Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

Sen bu dönemde biraz eşine nazlanmak istiuosun haklısında ama eşin acaba çocuğu istemiyormu diye aklıma takıldı bebek için gerekli olan eşyalarıda yavaş yavaş al çünkü çok eşyası oluyor al al bitmiyor büuük eşyalarıda 8.ayında alırsın

ayni dert bende var esim bebegi istemiyorum 22 haftalik grbeyim hicbir sekilde ilgilenmiyo bende bu duruma cok uzuluyorum hergun neredeyse agliyorum cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum baskasi olabilir mi hayatinda

Canim ben esimle hamileyken cok konusurdum mesela cok duygusaldim. O kadar cok cocuk istemesine ragmen sanki herseyi sirf ben istiyomusum diye yapiyo gibi geliyodu. Acik acik konustuk ve esimin dedigi suydu, sen anne olucaksin bebek karninda o hisse girdin bile, ama ben henüz bisey anlamiyorum cünkü sen o bebegi hissediyorsun icinde ben anca dogdugunda kucagima alinca anlicam o duygulari demisti. Ve bana mantiklida geldi acikcasi. Sende esine zaman ver. Su aserme meselesinide anlat, belki bilmiyordur.

22 haftalik bu zamana kadar hic bulanti kusma bas donmesi gibi seyler hic olmuyo bende aserme falan bunlar yok neden yokk

Sen nerdesin o gullaci havada karada bulur geriririm sana... Allah cc merhamet sevkat nasip etsin saygisiz herif ,uzulmeyiniz tamamen kendi odunlugu bazilari boyle oluyor duygusuz cocuk buyuyup.baba baba dedihindede babalik damarlari kabariyor

buna cok sevindim bebek hareketleri nas algilaniyoo bende boyle karnimin icinde kalp atiyomus gibi hissediyorum sizlerde nasil

Diger konulari bilemem de. Benim kocada daha erken ne gerek var falan diyodu. Ben onu taktim mi hayir. Hergun ciktim herseyini aldim. 6aylik hamileyken herseyi hazirdi. Sende git al. Onu beklersen ohooo. Sana da yuruyus olur havan degisir. Ayrica Bebegin ne zaman dogcagi belli olmaz. Belki 7aylik dogcak. 1 gunde de herseyi alinmaz bence. Surekli bi eksik cikiyo zaten. Mobilyasininda onceden alinip havalandirilmasi vs lazim.

buna cok sevindim bebek hareketleri nas algilaniyoo bende boyle karnimin icinde kalp atiyomus gibi hissediyorum sizlerde nasil
Ben gazim var saniyodum hep. Birgün doktor ultrason yaparken yine gaz falan oldum sandim kizardim:) doktor bak bebek döndü deyince anlamistim gaz degil bebekmis.

Saygısız herif!
Çocuğu istemıyor sanırım?
Kazara mı oldu ?

22 haftalik bu zamana kadar hic bulanti kusma bas donmesi gibi seyler hic olmuyo bende aserme falan bunlar yok neden yokk

Çünkü hamilelik bir hastalık süreci değil,çünkü her hamile hamileliğini farklı geçirir bulantı olmasıda normaldir olmamasıda..

Aşerme diye bir şey zaten yok,tamamen psikolojik

Bence hiç takma, hamileliğinin keyfini çıkar. Bu zamanlar her zaman yaşanmıyor..

senı benden ıyı kımse anlayamaz.28 haftalık hamıleyım esım aynılarını bana yaptı.topu tou 1 kere lokum aserdım saat 10 falandı aksam.bakkalda bıle var dusun apartman kapısına kadar gıtmedı almak ıcın.7 aylık oldum dusun metrobusle ıse gıdıp gelıyorum hala.delı gıbı merdıven tırmanıyorum.evımın ısını hala kendım yapıyoum evde bı pıslık gorse vıdı vdı basımın etını er. bebek dogsunmus alısverıs sonra yapılırmıs bızımde durumumuz ıyı bebege bısey olursa bosa para vermıs olurmusuz dıye hıcbısey alınmadı nerdeyse.neysekı annem ablam herseyı aldı bende bebek arabası ana kucagı bıde sıfonyer aldırabıldım zorla kavga dovus.ne yapmalıyım dıye dusunme.bız bu adamları yenı tanımadık.secımlerımızdır bıze bunları yasatan. ben bunu kabul ettım ve artık alısmaya calısıyorum.tabı hamıle oldugum ıcın cok duygusalım esımden daha fazla ılgı alaka hassasıyet beklyıorum yınede ama olmuyor.benımde elımden bısey gelmıyor.bu adamı sectım evlendım bıde sımdı ondan cocuk sahıbı oluyorum.yapacak bısey yok artık.

Araba mevzusunu anlamadım..

Hamılesın dıye araba alınsın mı istiyorsun ki?

canım sen hamıle kalmadın herhalde.hamıle kadınlar toplu tasımaya bı kı kez bınebılır ama ben 28 haftalık hamıleyım ve her gun metrobuse bınmek zorundayım.sureklı karnıma carpıyorlar ve kımsede yer vermyıor ayakta gıtmek zorundasın tehlıkelı ayrıca en ufak frende sarsılıyorsun ve de tangır tungur gıdıyor o yol.Tutunamayıp dussem bebegımı kaybedebılırım.Araba alınmasada ıse bırakılıp alınmalı.Hamıle kalınca anlarsın.

Ben çalışan bi bayanim.saat 8 den 4 e kadar hafta ici calisiyorum. Ve eve geldiğimde evin tüm işini yapıyorum. Ve hamileyim. Beklediğim tek şey bu bebise birseyler alinacaksa birlikte hevesle almak. Bazıları demiş yok erkekler yorgun geliyor eve yok evde ör vs vs. Esimle aynı işi yapiuoruz hatta ben ondan daha çok çalışıyorum. Tek beklediğim heyecanima ortak olması. Bunu nasıl becerebilirim cabasindayim. Güllaç olmasa da kalkar kendim sutlac yapar yerim sıkıntı değil. Beni asıl üzen çok hevessiz olması. Kendim kapi susu , sabunlar vs yapıyorum ilgiliyim bunları yaparken bile boş şeylerle ugrasiyorsun demesi can sıkıcı. Bakalım Rabbim sıhhat afiyet huzur versin hepimize. .Amin

o metribuste kalkmayip sana yer vermeyenlere ne yap biliyonmu ozellikle hanfendilerin gozunun icine bak 5 dk boyunca o zaman utanir kalkarlar. gozunu hic kirpmadan

o metribuste kalkmayip sana yer vermeyenlere ne yap biliyonmu ozellikle hanfendilerin gozunun icine bak 5 dk boyunca o zaman utanir kalkarlar. gozunu hic kirpmadan

Neler yapyıorum bir görsen beni ölürdün gülmekten.Asla yer vermiyorlar.Hatta bugun ne oldu eşimede mesaj attım onunda canı sıkılsın dıye. Önümdeki koltuk boşaldı, karnım öyle büyüdü ki ağır hareket edebiliyorum, ben oturana kadar pat diye koşa koşa oturdular tam 2 kere.Elimde cantamla öyle kalakaldım.Öffledim pöffledim ama nafile.UMMMMMMrund bile değil kimsenin.Ne acı.ne acı.Ben böyle evlatlar yetiştirmeyeceğim NET

Canım üzülme sen.Erkekler bebeği görene kadar babalık neymiş bilmiyorlarmış.Yüzünü görünce değişecek.Sen kendini üzme biliyorsun bebişleride üzüyoruz böyle yaparak.Doğumunu bekle de sen babayı gör o zaman

ayyyy aybi bnm esimmm aman cnm ye canin ne cektiyse yemeye calis onu sen deil bebis istio.. elbiseleride kafana takma doguma yakinmecbur alinack ciplk kalack deil ya bn doguna yakin aldim hatta dogum yaptim aceleyle aldilar ona soz gecireck buyuk biri yokmu ona anlat o konussun esinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…