Hamileyim ve eşimin aklında başka bi kadın var!

Icine neden atiyorsun bu yuku tek basina kaldiriyorsun sole acik acik bi korksun bakalim bak bakalim bi daha yapacakmi bu erkekler ne gereksiz seylerle uğraşıyor gul gibi karisi bebegi varken allahtan daha ne ister bu ac gözlü yaratıklar

Bugüne dek sustum ama kendimi kahredeceğime sen kahrol artık.
Sevseydim onu seçerdim dediğin yosmayı ne diye takip ediyorsun?
Oradan bakınca salağa mı benziyorum?

Tabi bunlar benim sözlerim. Ben biraz höt hötüm.
Sen kibarlaştırıp sorabilirsin.
Ama mutlaka sormalısın :)

Artık dayanamıyorum zaten kendi kendimi yiyip bitiriyorum bu düşüncelerle içimde yaşamaktan mahvoldum söyleyeceğim inceldiği yerden kopsun yada kendine çeki düzen versin artık.

Telefon rehberindeki bütün numaraları kaydedin uyurken, tek tek arayın kimler oldugunu ögrenin, eger tahmininiz dogru ise eşinize durumu bildiginizi devam ederse kadınla konuşacagınızı söyleyin, yola gelmezse çocugunuzuda göstermeyin, tehdit edin kibarca...

Telefon rehberindeki bütün numaraları kaydedin uyurken, tek tek arayın kimler oldugunu ögrenin, eger tahmininiz dogru ise eşinize durumu bildiginizi devam ederse kadınla konuşacagınızı söyleyin, yola gelmezse çocugunuzuda göstermeyin, tehdit edin kibarca...

Artık öyle yapacağım zaten ama öylesine doluyum ki kibarca konuşabilecek miyim bilmiyorum haketmiyor o şekilde konuşmamı. Rabbim yardım etsin bana içinde bulunduğum durumu da yaşatmasın kimseye

Acaba yazdığınız mesajda bir tezatlık olabilir mi ? Hani eşlerinin herşeyini takip eden bütün şifrelerini bilen ailelerde olmasın o güven problemi? Yoksa niye herseyi takip ve kontrol etme gereksiniminde bulunsunlar ? Konu sahibinin hatalı olduğu nokta ise Eşine güvenip onu bu kadar serbest bırakmasıdır . İpleri eline alma vakti çoktan gelmiş de geçiyor bile !

Kesinlikle en ince ayrıntısına kadar kontrol edenlerde bir sorun var evet. onlar komple hatalı doğmuşlar. Ama eşinin telefonunun şifresini de bilmemekte sorun. ikisi de iki ayrı uç bence. aynı evin içinde bu kadar gizem niye.

hamile halinizle bir de bu saçmalıkla uğraşıp yemeden, uykudan kesmeyin kendinizi. bırakın o sıkıntılansın. bir akşam oturun sakince, bebeğinize zarar vermeden, strese girmeden konuşun. ben höt zötümdür biraz rest çekin derdim ama şimdi hassas bir dönemdesiniz ve doğum sonrasında bir de lohusalık olacak ki.... evlere şenlik bir psikolojiniz olacak. :halay: eşiniz de zorlanacak, babalık ta kolay değil. bence konuşmanız biraz duygusal olsun. bebeğinizi, ailenizi anlatın. artık bu çocukça davranışı bırakmasını, çok kırıldığınızı, onu üzmemek için bir şey demediğinizi ama artık daynamadığınızı filan anlatın. madem bu kadar iyi bir insan kocanız inşallah kendine gelecektir.

kesinlikle eşinle konuş rahatsız olduğunu bilsin her şekilde hayatından çıkarsın o kadını.. belki de seni rahatsız edecek bişey yoktur içini rahatlatır.. aynısı başına gelmiş bir kadın söylüyor bunu sana

Belki kız rahatsız ediyordur ve size bunu farkettirmemeye çalışıyordur. Sormazsanız hiçbirsey ogrenemezsiniz.. Ama telefon kayıtlarını bı kontrol edın konusmadan önce..

açık açık konuşsa ne olacak.
sanki adam dürüstçe cevap verecek de.
her şeyi inkar ederler ancak böyle yapan adamlar.
kadınlar da kabullenmeye hazır zaten.
konuşmak gereksiz.
o kadını aklından atması için sen onun aklını başından alıp kendine çevireceksin.
böyle şeyler konuşmakla olmuyor.

bir adamın eşine bebeğine ilgili ve sevgi dolu olması onu aldatmayacağına anlamına gelmiyor maalesef.
bunu da bilin.
alakasız yani.
dışardaki kadın başka, evdeki başka.
erkekler bu konularda çok kurnaz davranıp idare edebiliyorlar.

D defne833 bence kesinlikle söylemelisin hayırdır senin derdin ne diye? evli barklı karısı hamile eski sevgililerine mi bakıyo:sopa::sopa::sopa: yani ben senin yerinde olsam çok büyük tepki verirdim sen aynısını yapsan beyfendi neyapardı acaba Allahım ya vur yüzüne sen içine atacağına cevap versin bakalım:sinirli::sinirli:

Hani burada hep denir ya , bosanmayacaksan söyleme diye, konu sahibi bunu başarabilen tek insan galiba.
Insan bilipte susamaz

Back
X