• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

haa birde zır cahil olup hayatla ilgili hiç bir şey bilmemelerine rağmen herşeye yorum yapıp istediklerinin yapılmasını ciddi ciddi beklerler, herşeye karışırlar hiç bilgileri olmamasına rağmen en çok kendileri bilirler, sen hasta olduğunda riskli olduğunda yalan söyleyip abartıyorsundur , yada doktorlar bilmiyor boşyere korkutuyorlardır ama kendileri hasta olmadıkları halde ölümcül oluyorlardır :27: bende hamileydim kanamam başladığında düşük riski var dedi doktor hepsi kadın doğumcu kesildi taştan kayadan atladık hiçte bişy olmuo dedi , abartma öle dediler , bebeğim öldü çok sakındın ondan öldü diyebilecek kadar aptallardı.:47: o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum , yine sende kp akıllıymış bende ikiside aynı halt

bu konuyla alaksız olucak özür diliyorum işgal ettiğim için ancak burdan ulasabılırım abla mesaj kutun doluymus benim mesajlar ulasmıyor sana::1:

Geğirmeyip bir hafta çöreklenenler de var...
Neyse...
Ama eşin boşanma durumuna ne diyor ya ondan hiç bahsetmemişsin pişman olmadı mı af dilemedi mi ben oraya şaşırdım nasıl kabulleniyor yani bu kadar kolay mı gebesin bir de :44:

Geğirmeyip bir hafta çöreklenenler de var...
Neyse...
Ama eşin boşanma durumuna ne diyor ya ondan hiç bahsetmemişsin pişman olmadı mı af dilemedi mi ben oraya şaşırdım nasıl kabulleniyor yani bu kadar kolay mı gebesin bir de :44:

Canim gecen gebeligimde yuksek tansiyon nedeni ile gebelik zehirlenmesi yasadigim icin esim konusunu sadece askiya aldim
Esim cok pisman hediye falan almalar cicekler ozurler sunlar bunlar
Ama ben artik dunki cocuk degilim
Sadece zamanla karar vericem
Ne yaparsa yapsin affetmem cunku
Guven duygusu sadece zamanla yerine gelir
O yuzden yazmiyorum yaptiklarini
Klasik erkek iste hata yapip affedilmeyi bekliyor
Ayrilma konusunda ciddiyetini kavramak istemiyor
Bir de esim tek cocuk ailesine anne baba olmus
Ben hep destek olunca şok oldu
Ayaklarinin ustunde durmayi cok zor olaylar yasayarak ogrenmis
Simdi bensiz olmayi dusunemiyor bile inanmak istemiyor
Benim cephemde durum baska ben kismende olsa kararimi verdim
Hayirlisi artik bu saatten sonra

Affetme melekyavrum hamile karısını incitip de ondan sonra kaygısız kaygısız gezmesin çok ağır bedeller öedemese bile ucundan tatsın biraz da anlasın kıymetini
nankör=erkek cinsi

Affetme melekyavrum hamile karısını incitip de ondan sonra kaygısız kaygısız gezmesin çok ağır bedeller öedemese bile ucundan tatsın biraz da anlasın kıymetini
nankör=erkek cinsi

canım zaten kıymetimi anlayana kadar biraz cekicek elimden malesef
kolay affederim ama kolay unutmam

neyseki kvaldem gitti
kendisinden hatıra sırt agrım kaldı
halbuki daha hiç agrımamıstı
vicdansız kadın sorsan torununu düşünür
bencilin tekiymiş onu anladım
uydurma hastalıgıyla uğrastırdı ya
bir de giderken kızım ALllah razı olsun hakkını helal et demez mi
yavas yavas evime kurulmaya calısıyor hanım
buraya yazıyorum asla ama asla o kadınla aynı evde yasamam
öyle bir hayal kurmasın kimse:47::47:

canım zaten kıymetimi anlayana kadar biraz cekicek elimden malesef
kolay affederim ama kolay unutmam

neyseki kvaldem gitti
kendisinden hatıra sırt agrım kaldı
halbuki daha hiç agrımamıstı
vicdansız kadın sorsan torununu düşünür
bencilin tekiymiş onu anladım
uydurma hastalıgıyla uğrastırdı ya
bir de giderken kızım ALllah razı olsun hakkını helal et demez mi
yavas yavas evime kurulmaya calısıyor hanım
buraya yazıyorum asla ama asla o kadınla aynı evde yasamam
öyle bir hayal kurmasın kimse:47::47:

Bunu bize degil ona söylemelisiniz...kusura bakmayin ama bukadar yüz siz veriyorsunuz...okadar yorum yapildi yapma etme hizmet etme ona diye ama siz aynen devam,tamam saygili bi insansiniz anladimda bide bebeginizi düsünüyorsunuz ama böyle daha cok strese giriyorsunuz ve daha fazla zarara sokuyorsunuz kendinizi...siz bisey diyemesiniude esinize kesin diycektiniz zaten suclu, yok kardesim ben seni zor tutuyom bu evde bide annenle ugrasamiycam getirirsen bidaha kapidan sende gitemezsin de... Bu ne yaaa... Kendinizi düsünün artik maalesefki yapmiyorsunuz...

Bunu bize degil ona söylemelisiniz...kusura bakmayin ama bukadar yüz siz veriyorsunuz...okadar yorum yapildi yapma etme hizmet etme ona diye ama siz aynen devam,tamam saygili bi insansiniz anladimda bide bebeginizi düsünüyorsunuz ama böyle daha cok strese giriyorsunuz ve daha fazla zarara sokuyorsunuz kendinizi...siz bisey diyemesiniude esinize kesin diycektiniz zaten suclu, yok kardesim ben seni zor tutuyom bu evde bide annenle ugrasamiycam getirirsen bidaha kapidan sende gitemezsin de... Bu ne yaaa... Kendinizi düsünün artik maalesefki yapmiyorsunuz...

cok haklsın evden kovmam lazım ama kayınvaldem ayılıp bayılır bin sene lafını eder
onu geçtim
ben kaç sefer üst kata cıktım umursamadım
yattım tv izledim yukarda
asagı karnım acıkınca indim
bir bakıyorum daha ben merdivenden inerken ne yicez ne yapcaksın diye söylenen bir insan
hamile olmasam sınırları zorlar o yemeği yapmam ama böyle bir sansım yok

ilk iki gün işten saat 8 e doğru geldim
yemegimi dısarda arkadaslarımla yedim
eve geldim
ne yemek yapcaksın diye soran bir insan
siz yapsaydınız neden beni beklediniz dedim
sonra gene ben yaptım
ikinci gün
baktım yapmıs yiyor
yani yüzsüz yüzsüz yüzsüz

kadının suratına bakmıyorum nerdeyse konusmuyorum
değişen hiçbirsey yok