Canim ben onlara da dedim birlikte kutlayalim diye ama kimse onemsemedi ama dogum gunu geldi catti annesi hastalandi beni eve cagirdi temizlik yap diye kosarak gittim yaptim temizligimi surprizimi hazirladimve bizim ilk yilimiz daha once de hicbiri bir kez olsun esimin dogum gununu kutlamamislar ah bi anlatabilsem ama cok karisik herseyDoğum gününü başbaşa kutlamak için değildir.. kalabalık kutlanır..aile arkadaş hep birlikte kutlanır.. sevgililer günü, evlilik yıl dönümü özel olur..
Onun dışın da eşiniz, iki arada bir derede kalıyor.. dengeyi sağlayamıyor...
Canım bence çocuğun hayatını mahfetme. Ona böyle bi hayatı mı layık görüyorsun o adamın yanına da sakın dönme. Şimdi dövmrye kalkan ileride 9 aylıkken de döver huylu huyundna vazgeçmezArkadaslar merhaba.. aylar once de yazmistim esimle daha 4 aylik evliyken bosanma derecesine gelmistik..evliligime bir sans daha vermek icin gelip yalvarinca tekrar dondum ama 15 gün surmedi ailesi başladı aglayip sizlamaya .eşimin dogum gününde ona sürpriz yapmak istedim basbasa kutlamak icin evde pasta vs yaptim onu hosnut etmek icin aramiz duzelsn diye ama ablasiyla annesi basbasa kutlamak istedim diye bana yapmadiklari demedikleri kalmadi gecirdigim bu sure zarfinda en kucuk laf soyleyip saygisizlik etmedim ama esimle konusmalarini duydukca okudukca nefret ettm kizlar ben cocuk istemedim ilk baslarda korundum, esime seni sevmiyor seni sevse cocuk isterdi dediler ve kendisi korunuyor herkese de senin kisir oldugunu soyluyor demisler esim bana surekli kotu davrandi ben yanina yaklasip sakalasmaya calistikca uf bunaltma beni gibi seyler soyledi tek kaydettigim ilerleme yatakta sarilip yatmasini saglamamdi onun haricinde hic bir konuda mutlu degildim.. en sonunda 1 ay once hamile oldugumu ogrendim kizlar istemesemde Rabbim nasip etti dedim sevindim deli gibi cocuk isteyen adam tepki bile vermedi.gömlegimin ütüsü yamuk olmus diyerek 3 gun sonra eline bisey gecirip ustume yürüdü o kadar korktum ve bunaldim ki tekrar ailemin yanina geldim ve artik dönmeyecegim kizlar simdi hicbisey olmamis gibi yaziyor konusmak istiyor ama icimden gelmiyor ne yapmaliyim bana bir yol gosterin ne olur hayatima devam etmek ve mutlu bir insan yetistirmek istiyorm Allah kismet ederse yasamayan bilmez
Haklisin canim zor olacak ama bunu yapmam lazimCanım bence çocuğun hayatını mahfetme. Ona böyle bi hayatı mı layık görüyorsun o adamın yanına da sakın dönme. Şimdi dövmrye kalkan ileride 9 aylıkken de döver huylu huyundna vazgeçmez
Allah yardımcın olsun canım benim,Ramazan ramazan kendini üzme bebişe dikkat et.Haklisin canim zor olacak ama bunu yapmam lazim
Ya cok tesekkur ederim o kadar guzel analiz etmissiniz ki cok mutlu oldum yapacagim baska bisey kalmadi ona gore ve ailesine gore bunlar o kadar basitki..Eski konularınızı da okudum. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de aynı olmasa da benzer bir durumdayım.
Evlilikte bazı sınırlar aşıldıktan sonra işlerin değişmesi çok zorlaşıyor ne yazık ki. Çok yüz göz olmak deriz ya hani. Saygı sınırı çok önemli. Erkekler eşleri kendilerinden herhangi bir yönden üstün olduğunda kompleks yapıp, afedersiniz hayvani içgüdüleriyle erkeklik taslamaya ve sindirmeye çalışıyorlar. eğitim ve meslek yönünden sizden düşük seviyede olması zaten eşinizin en büyük kompleksi bana kalırsa. Ki bunun yanında karakter ve kişilik gelişiminde de sıkıntılar var gibi geldi bana. Yani tartışma esnasında üste yürümek çok korkunç. Ki ben de bunu çok yaşadım. Ayrıca mantıklı bir insan olsa, yapıp yapıp pişman olup mesaj atacağına, sorun çıkarmadan önce düşünüp nereye varabileceğini hesaplardı. Ki bu da sağlıklı düşünmediğini gösteriyor.
Bana kalırsa naçizane tavsiyem, bir süre kendinizi dinleyin. İletişim kurmayın. Artıları eksileri düşünün tartın. İlk kez olmamış sonuçta anlaşmazlık. Daha önce de yaşamış ve geri dönmüşsünüz ve sonuç yine aynı.
Kendi hayat planınızı kurun kafanızda. Ve bu sefer gerçekten birşeyleri değiştirmek için çaba göstermeyecekse ayrı olduğunuz süreçte, yani ne bileyim iş bulmak, öfke sorunuyla ilgili tedavi görmek gibi.... hiçbirşeyin değişmeyeceğini anlamış olursunuz. Bence sizi tekrar ikna edeceğini düşünüyor daha önce de aynısı olduğu için. Ama evden gidecek kadar neler yaşadığınızı düşünün ve karşı tarafın belki de hastalıklı duygularının gelgitlerinin esiri olmayın artık.
4 yil pesimde kostu kuzum. Ben istemedim nedense bi guvenemedim basindan ama bi tani dedi annem samimi geldi namazinda niyazinda genc yasinda hacca gitmis dedim Yani Allah korkusu vardir dedim adam evlenince bir rekat bile namaz kilmadi nisanliyken cok iyiydik ben aglasam kosarak gelirdi yanima hepsi gosteriymis malesef anlayamadmSeverek mi görücü usulü mü evlendiniz diye sormayacağım çünkü bu devirde her ikisinin de birbirinden farkı yok.
Evlenmeden önce mutlaka bi tanıma aşamasından geçirmişsinizdir niye evlendiniz böyle bir adamla?
Canim ben istemedm tedbirimi de aldim ama verdi Rabbim nasil olduysa kendisi surekli aktarlardan ilac aldi kullandi cocuk olsn diye defalarca da konustum daha biz anlasamiyoruz bu cocuk nasil mutlu olacak dedim ..ailesi cocuk herseyi duzeltir demis ve kısır diyo sana demisler onlarin bi iftirasi bu cocugun hayatini mahvetti Rabbime havale ettm ama o baba olamazDaha birbirinizi tanimadan cocuk yapmaniz hic iyi degil Olan o gunahsiz bebeye oluyor
4 yil pesimde kostu kuzum. Ben istemedim nedense bi guvenemedim basindan ama bi tani dedi annem samimi geldi namazinda niyazinda genc yasinda hacca gitmis dedim Yani Allah korkusu vardir dedim adam evlenince bir rekat bile namaz kilmadi nisanliyken cok iyiydik ben aglasam kosarak gelirdi yanima hepsi gosteriymis malesef anlayamadm
Ailem arkamda canim cok sukur donmemi de istemiyorlar ona ve ailesine gore cok normal dovse bile yuvam deyip sahip cikacakmisim babasi annesini kac defa kemerle dovmus falan bu kafada bi insan ve annesi cok numaraci bir kadin kalp krizi geciriyorum diye ambulans yerine bizimkini arar. Ailesi dedim sustumda iste esim hic sevemediki beni onlarin korkusundan olmuyormus sevgisiz.. tesekkurler yorum icin sagol canm4 yıl boyunca iyi rol yapmış helal olsun valla.
Bazı insanlar o kadar çakal ki doğruyu yanlışı ayırt etmek çok zor .
Sizin bi suçunuz yok.
İnsan ulaşamadığının delisidir derler ya bu erkekler kabile olarak evlendikten sonra bi kendilerini geri çekiyorlar nasılsa köprüyü geçtim mantığıyla.
Sabredin desek nereye kadar sabredeceksiniz adamda ilgi yok, şevkat yok, sarılmayı bile zorla yapıyor.
Bi mesleğiniz var mı?
Boşansanız aileniz destek olur mu?
Terketmeyle tehdit etseniz aklı başına gelebilecek bi tip mi eşiniz?
Yani gözü korkar mı ? Ki burdan görünen o konuda da vurdumduymazlığı sürdürür gibi.
Ama böyle de olmaz bir ömür böyle geçmez.
Bir de ailesi geçimsiz o da tuzu biberi .
Hangi birine katlanacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?