Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

Bence biraz mesafe koy tertışmak her şeyi daha çok körükleyebiliyor bende benzer şeyleri yaşadığım için diyorum. Ne sıkıtntılar çektiğimizin farkında olup daha duyarlı davranmaları lazım. Kızını düşün uzak dur. Her şey patlamasın daha da. Bn çok geriliyorum sen sakin kalaniliyodan konuşabilirisn ama. Anlamıyolar ve sen o kadsr laf oonuşıp anlatamadığın için her şey daha bi çıkmaza giriyor bence. Kendini düşün onun yaptığı gibi.

Ay kıyamam ya eşinize çok kızdım nasıl baba olacak .

olacagindan haberi yoktu bile bile yapilmadi ama oldu iste istemiyor aldirmak istiyo cok kotu durumdayim

3yasında kızım var..hamıleyken şehir merkezine otobüsle gıdıp geldim..yol 30 dakikaydı..

Sizin demenize göre arabasız kımse hamıle kalmasın..

Kuzum sen sıkma canini.. ben de ilk defa yeni dogum yapmis biri olarak , 28.haftadan once hic bisey almadim.annem israrla alirdi ve anne erken daha alma derdim. Cevremde cok gordum bebegin cinsiyeti belli olur olmaz alisverislere baslayan.. dusuk yapip psikolojisi bozulan,aldiklarina pisman olan.. ben hep sabrettim, ugursuzluk getiriyor diye dusunurum erken alisverisin.
Sahsi dusuncem tabi. belki de zorlu bir yolculuktan gecerek hamile kaldigim icindi,nazar deger hevesim kursagimda kalir diye.

Sen hamilesin, canin ne cektiyse yemelisin. Esin sana gullac almadiysa keske yemek sepetindeki tatlicilardan vs siparis verseydin. Yada tatlicalarin musteri hizm.arayip siparis verseydin keske. Kendi isini kendin gor,kimseye muhtac olma. Esin cok ruhsuzmus. Ben bi tatli icin okdr trafige sokmustum esimi. Hatta canm cekmese de keske şu olsada yesek der,aldirirdim esime. Kiymet bilsin,ne zorlukla dogacagini gorsun diye..

Bazi erkekler eski kafali. Tek hamile kalan sen misin,eskiden evde dogum olurdu,tek basina dogum yapan bile var,dogum olup tarlaya calismaya giderdi kadinlar, hamileyken sirtlarinda yuk bile taşırdı sizinki hamilelik mi pehh! Diye dusunen geri kafali erkekler hala var. Esin de bunlardan galiba
Senin onu guzelce uyarman gerek. Hamilelik zor,midem bulaniyor,kusuyorum,midem yaniyor,nefes alamiyorum,uykularim kaciyor,uyuyamiyorum,rahat degilim canım acıyor,halsizim,agir kaldirmamaliyim,ben stres olursam cocugumuz duser bak bu gunlere kadar geldik yazik degil mi de! Insanlar hamile kalmak ,baba olmak icin ne mucadeleler veriyor,kiymetini bilmiyorsun de. Bana ve cocuga birsey olursa cok uzulursun seni hic affetmem_psikolojim bozulursa birdaha cocuk da yapmam de..
Alt tarafi hamilelik ne var ki diyor galiba, gitsin de bi dogum videolarini izlesin eşin!!! Kolay miymis bakalim
Benim eşim,sabah bulantilarima uyaninca bile cok uzulurdu. Bir cocuk kolay dogmuyor,ne emekle ne zahmetle dunyaya getiriyoruz. Belki de benim ikiz gebelik oldugu icindi. Allah isteyen ve kiymet bilen herkese nasip etsin..

Son düzenleme:
uyku ilaci ictim hamile oldugumu bilmiyordum sonradan hastanelik olunca ogrendim cok kotuydu ya

3yasında kızım var..hamıleyken şehir merkezine otobüsle gıdıp geldim..yol 30 dakikaydı..

şehir merkezine derken nerede yasıyorsunuz? calısıyormuydunuz?
ayrıca sen farkında degılsın herhalde cnm ya ANLAYAMADIN bızım kocalarımızın durumu fazla ıyı oldugu halde dedık sıkayetımız kocadan yana yanı hamıleyken otobuse bınılmezde demedık neden alındın bu kadar anlamadım yazık

İşte sebep buymuş. Sonuçlari da aranizdaki bu anlasmazliklar. Çözümü de şuan zor gibi, zamana birakin cunku isteyerek olmamis cocuk...

canım sadece hamileyim diye kocandan aşırı bir hassasiyet ilgi bekleme malesef erkekler bunu anlayamıyor hem psikolojik hem de bedenen zorlu bir sürec yasıyoruz hamilelikte ama anlayan kim

Bu nasıl bir konuşma tarzıdır ya..hiç yakıştıramadım..

Nerden vuracagını şaşırmıssın..

kesinlikle gebelikte araba büyük ihtiyaç. ben sadece haftada 1 gün otobüse binmek zorunda kalıyorum. diğer günler eşim götürüp getiriyor sağ olsun. ama o tek gün bile gençler yer vermiyor. insaflı bayanlar yer veriyor. çünkü hamilelik geçirmeyenler anlamıyor. ya da otur evinde ne işin var binmeseydin gibi bencilce düşünüyor. dün teyze geçerken karnıma bi çarptı ödüm koptu bişi olcak diye. tıklım tıklım zaten. taksiye binmek ne mümkün 40 dk sürüyoe.

arkadaş bence öyle dememiş. durumu varken alınması gerek bence. bencede büyük ihtiyaç araba. siz çalışıyor musnuz ? her gün otobüse biniyorsanız eğer bunun bir zulüm olmadığını iddia etmeniz pek mümkün değil. birde oturulan yere göre değişiyor. mesela benim otobüsüm genç, zengin çocukları, elinde tel, kulaklık, bannane senden tarzı şımarık çocukalar. bunlardan beklentiye bile girmiyorsun. bayanlar yer veriyor. daha farklı kesimlerde evet çoğu kişi gebelere yer veriyor. nekadar otursanızda kalabılıkta sürekli sarsılmak bence normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…