• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve cok yalnizim : (

Bosanmak bazen benim de aklima geliyor ama evliligimiz tam oturmadi belki bazi seylerin caresi bulunur diye vazgeciyorum. Ama bu bebek olayindaki davranislarini affedemiyorum bi turlu

Boşanmak falan aklına getirme eğer başka problemlerin yoksa. Bebek hakkında bi şeyler hissetmesi için daha çok erken. Kontrole gittiğinde doktor bebeğin kalp atışlarını dinletir sana. Telefonunu hazır tut kalp atış sesini kaydet dinlet. Ben arada bir mesaj atardim eşime :) "baba seni çok merak ediyorum annem çok yakışıklı diyo acaba sana benzer miyim" falan diye yazardim. Sonra acaba kime benzeyecek diye merak ederdi :KK48:

Bagzi erkekler kadin simarmasin diye mahsus sessiz kalirlar cogu seylerde,adamin huyu basindan belliymis kusen zor barisan biri galiba, birde cok erken bebek icin birazdaha birbirinizle ilgilenseydiniz evliliginn tadini beraber zaman gecirseydinniz iyi olurdu,neyse artik allahim vermis inslalh sag salim kucaginiza alirsin, birde sunu diyim bu huydaki insandan fazla beklentin olmasin kendine oyalanacak mutlu olacak baska seyler yapin yoksa cok uzulceksin fazla beklenti buyuk hayal kirikligidir unutma heleki boyle erkeklede oyuzden uzme kendini kendine iyi bak bebeginede napcaksin sabir allah onada dusunce vicdan versin inslalah umarim duzelir kendisi, huzur mutluluk diliyorum sna:anneadayı::KK46:

Bence hiç üzerine düşme kocanın kendi haline bırak inşallah anlar ne büyük bir odunluk yaptığını. Bende ilk ay hamile kalmıştım ama hamile gibi değildim hersey aynı dewam etmişti ama 7 aylık doğum oldu eşim çok ustune duserdi hamilelik süper gidiyordu hiç sorunum yoktu vs ama bak erken doğum... Kendini hiç üzme hersey olacağına varır. Dediğim gibi boşver sen kendine yoğunlaş

ne yap biliyorsun ki qit de ben bebeqimi aldırıyorum . madem böyle tavırların bende artq cocuk istemiyorum de zatwn direk belli edecektir kendini istemiosa git aldir o cocuqun qunahina qirme cocuk babasiz buyuceqine olmasn daha iii yinede allah buyuktur

Bende 3. Ayda hamile kaldm ama isteyerek oldu. Zamanla alisir ya bence evlilik sorumluluk gerektirir. Heralde ağır geldi. Korktu biraz ama inşAllah zamanla geçer

Keske bebek konusunda beraber karar alsaydiniz
Ama bebegi sevmeme gibi birsey olamaz erkekler biz bayanlar gibi hemen o duyguyu yasamiyor malesef
Zamanla alisiyorlar..

Merhaba. Yeni evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Belki de korunmamak en buyuk hatamdi ama bu cocugu cok istiyorum. Hamile ldugumu ogrendigimde o kadar sevindim ki.
Esim de evlenmeden once surekli cocuk istedigini soylerdi. Cocuklari da cok seviyordu.
Ama hamile oldugumu ogrendiginden beri hicbir sevinc yada heyecan belirtisi yok. Bana da hic deger vermiyor. Surekli küsüyor konusmuyor benle. 2 gundur grip oldum. Hasta olduguma inanmadi bile. Küstü gitti. Hasta halimle ve bulantilarimla kendime ve karnimdaki bebegime bakmaya calistim. Cok sukur iyilestim cabucak.
Surekli agliyorum. Ama kendim icin degil. Babasi bebegimizi sevmiyor ilgilenmiyor diye agliyorum.
Bebegime bisey olur diye cok korkuyorum. Ne olacak bu isin sonu : (
Aglama bebegini seviorsan aglayarak ona Zarar verme esine soyle sevmiyor musun bizi de baba olmaktan korkuyormusn yoksa de ilgi. bekledigjni soyle ve cok uzgun oldugunu soyle tabi bunlari soylerken sessizce git yyanina gogsune basjni koy saril onun elinide karnina koy inan etkileyici olur..

ne yap biliyorsun ki qit de ben bebeqimi aldırıyorum . madem böyle tavırların bende artq cocuk istemiyorum de zatwn direk belli edecektir kendini istemiosa git aldir o cocuqun qunahina qirme cocuk babasiz buyuceqine olmasn daha iii yinede allah buyuktur
Ne kadar da kolay söylüyorsun git aldır diye merhametsizliğin bu kadarı eşi sadece durumun ciddiyetini varamamis konu Sahibi bende geçtim o yollardan sabırlı olun ve bebeğine iyi bak lütfen düzelir kalp atışını duyunca emin ol

Adam şoka girmiş, doyamamış belli ki size, o yüzden küskün olabilir. Keşke biraz daha bekleseydiniz, korunsaydınız. Ama çocuğu da tek başınıza yapmadınız, o yüzden onun da hatası var.

Meraba kızlar acil Yardımınız ihtiyacım var ben ayin 2 sinde yumurta çatlatma iğnesi oldum 17 sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 18 inde adet gibi ama köyü bir şekilde regl oldum sonra 3 gün hiç bişey olmadı dün de yine çok az bi şekilde kanama oldu yine koyu renkte hamile olabilir miyim bu durumu yaşayan var mi

Meraba kızlar acil Yardımınız ihtiyacım var ben ayin 2 sinde yumurta çatlatma iğnesi oldum 17 sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 18 inde adet gibi ama köyü bir şekilde regl oldum sonra 3 gün hiç bişey olmadı dün de yine çok az bi şekilde kanama oldu yine koyu renkte hamile olabilir miyim bu durumu yaşayan var mi

Bunun icin hamilelik topigine konu acmalisiniz bu sekilde olmaz.

Ne kadar da kolay söylüyorsun git aldır diye merhametsizliğin bu kadarı eşi sadece durumun ciddiyetini varamamis konu Sahibi bende geçtim o yollardan sabırlı olun ve bebeğine iyi bak lütfen düzelir kalp atışını duyunca emin ol
Aynen ya şu bebekleri bari ilişki silahı olarak kullanmayın
Hemen aldıralım ne demk ya kaş mı aldırıyosunuz bu kadar basit mi

Konu sahibi bence normal bu tür sorunlar
Bir kaç yıl oturcak daha evlilik bunlar biraz güç gösterileri
Sen onun huylarını çözcen o senin.. Daha neler görüp yaşıyacaksınız oooo

Çocuğa gelince arkadaşlara katılıyorum doktora beraber gidin kalp sesini duyunca gör bak halini

Canım ya bakma hep derler duymuşsundur kadın bebek rahme düşünce anne erkekler bebek doğunca baba oluyorlar hiç bebeğini üzme kendini de hamileliğin tadını çıkar zaten hamilelik fazla duygusal yapıyo bizleri ben hala reklamlara bile ağlıyorum :KK61::KK61:

alışmadan çocuk olmuş

adam da ne yapacağını bilemiyor

bir de durum gerçek mi naz mı onu bile değerlendiremiyor daha zira sizinle bir arada yaşama deneyimi az

siz de duygusalsınız durum bu nedenle abartılı geliyor

Aynen ya şu bebekleri bari ilişki silahı olarak kullanmayın
Hemen aldıralım ne demk ya kaş mı aldırıyosunuz bu kadar basit mi

Konu sahibi bence normal bu tür sorunlar
Bir kaç yıl oturcak daha evlilik bunlar biraz güç gösterileri
Sen onun huylarını çözcen o senin.. Daha neler görüp yaşıyacaksınız oooo

Çocuğa gelince arkadaşlara katılıyorum doktora beraber gidin kalp sesini duyunca gör bak halini
Mutlaka zor zamanlardan geçiliyor ama mevlam vermiş nasip etmiş hastane hastane gezdirmemiş niçin evlat sahibi olmak için milyonlarca para döküp hasret çeken var bunları konu sahibinin eşi yaşamamış mevlam yaşatma sında düzelir inşallah

Evliligin ilk yili cogu ciftte zor geciyor.
Madem surekli kusup barisiyor,bunu neden hamileliginize ve bebegi istemedigine yordunuz ki?

Erkeklerde babalik duygusu kucagina alinca olusuyor.Bizler gibi degiller.

Hamile halinizle kendinizi bunun icin uzmeyin.Umarim size karsi tutuma daha sefkatli ve anlayisli olur.

Evliliği oturtmak biraz zaman alıyor, o yüzden evlilik oturmadan çocuk için biraz beklemek lazım ama madem olmuş hem koca hem baba olmaya alışacak eli mahkum
Üstüne gitmeyin, görmezden duymazdan gelin bir süre

Back
X