Onlarinda durumu yokmus neden istemisiz. Ellerinde suan 1 bilezigimizin parasi varmis ikincisi yokmus zaten 2 bilezik istemedikki biz hatta birini bile istemedik. O kendi dedi. Istedigimiz icin aradaki iliskiyi zedelemisiz.cok uzgunum..Allah yardımcınız olsun. Keşke ilk ablana gitseydin belki böyle kavga çıkmazdı annende hangi akla hizmet kavga çıkarmış anlamadım.
Biz baska sehirdeydik esim orda calisiyordu durumu bir turlu duzeltemeyince annemler gelin ev verelim girsin ise dedik. Gelince hemen is bulamadi iste yeni 1 hafta oldu gireliKayinvalidenizle oturuyorken esiniz calisiyor muydu yoksa issiz miydi?
Bebek isteyerek mi oldu kaza mi?
Soruyorum cunku yogun maddi sikintilar icindeyken mi bebege karar verdiniz onu merak ettim.
Insallah bi cozum bulursunuz.
Ablanizla birebir konustunuz mu?
Annen cagirmis ev vermis ama, kendi kizina (ustelik hamilesin) oldukca garip davraniyor.Biz baska sehirdeydik esim orda calisiyordu durumu bir turlu duzeltemeyince annemler gelin ev verelim girsin ise dedik. Gelince hemen is bulamadi iste yeni 1 hafta oldu gireli
Elimizde iki tane bilezik kaldi ya iste onlari bozdurcakmisim neden istemisim.. oyle degisiklerki konusulacak gibi degil keske gorseniz nasil insanlar oldugunu..Annen cagirmis ev vermis ama, kendi kizina (ustelik hamilesin) oldukca garip davraniyor.
Ayrica da ablan da borc almayi biliyorsa geri odemeyi de bilsin. Ustelik bebek olacak,dogalgaz odemeniz var vs sikintidasiniz yani.
Ablanla guzelce konus bence
Esim bana dedi vermeyelim diye.. cunku abimlede kavga ettiler alacak yuzunden onuda 1 sene beklettiler. Ben hadi yuz yuze bakiyoruz ayip olur dedim. Cok pismanim keske vermeyip kotu olsaydikHamile kadına böyle davranılır mı ya
Keşke baştan bileziği vermeseydiniz. Ablanıza iyilik yaptığınız için sizi düşürdükleri duruma bakın.
Maddi durumunuzu kafanıza çok takmayın bu hamile halinizle. Para bir şekilde kazanılıyor durumlar düzeliyor. Hiç olmadı son çare olarak elinizde kalan bilezikleri bozdurursunuz. Eşinizle omuz omuza verip üstesinden geleceksiniz bir şekilde. İkinizde güçlü durmak zorundasınız bu süreçte. Yakında gelecek bir bebeğin de sorumluluğunu alacaksınız. Bu yüzden paranızı kimsede bırakmayın ama eğer canınızı sıkıp sizi üzeceklerse bebeğiniz doğana kadar konuyu erteleyebilirsiniz. Yemeğinizi yiyin kendinize iyi bakın. Ne güzel eşiniz de işini bulmuş yavaş yavaş düzelecek her şey.
Annenizin yaptığına ne denir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?