- 14 Eylül 2016
- 108
- 126
- 18
- 36
- Konu Sahibi nihancinaroglu
-
Evet çok severek evlendik, bilmiyorum umarım huzurumuza kavuşabiliriz...Severek mi evlendiniz belki düzelir her şey cnm ortak paydada buluşur bebisinizi buyutirsunuz
Eşim sana tahammülüm yok artık dedi. Sanırım bu yolun geri dönüşü yok...
Bizdeki sıkıntı bunu söyleyip evi terk etmesi ve geldiğinde yine aynı şeyleri yapması... Umarım barışmanın bir yolunu buluruz.Biz de yaklaşık 5 aydır (yani hamileliğimin başından beri) sürekli ve şiddetli olarak kavga ediyoruz. Çoğu zaman söylüyorum ona bıktım senden tahammül edemiyorum artık diyorum. Ama kavga bitip de tekrar barışınca geçiyor bu duygum...
Bizdeki sıkıntı bunu söyleyip evi terk etmesi ve geldiğinde yine aynı şeyleri yapması... Umarım barışmanın bir yolunu buluruz.
Seviyor canım kızım diyor ama benim yüzüme bile bakmıyor...Cocuk olunca eşin degişir canim...hic karnini gelip sewmiyor mu surekli mi kavga ediyor sunuz ?
Aynen öyle, çocuk olmasa 1 saniye bile düşünmezdim. Seninki de kötüymüş Allah'tan kaynanam hakaret derecesine ulaşmadı birbirimizi sevmeyiz ama saygımız var şükür. Allah yardımcın olsun.Canım ben de aynı durumdayım 1 ay var doğuma 1 ay önce eşimin annesi bana etmediği hakareti bırakmadı eşim de annesinin her dediğinden etkileniyor benimle yalnız kalınca bana hak veriyor annesi devreye girince yine benden uzaklaşıyor sürekli bosanmayi düşünüyorum ama çocuğu babadan mahrum etmek var işin ucunda Allah yardimcimiz olsun çok zor..
Bilmiyorum çünkü neden böyle yaptığını hiçbir şekilde söylemiyor ne zaman sorsam sinirleniyor olmuyor işte diyor... Sürekli yaptığım şeyleri söylediğim sözleri ona olan davranışlarımı test ediyorum ve gerçekten çıkar bir yol bulamıyorum.Peki size neden tahammül edemiyormuş asıl sıkıntı nedir? Erkekler sevmiyorum senin bir hatan yok ama seni artık sevmiyorum demeyi beceremiyorlar sizin bir hatanız var mı yoksa sevgisi mi bitti? Eğer sevgisi bittiyse bitmiştir yapacak bir şey yok ama sorun varsa çözebilirsiniz belki.
Sevgisi bitmiş olabilir ya da azalmış olabilir. Kurtarmak istiyorsanız biraz zamana bırakın çünkü bir hatanız olmadığı için yapabileceğiniz bir şey de yok. Zamanla da düzelmiyorsa maalesef bitmiştir. Yolunuza bakarsınız o sizi istemiyorsa siz onu hiç istemeyin bu hale geldiyse durum.Bilmiyorum çünkü neden böyle yaptığını hiçbir şekilde söylemiyor ne zaman sorsam sinirleniyor olmuyor işte diyor... Sürekli yaptığım şeyleri söylediğim sözleri ona olan davranışlarımı test ediyorum ve gerçekten çıkar bir yol bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?