hamileyim ve bu defa bebeğimi kucağıma alırım inşallah..

filiz3581

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
90
1
36
İzmir
7 martta hamile olduğumu öğrendim,şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim..Çok mutluyum ama korkularımda var..2006 ve 2009 yılında 2 gebelik yaşadım ve ikisinde de kalp atışlarını duyamadık,kürtaj olmak zorunda kaldım..Faktör 5 ve faktör 2 mutasyonu yani kan pıhtılaşması çıktı,şuan kan sulandırıcı iğnemi oluyorum..4 gün sonra tekrar gideceğiz doktora kalp atışı için..İnşallah bu defa hayırlısıyla alırım bebişimi kucağıma,lütfen bana şans dileyin arkadaşlar..

7 martta hamile olduğumu öğrendim,şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim..Çok mutluyum ama korkularımda var..2006 ve 2009 yılında 2 gebelik yaşadım ve ikisinde de kalp atışlarını duyamadık,kürtaj olmak zorunda kaldım..Faktör 5 ve faktör 2 mutasyonu yani kan pıhtılaşması çıktı,şuan kan sulandırıcı iğnemi oluyorum..4 gün sonra tekrar gideceğiz doktora kalp atışı için..İnşallah bu defa hayırlısıyla alırım bebişimi kucağıma,lütfen bana şans dileyin arkadaşlar..

inşallah bu sefer heşey yolunda gider :16::16::16: Allah yardımcın olsun, bebişini kucağına almayı nasip etsin... bana da bu duyguyu yaşamayı, inşallah :16::16:

Allah sag saglım kucagına almayı nasıp eder ınsallah cnm.hayırlı olsun

inşallah canım sağlıkla doğsun allaha emanet olun birşey olucak sendromnu at düşünme dua et bol bol:49::49::49:

Allaha emanet olun tatlım bebeğinle... sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah evladını kucağına...

Allah bu müjdeli haberi sağlıkla tamamına erdirsin inş Siz ve bebeğiniz için...
Allah'a emanet her işimiz öncelikle zaten.

RABBIM kucagınada almayı nasip eder ınsallah sakın stres yapma olurmu bende sen gibiyim 3 düşüğün ardından iğnelerle yola cıktıgım ve hala ruya gibi gelen bı hamılelık içindeyım :) ama hep inandım bebegıme guvendım bu sefer olcak dedim en azından iğnelerle destek oldum ona. daha önce o kalp atısını hıc duymamıstım gümbür gümbür atan kalbı benı o sedyede yatarken ucurdu havaya ve devamı gelınce ultrasonda hareketlerını görunce anladımkı bebegım benımle kalmaya kararlı bu kez :) stres yapmadım ya buda giderse dusuncesını hıc yasamadım ona kötü hiç birşey hıssettırmemek için hep olumlu dusundum iyiki öle yapmısım bunları anlatıyorum cunku sende ona guven diye :) insallah sorunsuz gecer hamılelıgın sağlıcakla kal...

Allah bu müjdeli haberi sağlıkla tamamına erdirsin inş Siz ve bebeğiniz için...
Allah'a emanet her işimiz öncelikle zaten.

çok sağolun inşallah sürpriz yapıp gelen bebişimi sağlıkla alırım kollarıma..tüm bebek bekleyenlerde sağ salim kavuşsun yavrularına..

canım benım sağ salim hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah begenını allahın ıznıyle :)) darısı basıma ınsallah

RABBIM kucagınada almayı nasip eder ınsallah sakın stres yapma olurmu bende sen gibiyim 3 düşüğün ardından iğnelerle yola cıktıgım ve hala ruya gibi gelen bı hamılelık içindeyım :) ama hep inandım bebegıme guvendım bu sefer olcak dedim en azından iğnelerle destek oldum ona. daha önce o kalp atısını hıc duymamıstım gümbür gümbür atan kalbı benı o sedyede yatarken ucurdu havaya ve devamı gelınce ultrasonda hareketlerını görunce anladımkı bebegım benımle kalmaya kararlı bu kez :) stres yapmadım ya buda giderse dusuncesını hıc yasamadım ona kötü hiç birşey hıssettırmemek için hep olumlu dusundum iyiki öle yapmısım bunları anlatıyorum cunku sende ona guven diye :) insallah sorunsuz gecer hamılelıgın sağlıcakla kal...

canım inşallah zamanı gelince sağlıkla alırsın bebişini kucağına..o gümbür gümbür atan minik kalbi duymak en büyük arzum,bu sefer içim rahat bebeğim bu defa benimle kalacak inanıyorum ama korkularımda bırakmıyor beynimi..dediklerini dikkate alacağım ve olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalışacağım ve inşallah salı günü güzel haberi sizlere vereceğim :o)

canım benım sağ salim hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah begenını allahın ıznıyle :)) darısı basıma ınsallah

teşekkürler canım güzel dileklerin için..bende şuan senin için minik,sağlıklı,hayırlı bir bebiş diliyorum umarım en kısa zamanda girer hayatına ;o)

teşekkürler canım güzel dileklerin için..bende şuan senin için minik,sağlıklı,hayırlı bir bebiş diliyorum umarım en kısa zamanda girer hayatına ;o)

ay canım ya nasıl mutlu oldum ,Allah razı olsun ınsallah hadı bakalım:)):16::16:

tebrik ederim,INSALLAH bu sefer SAGLICAKLA KUCAGINA ALIRSIN BEBEGINI:nazar::38:
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

tebrik ederim
hayirli olsun canim
icini ferah tut ve bu mutlulugu doya doya yasa
kendine yersiz stres yapma
insallah saglikla kucagina alirsin

güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah canım
hayırlısıyla güzel bir hamilelik ve doğumun olur canım
:49::49:

Back
X