Hamileyim ve canim cok yaniyor...

Durumunuzu bilmiyorlar mı sanki?
Tamam ablanızın durumu iyi olmayabilir ama istediğiniz de verdiğiniz borç yani ki ablanız demiş verelim diye.
Yani insanda önce merhamet ,vicdan olacak.
Hamile evladı aç yatarken,borç batağında karar kara düşünürken evlat ayrımı mı yapılırmış. Ne yiyorsa 1 tabakta size bırakması gerekirken,aç mısın tok musun diye sormaz mı bir anne?
İnşallah bebeginiz kısmetiyle gelir,eşinizin imkanlari duzelir de kimseye minnet etmeden yaşarsınız

Kendi paranizla rezil olmussunuz.
Ara ablanı iste bileziklerini. Öyle şey mi olur yahu ? Getir bileziklerimin parasını de.
Baban yok mu ?

Kendi paranizla rezil olmussunuz.
Ara ablanı iste bileziklerini. Öyle şey mi olur yahu ? Getir bileziklerimin parasını de.
Baban yok mu ?
Birini vericeklermis bu aksam.. ama iste biz kotu olduktan sonra icime sinmiyor hicbisey.. babam var babamda onlari koruyor

Ablam iki gune bazen.. bazen ust uste hergun yukari katta annemde hep.. beraber yaparlar yerler icerler en son beni cagirirlar.. Allah buyuk. Rabbim kimsenin hakkini kimseye koymasin insallah. Allah razi olsun dua edin bize..

Belliki iyi bir eşiniz var ve yanınızda, sağlıklısınız. Gerisini takmamaya çalışın. İnternetten yapılan işler var biraz araştırın sizin de aktkınız olur. El ele verip ailelerden uzaklaşırsanız daha sağlıklı olur.

Belediyeye başvur belki yardımcı olurlar. Birde eve is veriyorlar ondan yapsan , yorulmassin fazla.Allah yardımcın olsun. En çok paraya ihtiyacınızın olduğu zaman.

Ablam iki gune bazen.. bazen ust uste hergun yukari katta annemde hep.. beraber yaparlar yerler icerler en son beni cagirirlar.. Allah buyuk. Rabbim kimsenin hakkini kimseye koymasin insallah. Allah razi olsun dua edin bize..
Sağolun sizdende razı olsun.
Eşinizle yaslanıp sırt sırta verirseniz kimseye eyvallahınız olmaz. Allah yardımcınız olsun.

Bu bileziğin parasını aldığında diğerini de arayı açmadan verirseniz iyi olur paramla rezil oldum zaten hamile halimle beni harap ettiniz Allaha havale ediyorum sizi de annene de ablana da. Kapat kapını muhattap olma şunlarla. Ne biçim anne baba ya keşke kv evinde kalsaydınız en azından kv der geçerdiniz ama öz annenin böyle yapması daha acı.

Sizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?

İnşallah her şey düzelir demekten başka bir şey gelmiyor şuan elimden hayat çok zordur işte bazen

En guzeli her zmn iki tarftan da hr zamn uzak durmak. Ilk firsatta kacin bnce.

Çok üzüldüm yaa.. Allah yardımcınız olsun..
Neden mesleklerinizi elinize alıp evlenmediniz? Evlendiniz, neden bir eviniz bile yokken gebe kaldınız? Hayat cidden çok zor.. Kimsen yok gibi yaşayıp, plan yapmak lazım.. Belediye, kaymakamlık ne varsa başvurun.. Bebeğinizi ihmal etmeyin, stres altında bırakmayın..
Keşke yapabileceğimiz birşeyler olsa

Konu sahibi kira vermiyor ama o eve doğalgaz, kalorifer döşetmiş. Kira gibi bir şey yani. Oradan çıkarken kaloriferi, doğalgaz borularını söküp götürecek değil ya. Çok uyanıkmış ailen. Ailenin böyle olduğunu bilmiyor muydun daha önceden? Neden bile bile gelip içlerine girdin ki? Tek göz bir yere hem daha az kira verirdin, hem de annenin apartmanında kalbin kırıla kırıla aç kalacağına kendi evinde aç otururdun. Kimseye boynun bükük olmazdı, yüzgöz olmazdın hiç olmazsa. Çok üzüldüm gerçekten.

ablan demiş birini veririz diye siz niye annenizi ulak tuttunuz ki?
arayıp ablanıza eşimle konuştum olur dedi deseydiniz keşke.

Sizin anneniz kötü de siz de çok iyi bir anne misiniz? Daha hamileyken sağlıklı beslenemiyorum diyorsunuz, yazık değil mi karnınızdakine?
Hemen yargılayın pusuda beklemiş gibisiniz karşınızda hamile ve acı çeken bir bayan var üstelik konuyu çok net bir şekilde anlatmış yemek yicek paramız yok diyor siz gelmiş anneliğini sorguluyorsunuz tebrik ediyorum gerçekten
Kadınının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor!

Zaten gidişat kötüymüş neden bebek ?
Sizde ise girip çalışabilirdiniz birikim yapabilirdiniz.
Ne kv ne de anneniz size ev açmak zorunda değil ki?
Evlenip çocuk yapma ehliyetine sahip insanlar bi kira ödeyecek ev geçindirecek güce sahip olmalı.

Şimdi 4 bileziginiz varmış şu an altın çok pahalı gidin birini bozdurun buzdolabını doldurun biriyle de doğum yaparsınız hatta devlet hastanesinde ücretsiz doğum yaparsınız.
Bebeğin de kıyafetlerini en ucuzunda alırsınız çok uygun şeylerde var gezerseniz bulursunuz.
Ablanızdan o bilzeikleri istersiniz onlarda zor günler için köşede durur.
Yanı bence karniniz açken altın olsa ne elinizde olmasa ne ?
Ayrıca ihtiyacınız varken gidip borç vermeniz çok abes bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…