Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

O taşıma çantaları bana çok kullanışlı gelmiyor. Bebek arabalarıvar travel ssistem hem ana kucağı hem bebek arabasıben onlardan kullandım ve çok memnundum. Bebek içindecçok rahat yatıyor vesiz de yorulmuyorsunuz. Esiniz için de ne kadar ssürelik evlisiniz bilmiyorum ama daha yeniyse baba olma fikrinden korkuyordu. Genelde bebekten sonra ister istemez ikinci plana katılıyorlar. Ama sırf endişelerindenddolayısize bböyle davranması kabul edilemez tabiki. Çok rahat bir yapısı var sanırım.

Alışveriş içinde simdiden araştırmaya başlayın hangi ürünler uygun ve kaliteli bebek kıyafetlerini nerden almak gerekli diye. DDoğuma 2 ay kala da gidip aalırsınız

Ondan neden istiyorsunuz. Kendiniz alın canınız ne istiyorsa. İşiniz maaşınız var. Banka kartını vermediniz inşallah eline.

Çalışiyor musun.

Ailelere haber ver acımasızlığı ifşa olsun. Mutlu rolü yapmayı birak. Rezil et o densizi. Adam olsun.

Ben de alisveris icin acele etmemistim dogum iznine ayrilinca rahat rahat gezer alirim demistim, ama 26 haftalikken mecburi yatak hapsine tikildim ve her seyini internetten almak zorunda kaldim, oda takımını bile ben netten sectim esim gidip aldi. O yuzden çok sona birakmayin derim, havalar da soguyor agirlasacaksiniz da, simdi rahatken baslayin ilk ihtiyaclara.
Esiniz icin ne desem bilemedim, berbat bir es, umarim berbat bir baba olmaz...

Evet çalışıyo rum maaşım da var çok şükür. Ben istiyorum ki tek ben hevesli olmayayim o da benim gibi heveslensin Istiyorum. Ama onu bekleyene kadar heralde doğuracagim.

ya şu malları nasıl adam etmek lazım ben çözemedim. kusura bakma arkadaşım eşinle ilgili böyle konuşuyorum ama gebelik geçirmeyen biri asla bir hamilenin halini anlayamaz. şuan iyi zamanların canım. bende 24. hafataya kadar gebeliğin farkında değildim. herkes sorunca çok rahat geçiyor diyordum bulantımda çok yoktu. ama 26. haftadan sonra gebelik bir vurdu beni. bacak, kalça ağrısımı dersin. 2 haftadır hele gece uykum yok, ne yana dönsem kaburgam ağrıyor. 30 haftalığız ve daha 2 ay var doğuma. şimdi bile eziyet gibi ayakta kalmak. araba bir hamilelikte çok mühim. helede çalışıyorsan otobüs ihtiyacın çok varsa. ya da hastaneye gitmek vs. niye bukadar anlayışsızlık yaparlar anlamam. beni eşim getirip götürüyor ve inan son zamanlarda o şekilde bile yoruluyorum. seni çok iyi anlıyorum. alış veriş evet belki sonrada yapılır ama gezmek ayakta kalmak gerçekten kolay olmuyor ileride. yavaş yavaş alınabilir. ama çokta sorun değil: hiç olmadı internetten sipariş verirsin. aşerme kısmınada diyecek sözüm yok. ö....z lük etmiş. ama seni gaza getirmek istemiyorum. bir süre anneni çağır kafan rahat olsun. morelin yerine gelsin. annem keşke benimde yanımda olsa. eşimle sorunum bazen benimde oluyor ve gidecek hiç bi yer yok şu ilde. 5 saat lik yol nere aynı il nere. canın sıkılsa gidersin o gelir. ahhhh zor zor ne diyeyim

kiyafet almamayi kafaniza takmayin,bende son ana kadar dogru duzgun hicbisey almadim,saglikla kucagima almadan cok hazirlik yapmak istemedim hatta aldigimiz yatagi bile dogumdan bi hafta once kurdurdum.
dogum olduktan sonrada ihtiyaclarin hepsini bigunde aldim,yeter ki paraniz kenarinizda olsun uzulmeyin bu yuzden.

ilgisizlik konusunda...evet ne yazik ki kimi erkekler boyle hoyratca davranabiliyor eslerine,empatiden uzak boyle kalas gibi..
aslinda sizden ilgi bekledigi icin sizin istediginiz ilgiyi vermek istemiyor olabilir..hamileyse hamile ama hala benim karim kafasindadir buyuk ihtimal.
cinsel hayatinizda eskisi gibi degilse onun gerginligini de yasiyor olabilir.
yipratmayin simdiden kendinizi,hamileligin tadini cikarin..gullac olmasin da ev yapimi puding olsun bosverin

Anlattıklarınız kadarıyla bebek süpriz olmuş ve eşiniz baba olmaya hazır değilmiş henüz.Siz bebeğinizi taşıdığınız için annelik içgüdünüz çoktan aktif oldu ancak eşiniz hala baba olacağını idrak edememiş sanırım. Doğumdan sonra bebeğini kucağına aldığında değişir inşallah. Ancak aşerdiğiniz yiyeceği almaması size karşı bu kadar duyarsız olması çok ilginç geldi bana...

Eğer normalde ilgiliyse çok da takmayin, herkesin hamileliği televizyonlardaki gibi gecmiyor.... Benim Esim de öyle aman aman ustume dusmedi, normal zamanlarda daha iyiydi yanı, hatta bir kere sizin gibi bir şey istedim, hamileligimin son zamanlarında, o da senin aserme dönemin bitti demişti ... Doğumdan sonra arada başına kakiyorum ama yapacak bisey yok.....

Bencil bir odunmus diyecek bir sey yok. Sorumsuz magara adami.

Y a kizlar,.

NEDEN EVLENIYORSUNUZ? yapmayin su iskenceyi kendinize. Gelin yeni bir toplum kuralim. Herkes istedigi adamdan hamile kalsin ama evlilik yok, hayatta tum kadinlar birbirine tutunarak cocuklarini kariyerlerini kendi ekonomilerini kursunlar. Bu adam bozuntularindan kimseye hayir yok, genetik donorluk yapmaktan baska. Bunu disi aslanlara anlamis siz anlamiyorsunuz. olmuyor iste, evlilik cok pis bir kumar iste.

9 91denizeynep istediği kadar bebek süpriz olsun bir adama vicdan merhamet gerek
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki şimdi iyi anlamda eşim şöyle böyle diip canını daha da çok yakmak istemiyorum ama ona rağmen ufacık bir şeyde insan hıçkıra hıçkıra ağlıyor..
o adam o çocuğu yapmayı biliyorsa ki istediğin kadar korun Allah ın hikmetinden sual olunmaz her türlü sorumluluğu alacak tek başına mı yaptın o çocuğu ağrıyı sızıyı sen çekeceksin vicdansız merhametsiz

böyle adamlara söyleyecek o akdar çok şey var ki kötü anlamda ama sana dua ediyorum rabim yardımcın olsun Allah ım o adamın kalbine vicdan merhamet versin

şimdi sen ilgi istiyorsun ama adam da abarttığını düşünüyor zira onlara göre hamileler naz yapar

benim eşim de bebeğe bir şey aldırmadı 7,5 aylık olana kadar tek çöp

hatta gezip arkadaşlara hediye alırdım benimkine alamadığım için

mesela biraz daha açık olun

güllaç istiyorum git al deyin

var mıdır satılır mı diye ima etmeyin

yer fıstığı sevmem; normalde yemem hamile iken istemiştim de eşim benimle dalga geçti başka bir şey alayım diye

9 91denizeynep cnm ya kiyamam sana. Bnm esiminde arada okuzlugu tutuyo. Cnm sunu cekti diyorum almiyor ama bahanesi dr yasakladi, sagliksiz vs ise. Canin bisey cekiyosa cik dolan bul al calisiyosun daha agirlasmadan simdiden yap katiksiz kocani ne bekliyorsun :) kiyafet konusunda ben 23 haftaligim hic bisey almadim. Oda vs yede baslamadim. Onlari kafana takma. Ayrica calisiyorsan maddi olarak esinden bagimsiz degil misin? Cik sen al. Bizimki cocuk tekmeleyince elini koymaya useniyo ama video gonderince teli seviyo degisikler bizim gibi olmalarini bekleme. Kiz yakinsan ben bile getiririm sana caninin cektiginiii. Dayanamam.. :) odun kocanda alisir insallah en yakin zamanda. Sikma canini.

Bir pinti ile daha karşı karşıyayız. Hadi kendine, karısına pinti olur da insan nasıl kendi evladına pinti olabilir? Alsın kefenine soksun paralarını.

Hiç kıyamam çok üzüldüm,aşerme gibi bir şey bu nasıl duyarsız kalabilir ki
Allah eşinizin yüreğine şefkat ve merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…