- Konu Sahibi 91denizeynep
-
Hangi restoran :) kanaat mi niyazibey mi? Benimde canim istiyoAlisveris konusunu fazla takmayin bence.Para pul derdiniz yoksa hersey hallolur.Son gun bile alinir.Rahat olun.Ben oyle yaptim esim acele ettiriyordu , ben hamile olduguma inanamadigim icin yanasmiyordum hic. son zamana kaldi ama herseyin en iyisini aldim cok sukur.Dedigim gibi paradan haber ver denir ya o hesap skmayin kendinizi.Dogumunuz kisa gelecek heralde araba da cok acil degil.Zaten kis kayamette disari fazla cikmazsiniz heralde.Ciktiginiz zaman da taksi cagirirsiniz.Ancak gullac meselesine uzuldum.Ben hic asermedim aserenlere de acaip ozeniyorum.Istanbul damisiniz bilmem ama , oyle ise , Yerinizde olsam cagiririm bir taksi , uskudar da cok guzel bir rest. var.Giderim veririm siparisimi, afiyetle yerim gullacimi :) Bi de selfie cekerim walla.Esinizden cok fazla sey beklemeyin.Ne kadar az beklerseniz o kadar cok mutlu olursunuz.Sonra kendiliginden yapmaya baslar.
Hangi restoran :) kanaat mi niyazibey mi? Benimde canim istiyo
Off Allah yardımcın olsun. Iyi bilirim o günleri. Sen yine şükür et benim ki insan değildi beni bilerek yollara kustuğum halde ayakta duramadığım halde evden hastahaneye kadar yürütüp saçma sapan yollardan götürüyordu bana eziyet etmek için evlendi resmen. Beni bi yerlere götürüp burasıda tam şey yapmalık sen kesin buralara gelmişsindir. Üstelik tesettürlü bi insanım benden ne istedi anlamıyorum yazdıkca yazasım geliyo off ne zor günler geçirdim Allah a şükür kurtuldum.Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Canım, şimdi kendimi senin yerine koydum ve böyle bir durumla karşılaşırsam naparım diye düşündüm. Daha önce de böyle birşey üzerine düşündüğüm olmuştu. Biraz daha sabreder, doğum izninden önce biraz rapor da alıp, memlekete ailemin yanına gidip doğumu orada yaparım diye düşündüm. Ben çalıştığım için kafama göre bir yerlere gidemem. Ama çalışmıyor olsaydım, 1- 2 hafta daha eşimin yaptıklarını gözlemler, ona göre memlekete dönerdim. Bence bir koca için, karısının mecbur olmadığı halde ailesinin yanına doğum yapmaya gitmesi oldukça onur kırıcı olsa gerek.Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
bence hamilelikten dolayı biraz hassas olabilirsinNereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
benim de ilk bebeğim karnımda öldü çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın.Allah sabır versin canım hamileyken insan daha da hassaslaşıyor haliyle daha çok ilgi bekliyor ama bunu her erkek anlayamıyor maalesef. Üzme sen kendini bebeğinide strese sokma. Bebeğine alışveriş konusunda da acele etme derim. Bende bi önceki hamileliğimde bir an önce herşeyi alma telaşındaydım sonra çıkıp alamam diye ama almaz olaydım diyorum çünkü yavrumu kucağıma bile alamadım. Aldıklarımın hiçbirini kullanamadan cennete gitti. Şimdi aldıklarıma bakamıyorum bile.
Eşiniz de odunun baya kalın olanlarındanmışş yani!! Adama bak yaa! Allah lütfetmiş bunu size!! Gözünün içine bakacağı yerde yaptıklarına bak! Valla oturup konuşun bu işler böyle olmaz! Bi büyüğünüze falan söyleyin sizin söylediğinizi belli etmeden nasihat falan versin.. Babası falan olabilir mesela..Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?