- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
- 133
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
Herkesde olcak diye bisey yok. Sanslisin ne güzel iste:)22 haftalik bu zamana kadar hic bulanti kusma bas donmesi gibi seyler hic olmuyo bende aserme falan bunlar yok neden yokk
Ben gazim var saniyodum hep. Birgün doktor ultrason yaparken yine gaz falan oldum sandim kizardim:) doktor bak bebek döndü deyince anlamistim gaz degil bebekmis.buna cok sevindim bebek hareketleri nas algilaniyoo bende boyle karnimin icinde kalp atiyomus gibi hissediyorum sizlerde nasil
22 haftalik bu zamana kadar hic bulanti kusma bas donmesi gibi seyler hic olmuyo bende aserme falan bunlar yok neden yokk
Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin
Araba mevzusunu anlamadım..
Hamılesın dıye araba alınsın mı istiyorsun ki?
o metribuste kalkmayip sana yer vermeyenlere ne yap biliyonmu ozellikle hanfendilerin gozunun icine bak 5 dk boyunca o zaman utanir kalkarlar. gozunu hic kirpmadancanım sen hamıle kalmadın herhalde.hamıle kadınlar toplu tasımaya bı kı kez bınebılır ama ben 28 haftalık hamıleyım ve her gun metrobuse bınmek zorundayım.sureklı karnıma carpıyorlar ve kımsede yer vermyıor ayakta gıtmek zorundasın tehlıkelı ayrıca en ufak frende sarsılıyorsun ve de tangır tungur gıdıyor o yol.Tutunamayıp dussem bebegımı kaybedebılırım.Araba alınmasada ıse bırakılıp alınmalı.Hamıle kalınca anlarsın.
o metribuste kalkmayip sana yer vermeyenlere ne yap biliyonmu ozellikle hanfendilerin gozunun icine bak 5 dk boyunca o zaman utanir kalkarlar. gozunu hic kirpmadan
Ben çalışan bi bayanim.saat 8 den 4 e kadar hafta ici calisiyorum. Ve eve geldiğimde evin tüm işini yapıyorum. Ve hamileyim. Beklediğim tek şey bu bebise birseyler alinacaksa birlikte hevesle almak. Bazıları demiş yok erkekler yorgun geliyor eve yok evde ör vs vs. Esimle aynı işi yapiuoruz hatta ben ondan daha çok çalışıyorum. Tek beklediğim heyecanima ortak olması. Bunu nasıl becerebilirim cabasindayim. Güllaç olmasa da kalkar kendim sutlac yapar yerim sıkıntı değil. Beni asıl üzen çok hevessiz olması. Kendim kapi susu , sabunlar vs yapıyorum ilgiliyim bunları yaparken bile boş şeylerle ugrasiyorsun demesi can sıkıcı. Bakalım Rabbim sıhhat afiyet huzur versin hepimize. .Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?