- Konu Sahibi 91denizeynep
-
Çalışiyor musun.Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
ya şu malları nasıl adam etmek lazım ben çözemedim. kusura bakma arkadaşım eşinle ilgili böyle konuşuyorum ama gebelik geçirmeyen biri asla bir hamilenin halini anlayamaz. şuan iyi zamanların canım. bende 24. hafataya kadar gebeliğin farkında değildim. herkes sorunca çok rahat geçiyor diyordum bulantımda çok yoktu. ama 26. haftadan sonra gebelik bir vurdu beni. bacak, kalça ağrısımı dersin. 2 haftadır hele gece uykum yok, ne yana dönsem kaburgam ağrıyor. 30 haftalığız ve daha 2 ay var doğuma. şimdi bile eziyet gibi ayakta kalmak. araba bir hamilelikte çok mühim. helede çalışıyorsan otobüs ihtiyacın çok varsa. ya da hastaneye gitmek vs. niye bukadar anlayışsızlık yaparlar anlamam. beni eşim getirip götürüyor ve inan son zamanlarda o şekilde bile yoruluyorum. seni çok iyi anlıyorum. alış veriş evet belki sonrada yapılır ama gezmek ayakta kalmak gerçekten kolay olmuyor ileride. yavaş yavaş alınabilir. ama çokta sorun değil: hiç olmadı internetten sipariş verirsin. aşerme kısmınada diyecek sözüm yok. ö....z lük etmiş. ama seni gaza getirmek istemiyorum. bir süre anneni çağır kafan rahat olsun. morelin yerine gelsin. annem keşke benimde yanımda olsa. eşimle sorunum bazen benimde oluyor ve gidecek hiç bi yer yok şu ilde. 5 saat lik yol nere aynı il nere. canın sıkılsa gidersin o gelir. ahhhh zor zor ne diyeyimNereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Eğer normalde ilgiliyse çok da takmayin, herkesin hamileliği televizyonlardaki gibi gecmiyor.... Benim Esim de öyle aman aman ustume dusmedi, normal zamanlarda daha iyiydi yanı, hatta bir kere sizin gibi bir şey istedim, hamileligimin son zamanlarında, o da senin aserme dönemin bitti demişti ... Doğumdan sonra arada başına kakiyorum ama yapacak bisey yok.....Çocuğu duyunca biz şok olduk . Çünkü tek Korunmasız iliskimizdi onda da oldu. Yumurtlama dönemi dışında bir günde. Takipte ediyordum. Normal bana karşı çok iyi çok titiz . Ama çocuk fikri baba olma fikri ona ağır geldi anladigim kadarıyla. Ben ondan 8 yaş küçük olmama rağmen Rabbim nasip etti deyip alıştım kabullendim o ise hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne yapacağımı sasirdim
Bencil bir odunmus diyecek bir sey yok. Sorumsuz magara adami.Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?