Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Turuncubikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
95
36
3
33
Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...

Çete mi bunlar ! Bu ne biçim iş hemen o insanlardan kaçın kurtulun gerekirse türkiye ye dönün ayrıca çocuğu yapıp istememek doğarsa göstermemek nedir konuya vakıf arkadaşlar umarım yardımcı olur kaçip kurtarin kendinizi sonra dava açın bebeğiniz için üzüldüm

Ben turkiyeye döndüm zaten bir avukata danıştım yapamazlar diyor ama bilemiyorum tam olarak rahatlamış değilim hala

Hamilesiniz kendinizi yıpratmayın bi kaç avukata daha danışın içiniz rahat etsin boşandıktan sonrada izinizi kaybettirin. Neden bu noktaya gelindi peki eşiniz olacak adam ve ailesi neden bu kadar cani
Bu caniligin nedenini inanın ben de anlamış değilim. Sıradan bir karı koca tartışması ailesinin de dahil olduğu şiddetin karıştığı bir kavgaya dönüştü boşanma kararı aldık ama sonrası hepsinden daha beter

Yok devenin bale pabucu kolaydi o işler sanki
Nereye alip goturuyor...amac korkutmak aldir diye
Avukat da yasal olarak böyle bir hakki olmadığını söyledi yasal olmayan yollarla yaparsa da hollanda vatandaşlığı riske girebilir diye tahmin ediyorum ama bu defa ya hollanda hükümeti çocuğa el koyarsa diye de düşünüyorum

Pek bilgim yok ama oyle alip kafasina gore yurtdisina goturemez diye biliyorum kadinin da imzasi gerekiyor kaldi ki soyadini bile vermeyecegi cocugu nereye alip goturuyor.
Pasaport için evet benim imzam olmadan pasaport cikarttiramiyor onu biliyorum ama hollandada da böyle mi bu işler onu hiç bilemkyorum

Cocuk anneye aittir. Siz dogurmak isterseniz eger diger insanlar gibi dusnuyorum izinizi kaybettirin kendi soyagaciniza ekletebilirsiniz soyadinizi yani. Birde tehtit edildiginizi ispatlayip dava acilabilir diye dusunuyorum. Cift vatandasliklari varsa bilemem hryerde bebk annede kalir. Sizn imzaniz olmadanda alamaz. Cok yazik simdiden kisisel hirs malzemesi olmys cocuk. Anlamadigim hm istemiyolr hm aliriz diyolar pskopatlar aldir dye demislerdr

Sizin Ülkeye girisinizi nasil engelleyebilecekmis merak ettim dogrusu .. korkmayin hic bisey yapamazlar .. Türkiyede kendinize yeni bir Hayat kurun ve Bebeginizi saglikli ortamda büyütün böyle tehditlerede asla boyun egmeyin .. hak var hukuk var Allah askina öyle sey mi olur mu .. Aileniz yaninizda mi ?

Yapamazlar bir sey ayrica 18 haftalik bebek de insan artik bir hucre degil. O cocugu aldirmak cinayet olur.
Hollandada yasal olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle cinayet olur zaten aldırma gibi bir düşüncem de yok sadece doğumdan sonra ben ve türkiye cumhuriyeti kanunları beni ve çocuğumu korur mu nereye kadar konur o konuda bilgisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…