- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
canim senin degisen hormonlarin seni normal zamanlardan daha endiseli sinirli yapiyor olabilir. esin bunu idrak edemiyor vexe sana sanki hamile degilmiisiinde aksilik naz yapiyormussun gibi davraniyor olabilir. brnim esimde baya bir benim hamilelikteki ruh hallerimi garipsiyordu unutuyordu. hatta asseiyodum asermenin onemini anlamiyodu. mesela yarin aliriz diyordu. sonradan alisti tabiMerhaba kizlar..uzucu olaylar yasiyoruz derdin bu mu diyeceksiniz. Ama iyice hassaslastim aglayip duruyorum herseye.. Hamileyim, esim iyce cocuk gibi bisey oldu. Ilgi istesem acikca tamam ilglencem senle diyo,ilgilenirken bile mesela kollarim agriyor ovalarken bile biseylerden dolayi bagirip cagirmaya basliyor. Alttan alirdi eskiden,onu da birakti.
Temizlik yapma bosver ben yaparim fasa fiso bi suru laf eden adam, bugun su kadar olay arasinda bana vay efendim cikolata kagitlari neden burda falan diyo.. dun gece cok zor gecti,zaten hamileyim asiri gergindim uzgundum korkmustum,jetler falan..
Sinirlendim,sicaklardan bayginlik gecircek halde olmma ragmen ev isi yaptim bi de yaa cenesi kapansin diye
Sizin esinizin de hamileliginizde boyle seyler yapti mi acaba
Artik sevmiyor mu beni,fazla mi cekilmez oldum ki.. elimden geldigince eve bakmaya calisiyorum,tamam ilk baslarda is de yemek de yapamamyordum ama...
Her seyden kavga eder olduk. Birbirmzle uyusamyoruz artik sanki. Ak dedigime kara der oldu adam.Hakaretler de basladi.. Hadi ben hormonal degisiklik yasiyorum diyelim,e bunu bilsin alttan alsn idare etsin istiyorum offfff.
Eşine zor geliyor ilgilenmek. Anası muhtemelen pasa oğlum diye buyutmus
Ben ilk gebeligimde cok alingandim herseye aglardim esime atarlanirdim, oda beni anlamazdi zaten. Adamlar anlamiyor. Herneyse daha sonra baya uzun suren ve trajik bi dogumla kizima kavustum ve esim bunlara birebir sahit oldu ben baya kan kaybettim ölümden dondum. Zorluklari anlamis olacak ki simdi 2. Hamileligimde daha olaysiz geciyor. Acikcasi ben kimseye sirt dayamamam gerektigini anladim ne canim bisey cekti, ne ev isi yap dedim. Kendi yardim ettigi kadar Allah razi olsun yapamadigim yerde kendisinede soyledim ve yapmadim. Hic kendimi yoramam valla ve oda yapmiyorsa laf ediyorsa duymamazliktan geldim. Hem simdi cocugumda var onunla ugrasamam. Sanki onlarin hormonlari degisiyor ne oluyorsa erkeklere.
Sana tavsiyem hic takma aman salla gitsin. Cikolata kagidini gorduyse alsin bi zahmet almazsada alana kadar sen bakma bile. Birak o konussun konussun susar. Inan ben oyle yaparak daha cok.rahat ettim. Kafaya takinca insan agliyor hormonlarin etkisiyle
Bende çok gergin hissediyorum her şeye kızasım ağlayasım var.
Illa ben mi yemek temizlik yapıcam diye geriliyorum cidden,şakayla karışık bu kadar uyulur mu denilse ( gündüz çalışıyorum gelince 1 saat falan uyku) bile geriliyorum.
Eşin abartıyor cidden ne kadar haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama ilk üç ay hele sürekli uyku hali halsizlik yapıyor
Bende hamileyim 6haftalik ve esim cok yardimci oluyo yemek hazirliyo cay getiriyo sag olsun gorumcemde cok ilgileniyo
Benim burda yakinim yok rusyada yawiyorum azeriyim bi tek gorumcem burda annem kayinvalidem azerbaycanda orda olsalar bile her gun beni arayib konuwuyolar ben cok memnunumBenim esim ve kardesim yardimci oldu islerinde. Annem burdayken de o bir de..
Esimin ailesiyle gorusmuyorum,yardimci olmalarini da istemem heralde.kirginim.
Benimki bana bi karpuzu 3gunde zor aldicanim senin degisen hormonlarin seni normal zamanlardan daha endiseli sinirli yapiyor olabilir. esin bunu idrak edemiyor vexe sana sanki hamile degilmiisiinde aksilik naz yapiyormussun gibi davraniyor olabilir. brnim esimde baya bir benim hamilelikteki ruh hallerimi garipsiyordu unutuyordu. hatta asseiyodum asermenin onemini anlamiyodu. mesela yarin aliriz diyordu. sonradan alisti tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?