- 17 Haziran 2019
- 95
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Ben turkiyeye döndüm zaten bir avukata danıştım yapamazlar diyor ama bilemiyorum tam olarak rahatlamış değilim halaÇete mi bunlar ! Bu ne biçim iş hemen o insanlardan kaçın kurtulun gerekirse türkiye ye dönün ayrıca çocuğu yapıp istememek doğarsa göstermemek nedir konuya vakıf arkadaşlar umarım yardımcı olur kaçip kurtarin kendinizi sonra dava açın bebeğiniz için üzüldüm
Bu caniligin nedenini inanın ben de anlamış değilim. Sıradan bir karı koca tartışması ailesinin de dahil olduğu şiddetin karıştığı bir kavgaya dönüştü boşanma kararı aldık ama sonrası hepsinden daha beterHamilesiniz kendinizi yıpratmayın bi kaç avukata daha danışın içiniz rahat etsin boşandıktan sonrada izinizi kaybettirin. Neden bu noktaya gelindi peki eşiniz olacak adam ve ailesi neden bu kadar cani
Sitede çok yeniyim o yüzden nasıl yapabilirim bilmiyorumCanim konunu site yoneticilerinden bdv ye taşımalarini istersen daha cok yorum ve yardım alırsın
Gecmis olsun
0 0001sadekahve IcimdekiSonsuzDeniz Bittercoffee MevsimlerGibisin Yabanelma @RIVAVIRA belki bilginiz vardır kızlar.
Taşınma konusunda bir fikrim yok ama böyle insanları Allah ıslah etsin çok sinir oldum insan mı böyleleri tartışılır da kuzucumLimonsuzzcay Kutsal Tiramisu Umutlu Anne Bekleyiste Gama Capella belki bilginiz vardır sizinde kızlar
Avukat da yasal olarak böyle bir hakki olmadığını söyledi yasal olmayan yollarla yaparsa da hollanda vatandaşlığı riske girebilir diye tahmin ediyorum ama bu defa ya hollanda hükümeti çocuğa el koyarsa diye de düşünüyorumYok devenin bale pabucu kolaydi o işler sanki
Nereye alip goturuyor...amac korkutmak aldir diye
Pasaport için evet benim imzam olmadan pasaport cikarttiramiyor onu biliyorum ama hollandada da böyle mi bu işler onu hiç bilemkyorumPek bilgim yok ama oyle alip kafasina gore yurtdisina goturemez diye biliyorum kadinin da imzasi gerekiyor kaldi ki soyadini bile vermeyecegi cocugu nereye alip goturuyor.
Öyle yalan yanlış şeyler anlatıyorlar ki insanlara boşanma ya da velayet davasında da bunu yapıp astarina uydurur diye de korkuyorumYok devenin bale pabucu kolaydi o işler sanki
Nereye alip goturuyor...amac korkutmak aldir diye
Sizin Ülkeye girisinizi nasil engelleyebilecekmis merak ettim dogrusu .. korkmayin hic bisey yapamazlar .. Türkiyede kendinize yeni bir Hayat kurun ve Bebeginizi saglikli ortamda büyütün böyle tehditlerede asla boyun egmeyin .. hak var hukuk var Allah askina öyle sey mi olur mu .. Aileniz yaninizda mi ?Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Kuzum çocuğu aldırması için söylüyorlar bence. Yurtdışında avukatlık yapan bir üyemiz vardı. Nickini hatırlarsam onu da etiketleyeyim.Limonsuzzcay Kutsal Tiramisu Umutlu Anne Bekleyiste Gama Capella belki bilginiz vardır sizinde kızlar
Hollandada yasal olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle cinayet olur zaten aldırma gibi bir düşüncem de yok sadece doğumdan sonra ben ve türkiye cumhuriyeti kanunları beni ve çocuğumu korur mu nereye kadar konur o konuda bilgisizimYapamazlar bir sey ayrica 18 haftalik bebek de insan artik bir hucre degil. O cocugu aldirmak cinayet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?