- 2 Ekim 2015
- 169
- 176
- 18
- 34
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
Inşallah canim insallahCanım üzülme sen.Erkekler bebeği görene kadar babalık neymiş bilmiyorlarmış.Yüzünü görünce değişecek.Sen kendini üzme biliyorsun bebişleride üzüyoruz böyle yaparak.Doğumunu bekle de sen babayı gör o zaman
Ay kıyamam ya eşinize çok kızdım nasıl baba olacakNereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Amin...şu mübarek gün Allâh'ım tüm annelerin anne adaylarının duasını kabul etsin inşallah. Bizlerede tekrar böyle bir acı yaşatmasın inşallah.benim de ilk bebeğim karnımda öldü çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın.
3yasında kızım var..hamıleyken şehir merkezine otobüsle gıdıp geldim..yol 30 dakikaydı..canım sen hamıle kalmadın herhalde.hamıle kadınlar toplu tasımaya bı kı kez bınebılır ama ben 28 haftalık hamıleyım ve her gun metrobuse bınmek zorundayım.sureklı karnıma carpıyorlar ve kımsede yer vermyıor ayakta gıtmek zorundasın tehlıkelı ayrıca en ufak frende sarsılıyorsun ve de tangır tungur gıdıyor o yol.Tutunamayıp dussem bebegımı kaybedebılırım.Araba alınmasada ıse bırakılıp alınmalı.Hamıle kalınca anlarsın.
ne ilacı ictiniz
şehir merkezine derken nerede yasıyorsunuz? calısıyormuydunuz?3yasında kızım var..hamıleyken şehir merkezine otobüsle gıdıp geldim..yol 30 dakikaydı..
Sizin demenize göre arabasız kımse hamıle kalmasın..
İşte sebep buymuş. Sonuçlari da aranizdaki bu anlasmazliklar. Çözümü de şuan zor gibi, zamana birakin cunku isteyerek olmamis cocuk...Çocuğu duyunca biz şok olduk . Çünkü tek Korunmasız iliskimizdi onda da oldu. Yumurtlama dönemi dışında bir günde. Takipte ediyordum. Normal bana karşı çok iyi çok titiz . Ama çocuk fikri baba olma fikri ona ağır geldi anladigim kadarıyla. Ben ondan 8 yaş küçük olmama rağmen Rabbim nasip etti deyip alıştım kabullendim o ise hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne yapacağımı sasirdim
Amin canım İnşaalahAmin...şu mübarek gün Allâh'ım tüm annelerin anne adaylarının duasını kabul etsin inşallah. Bizlerede tekrar böyle bir acı yaşatmasın inşallah.
canım sadece hamileyim diye kocandan aşırı bir hassasiyet ilgi bekleme malesef erkekler bunu anlayamıyor hem psikolojik hem de bedenen zorlu bir sürec yasıyoruz hamilelikte ama anlayan kimNereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Bu nasıl bir konuşma tarzıdır ya..hiç yakıştıramadım..şehir merkezine derken nerede yasıyorsunuz? calısıyormuydunuz?
ayrıca sen farkında degılsın herhalde cnm ya ANLAYAMADIN bızım kocalarımızın durumu fazla ıyı oldugu halde dedık sıkayetımız kocadan yana yanı hamıleyken otobuse bınılmezde demedık neden alındın bu kadar anlamadım yazık
kesinlikle gebelikte araba büyük ihtiyaç. ben sadece haftada 1 gün otobüse binmek zorunda kalıyorum. diğer günler eşim götürüp getiriyor sağ olsun. ama o tek gün bile gençler yer vermiyor. insaflı bayanlar yer veriyor. çünkü hamilelik geçirmeyenler anlamıyor. ya da otur evinde ne işin var binmeseydin gibi bencilce düşünüyor. dün teyze geçerken karnıma bi çarptı ödüm koptu bişi olcak diye. tıklım tıklım zaten. taksiye binmek ne mümkün 40 dk sürüyoe.canım sen hamıle kalmadın herhalde.hamıle kadınlar toplu tasımaya bı kı kez bınebılır ama ben 28 haftalık hamıleyım ve her gun metrobuse bınmek zorundayım.sureklı karnıma carpıyorlar ve kımsede yer vermyıor ayakta gıtmek zorundasın tehlıkelı ayrıca en ufak frende sarsılıyorsun ve de tangır tungur gıdıyor o yol.Tutunamayıp dussem bebegımı kaybedebılırım.Araba alınmasada ıse bırakılıp alınmalı.Hamıle kalınca anlarsın.
arkadaş bence öyle dememiş. durumu varken alınması gerek bence. bencede büyük ihtiyaç araba. siz çalışıyor musnuz ? her gün otobüse biniyorsanız eğer bunun bir zulüm olmadığını iddia etmeniz pek mümkün değil. birde oturulan yere göre değişiyor. mesela benim otobüsüm genç, zengin çocukları, elinde tel, kulaklık, bannane senden tarzı şımarık çocukalar. bunlardan beklentiye bile girmiyorsun. bayanlar yer veriyor. daha farklı kesimlerde evet çoğu kişi gebelere yer veriyor. nekadar otursanızda kalabılıkta sürekli sarsılmak bence normal değil.3yasında kızım var..hamıleyken şehir merkezine otobüsle gıdıp geldim..yol 30 dakikaydı..
Sizin demenize göre arabasız kımse hamıle kalmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?