Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

Biraz erken diyorsanız içim rahatlar. Çünkü tek başına olduğum için neyi ne zaman yapacağım nasıl yapacağım bunların hepsi beni geriyor

Ya kendımde senı gordum bır an bende çok dişliyim ne olacak boyle seyler yasaşam bılmıyorum
memnun oldum.çemkirip çemkirip oturuom aşağı.işe yarıyor benimkinde.dün beni azarlamaya kalktı.başlamışım çemkirmeye sen beni döversin dedi sustu.daha da açmıyo konuyu.ay isterse açsın regl bahane.ceza indirimim bile var kanunda.

Esinizle konustunuz mu peki bu durumu? Onlar da insan sonucta belki bir sıkıntısı vardır, korkusu çekincesi...?

Ben bu konuyu konuşmak istiyorum dedim yok konuşmayalım dedi ben çözmek istiyorum kırıldığım noktayı bil istiyorum dedim bende kırıldım ama tekrar konuşmayalım diyor sariliyor tekrar aynı düşüncesizligi yapıyor

Benımde sevgılım var 2 sene oldu . Nasıl sakın , sen benı değil 7 sulalemızı yersın dıyo

Biraz erken diyorsanız içim rahatlar. Çünkü tek başına olduğum için neyi ne zaman yapacağım nasıl yapacağım bunların hepsi beni geriyor
sabırsızsın almak ıstıyorsun anlıyorum senı, ama cok erken almak ıcın evet :=)
mesela biz araba almadık daha
dogduktan sonra alıcaz.

Söylediğine gore bebek supriz olmuş.Sanırım henuz bir bebek istemiyordu oyuzden belkide boyle davraniyor normal yani. Belki doğunca düzelir kimbilir.

Hmm anladim tecrübeli annelerle konuşmam gerekiyor. Peki odasını ne yaptın ?

Canım bebek eşyaları yataktır vs bunlar kısa kullanılacak şeyler. Ondan ona emanet dolaşır bizim ailede hep. Çevrede varsa yatak sorabilirsin. Oda yapmana gerek yok ki. He bulamazsan alırsın bir karyola nevresim. Tamam. Pusete ihtiyacın olacak. Bebek kıyafetleri ilk etapta hediye çok gelir. Hastane çıkışı birkaç badi çorap eldiven pijama şapka alman lazım. Evde oturuyosan yavaştan bir şeyler ör hatta eşini bekleme her hafta ev alışverişinden tırtıkla al ihtiyaçlarını yavaştan. Evet erken ama sen bu adama toplu alışveriş yaptıramazsın o yüzden diyorum almaya başla diye.

Bazı insanlar cimridir yapacak bir şey yok. Ama aşerdiginizi almiyorsa vicdan sahibi biri olamaz.

Sen kadınsın. Kadınların hemen hemen hepsinde annelik içgüdüsü vardır. Ancak erkeklerde babalık iç güdüsü denilen bir şey yok. Yani onlarda doğuştan gelmiyor. Onlar baba olmaya alışıyorlar. Sizin bebeğiniz planlamadan gelmiş. Adam hazırlıksız yakalanmış. Eğer hamileliğin öncesinde böyle odunlukları olmadıysa biraz alttan al. Seni anlıyorum, hamilesin ve ilgi istiyorsun. Ama inan bana bütün hamile kadınlar öyle filmlerdeki gibi hamileyim deyince sırtına minder tıkıştıran, üçüncü gün canı hurma çekince Bağdat'tan hurma almaya giden kocalara sahip değiller:) Keşke olsalar ama değiller işte:) O yüzden ufak ufak adımlarla alıştırmaya çalış kocanı. Ayrıca alışveriş için gerçekten erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…