Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

Bende 8. ayda falan almıştım. İhtiyaç olacakları almaya dikkat etmeme rağmen giydiremediğim kıyafetler oldu. Ay ay ihtiyacına göre almak en güzeli.
Zaten bebek mağazalarında herşey bir arada mevcut. Ben emzikten mobilyaya tek mağazadan almıştım. forumdada çok güzel konular var ihtiyaçlarla ilgili liste yap kendine çıkıp bir günde alırsın.

Alisveris konusunu fazla takmayin bence.Para pul derdiniz yoksa hersey hallolur.Son gun bile alinir.Rahat olun.Ben oyle yaptim esim acele ettiriyordu , ben hamile olduguma inanamadigim icin yanasmiyordum hic. son zamana kaldi ama herseyin en iyisini aldim cok sukur.Dedigim gibi paradan haber ver denir ya o hesap skmayin kendinizi.Dogumunuz kisa gelecek heralde araba da cok acil degil.Zaten kis kayamette disari fazla cikmazsiniz heralde.Ciktiginiz zaman da taksi cagirirsiniz.Ancak gullac meselesine uzuldum.Ben hic asermedim aserenlere de acaip ozeniyorum.Istanbul damisiniz bilmem ama , oyle ise , Yerinizde olsam cagiririm bir taksi , uskudar da cok guzel bir rest. var.Giderim veririm siparisimi, afiyetle yerim gullacimi :) Bi de selfie cekerim walla.Esinizden cok fazla sey beklemeyin.Ne kadar az beklerseniz o kadar cok mutlu olursunuz.Sonra kendiliginden yapmaya baslar.

Bazi erkekler boyledir. Ozellikle umursamaz ve vurdumduymaz olanlar (kendi fikrim) ama elbet hepsinin bi zayif noktasi vardır. Belki simdi hamilesin ondan boyle davraniyor yani anlarsin ya hani sey olmadigindan basina vuruyodur belki. Sen naz yap biraz tatli dilli ol ozellikle laf carpmamaya dikkat et mesela hayatimm bugun biraz disari cikalim mi ozlemisim seninle gezmeyi misal.

Hangi restoran :) kanaat mi niyazibey mi? Benimde canim istiyo

Biraz hassassınız hamilelik dolayısıyla, eşinizin aynı hassasiyeti göstermemesi üzüyor sizi muhakkak,gayette haklısınız bu konuda.
Eşya konusunda şunu söyleyebilirim,genelde erken almak iyi değil derler eskiler belki bu sebepten erteliyor olabilir. Ama hiç üzülmeyin,artık herşeyin tek mağazada olduğu konseptlerde çocuk mağazalari var, birgün gidip hepsini alıp çıkarsınız imkanlar dahilinde. Ben ufak ufak alıyordum ama 7 aylıkken,gidip bahsettiğim tarzda bir mağazadan kalan eksiklerin tümünü alıp çıktım, yıkadım ütüledim,kullanıma hazır halde yerleştirdim. Sizde öyle yaparsınız,kendinizi ve bebeģinizi üzmeyin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

esya konusunda 1 gunde yıne halledebılırsınız
ben erken aldım sımdı bakıyorum yenı cok guzel seyler cıkmıs ıcım gıttı keske erken almasaydım dıye neysekı kızımın sansına annanesı hedıye almıs yenı cıkanlardan :)
yanı daha cook zamanınız var alırsınız hedıyede gelır onu kafaya takmayın

esınızın hassas davranmaması kotu ... bu kadar rahat olması , bellıkı sızden daha cok hamıle ve streslı kendısı :) ınsallah hersey yoluna gırer ıstedıgınız gıbı olur ınsallah cok saglıklı sıhhatlı akıllı uslu bı bebısınız olur
uzmeyın kendınızı

Canım sen sakin ve mutlu ol.

Erkekler de tecrübesiz oluyor, benim eşim de aşermeler dışında anlattığın gibiydi, ilk bebeğimizi kaybedince aklı başına geldi. "Hamile ne demek bilmediklerinden, anlamadıklarından böyleler.

Bazı erkekler krısı hamileyken daha hamile, lohusayken daha lohusa oluyor. Psikolojileri kaldırmıyor sanırım. Surat yapmak, onu suçlu hissettirmek yerine güzelce konuş, hamileliği hafta hafta oku, bir daha bu zamanları yaşayamayacağız de:)

Alışverişe gelince.. Doğum yaparken bile eşim hastane çantasını saklamıştı hep bir şeyler olur korkusuna, üzülmeyelim diye..
30. Haftanın başı alışveriş için ideal diye düşünüyorum ben de ... Parasını kenara ayırıp biriktirmek daha mantıklı..

Bence çok hassassın hamile olduğundan ama bazı erkekler duyarsız işte eşini öyle kabul edicen üzmeyeceksin kendini

Şu erkeklere eşlerinin ne çektiğine dair yabancı ülkede suni sancı vermişlerdi. Kıvrım kıvrım kıvranmışlardı
Senikine de böyle birşey şart. İnsan herzaman mı aşerir. Yazıktır günahtır.
Konuş herzaman anlat, anlamaz belki ama anlat 2 canlı olduğunu gözüne sok

Off Allah yardımcın olsun. Iyi bilirim o günleri. Sen yine şükür et benim ki insan değildi beni bilerek yollara kustuğum halde ayakta duramadığım halde evden hastahaneye kadar yürütüp saçma sapan yollardan götürüyordu bana eziyet etmek için evlendi resmen. Beni bi yerlere götürüp burasıda tam şey yapmalık sen kesin buralara gelmişsindir. Üstelik tesettürlü bi insanım benden ne istedi anlamıyorum yazdıkca yazasım geliyo off ne zor günler geçirdim Allah a şükür kurtuldum.

kusura bakmada bildiğin odunmuş senin adam
Allah ona bolca merhamet sanada sabır nasip etsin..

Canım, şimdi kendimi senin yerine koydum ve böyle bir durumla karşılaşırsam naparım diye düşündüm. Daha önce de böyle birşey üzerine düşündüğüm olmuştu. Biraz daha sabreder, doğum izninden önce biraz rapor da alıp, memlekete ailemin yanına gidip doğumu orada yaparım diye düşündüm. Ben çalıştığım için kafama göre bir yerlere gidemem. Ama çalışmıyor olsaydım, 1- 2 hafta daha eşimin yaptıklarını gözlemler, ona göre memlekete dönerdim. Bence bir koca için, karısının mecbur olmadığı halde ailesinin yanına doğum yapmaya gitmesi oldukça onur kırıcı olsa gerek.

Kocanız baba olma fıkrıne alısana kadar sabredın.. Daha o duygu yerlesmemıs bunyeye.. Hazırlıksa hazmedememıstır.. Gececek bu gunlerde..Allah saglıkla kucagına almak nasıp eder inşallah..

bence hamilelikten dolayı biraz hassas olabilirsin
bende 17.haftadayım bende daha hiç bişey almadım,son 1 ayda falan almaya başlarım sanırım..
bende hamilelik boyunca çok hasta oldum,eşim ne kadar yardım edebilirki yine kendim yapmaya çalışıyordum.birde kızma bana lütfen ama kocalarımız gercekten akşam yorgun gelıyorlar ve sevinçlerinden çok yorgun hallerını gorduğumuz ıcın bız ılgılenmıyor,sevınmıyor falan gbı dusunuyoruz.bence kendını uzme,hamılelık normal bı surec,eşin almıyormu git kendin bul al mesela güllacınıcidden bazı şeyleri kendin halletmek insana daha çok mutluluk veriyorhem son aya kadar herseyi kendinde yapabiliyorsun,eğer çok trip falan attınsa ondan da ters davranmış olabilir..
üzmeyin birbirinizi,bebişinizin yuvanızın keyfini çıkartın

benim de ilk bebeğim karnımda öldü çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın.

Eşiniz de odunun baya kalın olanlarındanmışş yani!! Adama bak yaa! Allah lütfetmiş bunu size!! Gözünün içine bakacağı yerde yaptıklarına bak! Valla oturup konuşun bu işler böyle olmaz! Bi büyüğünüze falan söyleyin sizin söylediğinizi belli etmeden nasihat falan versin.. Babası falan olabilir mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…