- 2 Ekim 2015
- 169
- 176
- 18
- 34
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
Ya kendımde senı gordum bır an bende çok dişliyim ne olacak boyle seyler yasaşam bılmıyorum
Esinizle konustunuz mu peki bu durumu? Onlar da insan sonucta belki bir sıkıntısı vardır, korkusu çekincesi...?
memnun oldum.çemkirip çemkirip oturuom aşağı.işe yarıyor benimkinde.dün beni azarlamaya kalktı.başlamışım çemkirmeye sen beni döversin dedi sustu.daha da açmıyo konuyu.ay isterse açsın regl bahane.ceza indirimim bile var kanunda.
sabırsızsın almak ıstıyorsun anlıyorum senı, ama cok erken almak ıcın evet :=)Biraz erken diyorsanız içim rahatlar. Çünkü tek başına olduğum için neyi ne zaman yapacağım nasıl yapacağım bunların hepsi beni geriyor
Bebeği nasıl dışarı çıkarmayı düşünüyorsun cnm ?sabırsızsın almak ıstıyorsun anlıyorum senı, ama cok erken almak ıcın evet :=)
mesela biz araba almadık daha
dogduktan sonra alıcaz.
evlenirsen sakın tavrından taviz verme.evliyim.her fırsatta ezmeye kalkıyo.böyle olmasam kezban gibi olurum.erkek işte hepsi aynı ...kun kahverengisiBenımde sevgılım var 2 sene oldu . Nasıl sakın , sen benı değil 7 sulalemızı yersın dıyo
aracımız var .Bebeği nasıl dışarı çıkarmayı düşünüyorsun cnm ?
Bebeği nasıl dışarı çıkarmayı düşünüyorsun cnm ?
evlenirsen sakın tavrından taviz verme.evliyim.her fırsatta ezmeye kalkıyo.böyle olmasam kezban gibi olurum.erkek işte hepsi aynı ...kun kahverengisi
Beebek cantaları falan varya ıcıne konuluyor .
onun ıcınde taşıma çantası aldım mesela.Beebek cantaları falan varya ıcıne konuluyor .
onun ıcınde taşıma çantası aldım mesela.
Hmm anladim tecrübeli annelerle konuşmam gerekiyor. Peki odasını ne yaptın ?
Sen kadınsın. Kadınların hemen hemen hepsinde annelik içgüdüsü vardır. Ancak erkeklerde babalık iç güdüsü denilen bir şey yok. Yani onlarda doğuştan gelmiyor. Onlar baba olmaya alışıyorlar. Sizin bebeğiniz planlamadan gelmiş. Adam hazırlıksız yakalanmış. Eğer hamileliğin öncesinde böyle odunlukları olmadıysa biraz alttan al. Seni anlıyorum, hamilesin ve ilgi istiyorsun. Ama inan bana bütün hamile kadınlar öyle filmlerdeki gibi hamileyim deyince sırtına minder tıkıştıran, üçüncü gün canı hurma çekince Bağdat'tan hurma almaya giden kocalara sahip değiller:) Keşke olsalar ama değiller işte:) O yüzden ufak ufak adımlarla alıştırmaya çalış kocanı. Ayrıca alışveriş için gerçekten erken.Çocuğu duyunca biz şok olduk . Çünkü tek Korunmasız iliskimizdi onda da oldu. Yumurtlama dönemi dışında bir günde. Takipte ediyordum. Normal bana karşı çok iyi çok titiz . Ama çocuk fikri baba olma fikri ona ağır geldi anladigim kadarıyla. Ben ondan 8 yaş küçük olmama rağmen Rabbim nasip etti deyip alıştım kabullendim o ise hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne yapacağımı sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?