece tekrar preeklamsi yasamak(gebelik zehirlenmesi tansiyon) yasamak istemediğim için bir süre düşüneceğimi en uygun zamanda dava acacağımı söyledim
dün eşimin annesi aradı aramızda 2 saatlik mesafe var burası da onların orası da ilçe,ama eşim burdan annesini almaya gitti,çok hastaymıs,burda muayene ettirdi
tamam elbette yapsın annesi ama 1 hafta kalıcakmıs
doktor birseyin yok demiş,afedersiniz kayınvaldem geğiriyormus hastalık buymus

ve ben çalışıyorum, kayınvaldemle ortak konusabileceğim tek konu bulamıyorum
işe gidiyorum eve gel yemek yap bulasık cay temizlik meyve servisi
ben 4. gebeliğimi yasıyorum ve suan cok sinirliyim
eşime ayrı kayınvaldemin bencilliğine ayrı

bakıma ihtiyacı olan benim
3 bebek kaybetmişim
eve gelip sırf geğirmesi var diye ortalığı ayaga kaldıran kayınvaldeme bakmak zorunda mıyım
eşim zaten zerre yardım etmiyor
yardımını geçtim annesinin kuzusu tavırları,sürekli tartısmamız, onun yanında eve erken gelmesi, annesi yokken gece geç gelmesi nefret ediyorum
boşanma kararımı her saniye tasdik ediyor yaptıklarıyla

ben mi yanlıs düşünüyorum
sinirlenip tansiyon sıkıntısı yasamak istemiyorum bir akıl verin

Son düzenleme:
Öncelikle dilerim sağ salim bebeğinzii kucağınıza alırsınız, anneliği tadarsınız.Eşiniz boşanma olayına nasıl yaklaşıyor peki?

Çok üzücü
Bu kadar hassas bi dönemde bunlara maruz kalmak
Eşinde yana yakıla senden özür dileyeceğine bi de annesini getiriyo bak diye

Karar sizin elbette ama eşinizden boşanmayı düşünürken annesine niye bakasınız ki
Kaba bi tabir ama öküz ölünce ortaklık ta biter zaten

nasıl yaa sanki hiçbi şey olmamış sen boşanma kararı almamışsın gibi eşin normal hayatını yaşıyo bide anasını mı baktırıyo, bence şu durumda bakıma muhtaç olan sensin, ailenle kal bence boşanmakta ciddiysen

Öncelikle dilerim sağ salim bebeğinzii kucağınıza alırsınız, anneliği tadarsınız.Eşiniz boşanma olayına nasıl yaklaşıyor peki?
sağol canım en büyük hedefim bebegimi kucaklamak,
eşim boşanamayacağımı düşünüyor
ama ben cidden cok soğudum, deği aynı yatakta yatmak ayrı katlarda yatıyorum ama anlamıyor
ama anlayacak mutlaka

yok yok kaba bir tabir değil cuk oturdu öküz lafı bencede

boşanma konusunda bişey diyemem canım o senin verebileceğin bir karar ancaak annesi sadece geğiriyor diye 1 hafta kalması bana abes geldi..sen rsikli bir hamilelik yaşıyorsun en ufak bi etken stres tansiyonu yükseltir ki şu anda en önemli döneme girmiş bulunuyorsun bende yaşadım bunu biliyosun...o yüzden ne yap et rahat olabileceğin bi ortam oluştur,kırılan kırılsın darılan darılsın..giden evladın yerini tutar mı hiç biri? sadece kendini ve bebeğini düşün ve biraz bencillik yap..koy tavrını.

annesi geğirmekten ölmez sanırım,zaten yakınmışsınız bakılacak durumu da yok kimseye yük olmasın..eşin zaten bencilliğin dibinde çok sinir bi durum..

boşanmakta cok ciddiyim en azından şuan ,aldatılmanın masumu yok benim gözümde
ailem cok uzakta eger söylersem direk bana destek olur ve ayrılmamı isterler
ama şuan bu gerginliği kaldırmak istemiyorum
bebegimi kucaklayım sırayla yapıcam herseyi

bence de bakıma ihtiyacı olan benim yoksa şımarıklık mı yapıyorum diyorum
sakin ve mantıklıca düşünmek istiyorum sadece bir süre

Çalışıyorsun ve hamilesin(diğerlerini saymıyorum bile)...bu ne vicdansızlıktır ki senin bu durumda hizmet etmeni bekliyorlar!! Eşinde keşke o konuştuğu kadının yanına götürseymiş anasını..kusura bakma sinirlerim zıpladı

ne şımarıklığı çok ciddi bişey gebelik tansiyonu,ama bu durumdada geriliyosun

aynen canım bu hastalığı sen biliyorsun 20.haftadan sonra risk baslıyor
bencil olucam kesinlikle
arkadaslarım aradı aksam üstü onlarla cıkıcam
kayınvaldem işemi gideceksin diyor bir de sabah
ben evde yanlız mı kalıcam diyor

sabır sabır

ayyy manyak yaa, desene sende hanım hanım ben oğlunu boşuyorum diye
eşin seni ciddiye almadı sanırım yoksa peşinde pervane olması lazımdı annesinin geğirtisini dinletmek yerine

Eşine de söyle yani
Ben senden ayrılmayı düşünürken biraz kafamı toparlamam gerekirken hamile halimle bi de annene bakamam de

bende aynısını dedim gece
ama anneciği evde olduğu için sesi cıkmaz paşamızın
götür dedim o konustuğun o.. kız baksın dedim
sus sus lütfen annem duymasın diyor

eşin seni ciddiye almadı sanırım yoksa peşinde pervane olması lazımdı annesinin geğirtisini dinletmek yerine

Bende annesi gelecek deyince
Sandım ki eşi pişman annesine anlatmış annesi yumuşatmaya geliyo
Geğiriyomuş oğlu da gel bizde kal demiş, tam da bunun sırasıydı zaten

yok deseydin valide sultana hizmet için evde kalıcam

anası ayrı anlayışsız oğlu ayrı..

bebeğin ve sen,başka kimse önemli dğil şu saatten itibaren.bunu unutma.

Özel sektörde misin? Gebeliğin sebebiyle rapor alıp bir süre ailenin yanına gitsen onlara da bir şey söylemez dinlenmeye geldim dersin.Kamuda rapor çok sıkıntı yaratmaz da, özelde isen de işvereninle konuş rica et...En önemlisi bebek ve sen, gerisi teferruat sağlığına odaklan şimdilik.

Bende annesi gelecek deyince
Sandım ki eşi pişman annesine anlatmış annesi yumuşatmaya geliyo
Geğiriyomuş oğlu da gel bizde kal demiş, tam da bunun sırasıydı zaten

valla ben de öyle sandım başta, basit bi mide sorunu yaşıyo yaşlılarda çok yaygın annesinin başını kendi beklesin deli mi ne adamdaki rahatlığa bak

aslında pervaneliğe basladı ama o kadar nefret doluyum ki ona karsı
muhatap bile olmak istemiyorum

merhaba melekyavrum geçmiş olsun

hemen hemen herkesin başında böyle dengesiz kvler var malesef yalnız herkes eşi ve evliliği için katlanıyo
senin katlanmana hiç gerek yok tavrını net ortaya koy
3 bebeğini kaybetmiş ve tahlikeli bir gebelik yaşayan eşini aldatma teşebbüsünde bulunan bi adam için hiç de o düşüncesiz kvdeni çekmek zorunda değilsin
değmez çünkü kusura bakma
aynı evde olabilirsiniz işten gelince yorgunmusun yat dinlen bacım anasının karnınıda oğlu doyursun
böyle insanlar için bebeğinide kendinide yıpratma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…