- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
yorum yapmak suç mu ? bizde destek olmaya çalıştık, köstek değil. bence sen ortalığı karıştıracağına buyur yol senin.konuyu nerden nereye getirdiniz kadin sizden yardim istiyor siz konuyu arabaya goturdunuz en iyisi siz o arabaya binip gidin
Bu nasıl bir konuşma tarzıdır ya..hiç yakıştıramadım..
Nerden vuracagını şaşırmıssın..
canım konu dışına çıkmadık. kızcağızın parası var ve otobüslerde sürünüyor. eşinin diğer davranışalrını evet belki değiştiremeyiz. oda değişteremez gibi duruyor. ama bari kızcağız otobüslerde sürünmesin. o yorgunluığu gerçekten yaşayan bilir. bir araba onu okadar rahatlatacakki. bunun kışı varki geldi, doğumu acili şus busu. eve gelince yorgunluğu, bebek doğunca aşısı, hastanesi vs. imkan yoksa tamam dicem, ama madem var bari bu açıdan yani fiziksel olarak rahatlasın.canım ben neden kizayim konu dis ana çıktınız diye can sıkıntısı geldi ya
beni ilki perişan etti ama 2. 2 gün ağrıdı sadece.Kızlar bu arada tetanoz aşısının 2. dozunu oldum kolum çok ağrımaya basladı
kesinlikle gebelikte araba büyük ihtiyaç. ben sadece haftada 1 gün otobüse binmek zorunda kalıyorum. diğer günler eşim götürüp getiriyor sağ olsun. ama o tek gün bile gençler yer vermiyor. insaflı bayanlar yer veriyor. çünkü hamilelik geçirmeyenler anlamıyor. ya da otur evinde ne işin var binmeseydin gibi bencilce düşünüyor. dün teyze geçerken karnıma bi çarptı ödüm koptu bişi olcak diye. tıklım tıklım zaten. taksiye binmek ne mümkün 40 dk sürüyoe.
dikkat etmiyorlarki. herkes bencil olmuş çıkmış. bana gençler dururken 45 yaşında kadın yer verdi. neredeyse ağlayacaktım gerçektenbugun bende yasadım ya cantayla bı kadın gum dıye vurdu karnıma.resmen acı cektım ve ödüm koptu.bıde bunu yapan bı kadın yanı dusun
dikkat etmiyorlarki. herkes bencil olmuş çıkmış. bana gençler dururken 45 yaşında kadın yer verdi. neredeyse ağlayacaktım gerçekten
simdi esinin hakkini yeme seni sevdigi icin ve sagligini dusundugu icin almamistir inan ayni durumda ben olsaydim benimki de almazdi hatta eve seker almazdi abartmiyorum. ben linonatayi cok seviyorum ama midemden rahatsizim o yuzden bana iyi gelmeyecegini dusundugu icin almiyor.Benim de canım hamileyken fondü istemişti. Eşim de şekerim yüksek diye de almamıştı kızım on aylık hala fondü yemedim. Ah ahh.
valla çok zor canım. dedim ya ben sadece 1 gün biniyorum. diğer günler eşim getirip götürüyor. ama tek günde bile binmeden stres oluyorum. binmeden dua ediyorum ' Aallahım ne olur biri yer versin diye' bir kere yine bir bayan bi kızdı. kalkın dedi hamile var dedi. kalktılar utanıp :) Allah razı olsun :) bazen hakkın alınması gerekiyor. bunlara bu yakışır :) zor durumda kalırsan söyle canım boşver. gebeyim gebelere ayrılmış koltuklar neresi diye sor muavine. öküz değilse anlar zaten. ben öyle yapçam gerçi 1 ay sonra evdeyim :)yaslı teyzede yok yer versın.aydın unv yakınında calısıyorum o yuzden gelıp gıttıgım saatlerde he ogrencı dolu cogunluk olarak bıde orta yaslı adamlar.bır kısı yer vermedı sımdıye kadar 7. ayım bıtıyor haftaya dusun. 1 kez bıle yer vermedıklerı gıbı onumde yer acılıyor ben hareket edıp oraya oturana kadar sap dıye terbıyesızler onume atlayıp oturuyorlar hızlı hareket edemıyorum ya! hele bugun 2 defa oldu sınırlerım oyle bı oynadı kı oturu aglıcaktım herkesın ıcınde.bıde tangıt tangır zıplaya zıplaya gıdıyor yol su metrobuste dusurmezsem bu cocugu adınıda MAG GYWER koyucam
sende diyecektin cocuga otobuslerde ne yaziyo bakiyim hamilelere ve yaslilara yer verin buna engellilerde dahil cocuga diyeceksin ben calisiyorum sabahtan aksama kadar lutfen zipla oraya ben oturcam birsey dersede bankir bankir otobus icinde ona bagir rezil olsunyaslı teyzede yok yer versın.aydın unv yakınında calısıyorum o yuzden gelıp gıttıgım saatlerde he ogrencı dolu cogunluk olarak bıde orta yaslı adamlar.bır kısı yer vermedı sımdıye kadar 7. ayım bıtıyor haftaya dusun. 1 kez bıle yer vermedıklerı gıbı onumde yer acılıyor ben hareket edıp oraya oturana kadar sap dıye terbıyesızler onume atlayıp oturuyorlar hızlı hareket edemıyorum ya! hele bugun 2 defa oldu sınırlerım oyle bı oynadı kı oturu aglıcaktım herkesın ıcınde.bıde tangıt tangır zıplaya zıplaya gıdıyor yol su metrobuste dusurmezsem bu cocugu adınıda MAG GYWER koyucam
9 91denizeynep bunu oku lutfensende diyecektin cocuga otobuslerde ne yaziyo bakiyim hamilelere ve yaslilara yer verin buna engellilerde dahil cocuga diyeceksin ben calisiyorum sabahtan aksama kadar lutfen zipla oraya ben oturcam birsey dersede bankir bankir otobus icinde ona bagir rezil olsun
valla çok zor canım. dedim ya ben sadece 1 gün biniyorum. diğer günler eşim getirip götürüyor. ama tek günde bile binmeden stres oluyorum. binmeden dua ediyorum ' Aallahım ne olur biri yer versin diye' bir kere yine bir bayan bi kızdı. kalkın dedi hamile var dedi. kalktılar utanıp :) Allah razı olsun :) bazen hakkın alınması gerekiyor. bunlara bu yakışır :) zor durumda kalırsan söyle canım boşver. gebeyim gebelere ayrılmış koltuklar neresi diye sor muavine. öküz değilse anlar zaten. ben öyle yapçam gerçi 1 ay sonra evdeyim :)
9 91denizeynep bunu oku lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?