Hamileyim ve boşanmak istiyorum

Aileniz destekse bir dakika bile katlanmayın. Onlar er geç anlayacak hatalarını da iş işten geçmiş olur mu olmaz mı onu bilmem. Allah yardımcınız olsun.

bu aileler ne istiyor böyle ya. ne kadar çirkin davranışlar. neden evliliğe müdahale edip, çirkince davranarak dolduruşa getirmeye çalışıyorlar. bebeğiniz olacak evliliğe devam etmeye çalışın desem , çok yıpratıcı olacaktır sizin için. çocuk olunca katlanılır diye düşünmeyin , çocuğun da psikolojisi bozulacak. alın karşınıza konuşun. güzel dönemlerinizden konu açın. biz böyle değildik falan diye başlayıp, bak işte evladımız olacak herşeyi kötü günleri geride bırakmaya söz ver vb. bir konuşma yapabilirsiniz en azından bebeğiniz için son bir şans. geriye dönüp baktığınızda keşke dememek için...
Sevginiz bittiyse, saygı bittiyse o zaman yapılacak şey boşanmak. önce bir kendinizi sorgulayın ne yapmak istiyorm, hayatıma nasıl şekil vermem gerekiyor ve bebeğim için en doğrusu ne olacaktır şeklinde bir analiz yaparsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Allah , evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hakkınızda hayırlısı olsun.

Geri dönmeyi düşünürseniz , bebeğim için derseniz, psikoloğa gitmesini, evlilik terapistine gitmeyi, ailesinden uzağa taşınıp aradaki dengeyi düzgün kurmasını istediğinizi, ailesiyle çok yüz göz olmak istemediğinizi ve gerekli olan neyse onu düzeltmesini mutlaka şart koşun.

Bunlarda yamuk çizerse iyice anlarsınız oluru olmadığını.

Mutlu günler hepimizin olsun...

Kayınvalide ve görümcenin 'korunma' nuhabbetlerinden midem bulandı.
Ne çirkef insanlara düşmüşsünüz.
Hamilelik büyük hata olmuş ama elbet Allahın bir bildiği vardır.
Hakkınızda hayırlısı.
Ama kolay kolay güvenmeyin kocanıza.

Maalesef bende çok zor bir hamilelik geçirdim kızım şimdi 1,5 aylık ve bende boşanmayı düşünüyorum Allah’tan hayırlısını dilemekten başka çözüm Yok

Bence zorlamanın anlamı yok. Değişeceğinide sanmıyorum .Kendini ve o çocuğun piskolojisini düşün. Gerçekten çoğu kişinin başaramacağı birşey yapmışsın keşke bende senin gibi cesaretli olabilsem.

Mesele dogum gunu su bu degil. Esinizin olgun bir kisilige sahip olmamasi ve sizinle ailesi arasindaki iliskide denge kuramamasi( Burda cocuk var bir daha dene diyenler var. inan evlilik nasil baslarsa oyle gidiyor. Esiniz birkac gunlugune degisecek ve yeniden eskisi gibi olacak.zaten birkere denediniz gordunuz degisen birsey olmadigini. Cocuk olacak diyede vazgecmeyin. Boyle kisilerin dogacak cocuga cok faydasi olmayacak. Yine siz kendi kendinize buyuteceksiniz. Bari cocuk ve siz huzurlu,mutlu bir ortamda olun. Bende ayni sizin durumunuzdaydim. Cocuk icin devam ettim. Yillar yili gecti degisen birsey olmadigi gibi yipranan ben oldum. Birde cocugu buyuturken hic yardimi olmadigi gibi cocuguylada problemli( Lutfen kendiniz ve cocugunuz icin yol yakinken dogru karari verin. Yoksa daha cok ama cok uzulrsunuz. 25 yili askin tecrubeyle sabittir(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…