hamileyim ve esimle cok tartismaya basladik

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
Merhaba kizlar..uzucu olaylar yasiyoruz derdin bu mu diyeceksiniz. Ama iyice hassaslastim aglayip duruyorum herseye.. Hamileyim, esim iyce cocuk gibi bisey oldu. Ilgi istesem acikca tamam ilglencem senle diyo,ilgilenirken bile mesela kollarim agriyor ovalarken bile biseylerden dolayi bagirip cagirmaya basliyor. Alttan alirdi eskiden,onu da birakti.
Temizlik yapma bosver ben yaparim fasa fiso bi suru laf eden adam, bugun su kadar olay arasinda bana vay efendim cikolata kagitlari neden burda falan diyo.. dun gece cok zor gecti,zaten hamileyim asiri gergindim uzgundum korkmustum,jetler falan..
Sinirlendim,sicaklardan bayginlik gecircek halde olmma ragmen ev isi yaptim bi de yaa cenesi kapansin diye
Sizin esinizin de hamileliginizde boyle seyler yapti mi acaba
Artik sevmiyor mu beni,fazla mi cekilmez oldum ki.. elimden geldigince eve bakmaya calisiyorum,tamam ilk baslarda is de yemek de yapamamyordum ama...
Her seyden kavga eder olduk. Birbirmzle uyusamyoruz artik sanki. Ak dedigime kara der oldu adam.Hakaretler de basladi.. Hadi ben hormonal degisiklik yasiyorum diyelim,e bunu bilsin alttan alsn idare etsin istiyorum offfff.

Hayatının en kötü zamanlarını hamileliğinde yaşamış biri olarak yorum yapmasam daha hayırlı olacak sanırım.

Erkekler kendi çocukları bile olsa ilginin kendilerinden başkasına yöneltilmesine tahammül edemiyorlar, karıları hamile kalınca geri evrimleşip hayvana dönüşüyorlar diyorum ve gidiyorum.

Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun

Eski konunuzu okumus biri olarak cok da sasirmamaniz gerektigini soyluyorum, zaten cok da ideal bi es degilmis (Pardon baska uyeyle karistirmisim)

Cok ayip ediyo ya, insan hamile karisina boyle mi davranir? Birak elini surme biseye kendi kendini yesin dursun

Ben ilk gebeligimde cok alingandim herseye aglardim esime atarlanirdim, oda beni anlamazdi zaten. Adamlar anlamiyor. Herneyse daha sonra baya uzun suren ve trajik bi dogumla kizima kavustum ve esim bunlara birebir sahit oldu ben baya kan kaybettim ölümden dondum. Zorluklari anlamis olacak ki simdi 2. Hamileligimde daha olaysiz geciyor. Acikcasi ben kimseye sirt dayamamam gerektigini anladim ne canim bisey cekti, ne ev isi yap dedim. Kendi yardim ettigi kadar Allah razi olsun yapamadigim yerde kendisinede soyledim ve yapmadim. Hic kendimi yoramam valla ve oda yapmiyorsa laf ediyorsa duymamazliktan geldim. Hem simdi cocugumda var onunla ugrasamam. Sanki onlarin hormonlari degisiyor ne oluyorsa erkeklere.

Sana tavsiyem hic takma aman salla gitsin. Cikolata kagidini gorduyse alsin bi zahmet almazsada alana kadar sen bakma bile. Birak o konussun konussun susar. Inan ben oyle yaparak daha cok.rahat ettim. Kafaya takinca insan agliyor hormonlarin etkisiyle

Hamileligimde esim bana bu sekilde davranmamisti... ama sen bebegini hissediyosun ve annelik hemen isliyo sanki insanin kanina ruhuna..ama adamlar hemen anlamiyolar error verio beyinleri :))) esim asci çok sukur su gun olmus yapmasam olsun ben gelince hallederm der ama bulasik bana kalir ki kalsin zaten ona yikatmam asla yikatsam da pesinden bida yikarim.. esim ev de sildi ev de supurdu esya da topladi tek basina esya da tasidi..alisverisinde tek basina yapti.. Allah razi olsun

Biraz siz hassassınız biraz o

Bu süreçte iş vs ona yaptırın boş kalmazsa size saramaz

Ama işte oramı ov benimle ilgilen vs bana abartılı gelir hiç öyle bir ihtiyacım da olmadı galiba

Çikolata kağıtlarına laf edene çöp orda götür at deyin zaten sıcak işe boğmayın kendinizi

Sağlıkla kucağınıza alın

Bende çok gergin hissediyorum her şeye kızasım ağlayasım var.
Illa ben mi yemek temizlik yapıcam diye geriliyorum cidden,şakayla karışık bu kadar uyulur mu denilse ( gündüz çalışıyorum gelince 1 saat falan uyku) bile geriliyorum.

Eşin abartıyor cidden ne kadar haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama ilk üç ay hele sürekli uyku hali halsizlik yapıyor

Anne hamile kaldığı an anne baba kucağına aldığında baba olur :) belki hormonlar yüzünden sizde yanlış anlıyor olabilirsiniz. Fazla ilgi beklemeyin bence sonuçta hamileyiz yatalak hasta değiliz ya :) belki eşin de gergindir arayı soğutmayın

İlk 3 ayım baş dönmesiyle geçti yataktan kalkıp koltuğa yattım ne yemek yaptım ne temizlik. Şimdi bel ağrım başladı sıcaktan dolayı nefes almakta zorlanıyorum. Eşimle iş bölümü yaptık o bulaşıklardan sorumlu bende ortalığı dağıtmamaktan

canim senin degisen hormonlarin seni normal zamanlardan daha endiseli sinirli yapiyor olabilir. esin bunu idrak edemiyor vexe sana sanki hamile degilmiisiinde aksilik naz yapiyormussun gibi davraniyor olabilir. brnim esimde baya bir benim hamilelikteki ruh hallerimi garipsiyordu unutuyordu. hatta asseiyodum asermenin onemini anlamiyodu. mesela yarin aliriz diyordu. sonradan alisti tabi

Bende hamileyim 6haftalik ve esim cok yardimci oluyo yemek hazirliyo cay getiriyo sag olsun gorumcemde cok ilgileniyo

O cikolata kagidi da bi onceki gece korkudan yuregimiz agzimiza gelince,hadi bari yiyelm diye gecenin bi yarisi getrdigim cikolatalardan kalmaydi. Sabah da vay efendm bunlar ne diyo. Pardon,tepemizden jetler gecerken ben elektrk supurgesi tutup cop pesinde mi kosucaktim gece yarisi dedim ben de.. of gercekten de hic takmamam lazim galiba. Uzulup uzulup cekiliyorum bi kenara agliyorum sonra. Haberi bazen oluyo bazen olmuyo bile

Canım konuşa konuşa düzelir her şey, belki onunda bir şeye canı sıkkın işte ya da çok yoğun. Bence bir dönemdedir atlatılır. Sen al karşına konuş düzgünce anlat. Her şey rayına oturur üzme kendini..

18.haftadayim. ben de 3-4haftadir biraz iyiyim zaten. Ondan once bulanti,halsizlik,uyku,mizmizlanma,hic bi is yapmak istememe surekli bunalimda gibi olma vs vs bi suru sey vardi..

Bende hamileyim 6haftalik ve esim cok yardimci oluyo yemek hazirliyo cay getiriyo sag olsun gorumcemde cok ilgileniyo

Benim esim ve kardesim yardimci oldu islerinde. Annem burdayken de o bir de..
Esimin ailesiyle gorusmuyorum,yardimci olmalarini da istemem heralde.kirginim.

Benim esim ve kardesim yardimci oldu islerinde. Annem burdayken de o bir de..
Esimin ailesiyle gorusmuyorum,yardimci olmalarini da istemem heralde.kirginim.
Benim burda yakinim yok rusyada yawiyorum azeriyim bi tek gorumcem burda annem kayinvalidem azerbaycanda orda olsalar bile her gun beni arayib konuwuyolar ben cok memnunum

Benimki bana bi karpuzu 3gunde zor aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…